Jos svjesno izbjegnem Leverkusena, joj sad bi se spalio
Sad na popravnom Willem 1, odma 0-1 i crveni
fuj
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo ga brate 1:0.Citizen-X je napisao/la:Zijan danas, cekam Monpeljea da vidim sta ce napravit da budem na 0.
ipak 2:0.Devil je napisao/la:Evo ga brate 1:0.Citizen-X je napisao/la:Zijan danas, cekam Monpeljea da vidim sta ce napravit da budem na 0.
ja sam u plusu oko 25Km ako ovako ostane.Citizen-X je napisao/la:Aleluja![]()
Smijesno brate da moras bit zadovoljan nulom na saldu
imas li opciju da se kladis po 1-2 para? Ganjaj to na listicu - jarane od listiranih sranja nema hajra....Devil je napisao/la:ja sam u plusu oko 25Km ako ovako ostane.Citizen-X je napisao/la:Aleluja![]()
Smijesno brate da moras bit zadovoljan nulom na saldu
blueman-TM87 je napisao/la:Ja čekam Monpellier da završi i 96 markica je moje, mada pored 1 stoji i X za svaki slučaj.
york je napisao/la:široki-olimpija 1 .......... preko 2 koeficijent, sigura
Hvala X 2Atko_lik je napisao/la:blueman-TM87 je napisao/la:Ja čekam Monpellier da završi i 96 markica je moje, mada pored 1 stoji i X za svaki slučaj.
svaka cast burazeru i cestitam na danasnjoj pobjedi....
cccccbordo_momak je napisao/la:cestitam strumfe jos ako si 1 km uplatio dobar si eto mozes to donirat zeljiblueman-TM87 je napisao/la:Ja čekam Monpellier da završi i 96 markica je moje, mada pored 1 stoji i X za svaki slučaj.
salim se![]()
mislim da si mozda jedini koji je dobio danas
ps de govoite nesto za sutra
bordo_momak je napisao/la:cestitam strumfe jos ako si 1 km uplatio dobar si eto mozes to donirat zeljiblueman-TM87 je napisao/la:Ja čekam Monpellier da završi i 96 markica je moje, mada pored 1 stoji i X za svaki slučaj.
salim se![]()
mislim da si mozda jedini koji je dobio danas
ps de govoite nesto za sutra
Ubacio jos lyona i bragu,al sam manju uplatu, i evo sad ce mi se barsa igrat sa zivcima ko da gledam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.