Ako mislis na utakmice Bayerna, isao je @gerdmuller, za ostale ne znam.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da, na utakmice Bayerna sam mislio.anelbavarac je napisao/la:Ako mislis na utakmice Bayerna, isao je @gerdmuller, za ostale ne znam.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
Tesko nabaviti karte ali sam bio jednom protiv Rostocka (2007) kad je Toni debitovao.
Imam slike na telefonu a evo jedna iz shopa prije utakmice.
Decko mali..

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
anelbavarac je napisao/la:25 maja slijedece godine.![]()
![]()
Originalna opklada je trebala biti u avatar do iduceg susreta Reala i Bayerna,al onda si ti rekao godinu dana i tako i bi.
- gerdmuller
- Kontakt:
Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Nerminovic
- Kontakt:
gerdmuller je napisao/la:Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?
Blago tebi.
BackSpace United
BackSpace United
- gerdmuller
- Kontakt:
Jos ne znamo koliko ce nas karta izaci,mi smo zatrazili karte za stajaca mjesta(15 eura) ali pretpostavljam da cemo tesko doci do toga.A sto se tice putovanja,ima jos vremena za dogovorit se kako i sta,neki clanovi imaju auto,bus je recimo dosta jeftina varijanta(povratna karta Zagreb -München 550 kn)...Nerminovic je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Bio sam ja a ove sezone idem sigurno na Dortmund i Mainz.Nas Fan-Club Croatia je bio te srece i izvuceni smo pa smo birali na koje cemo 2 tekme ic i te smo odabrali.Nerminovic je napisao/la:Jeli ko od vas gledao utakmicu na stadion ili je plan koji dan?![]()
![]()
Blago tebi.Koliko je onda karta, bus/avion i hotel kad putujes sa ovaj fan klub?
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 13 jul 2014, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Nerminovic
- Kontakt:
Vrijeme je da Elf konačno uzme taj veliki trofej. Neuer, Lahm, General, Muller, Kroos, Boateng u prvom sastavu (šest naših igrača). Jedini koji ne igra je Gotze koji je totalno van forme, izigrava Kaspera. Još jedan veliki uspjeh Bayern-a.
Lijepo je da se misli i na budućnost. Pobjegao nam je Brandt, nadam se da Kurt neće.
Lijepo je da se misli i na budućnost. Pobjegao nam je Brandt, nadam se da Kurt neće.
Juhu, znal neko?
sekerbay je napisao/la: Ko je onaj novi malac - bernat?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
malac je odlican nogometas..gledao sam ga prosle sezone u vise navrata, kako u primeri tako i u europskoj ligi...i potajno sam se nadao da ce uprava Bayerna dovestisekerbay je napisao/la:Juhu, znal neko?
sekerbay je napisao/la: Ko je onaj novi malac - bernat?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Doktor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Benatia ce doci, slomice uprava otpot Rimljana.
Ovo me podsjeti na sagu oko Boatenga, lomili smo City i na kraju prelomili i uzeli stopera za 13 miliona.
Ovo me podsjeti na sagu oko Boatenga, lomili smo City i na kraju prelomili i uzeli stopera za 13 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nadam se, i ako dode nadam se da necemo vise vidjeti Martineza na stopera.
Benatia/Boateng - Dante/Badstuber je sasvim dobro i kvalitetno.
Benatia/Boateng - Dante/Badstuber je sasvim dobro i kvalitetno.
BackSpace United
BackSpace United
Sky Sport : Arjen Robben has confirmed he will not be following Holland manager Louis Van Gaal to Manchester United this summer.
"I have a special bond with him. He is the most important coach in my career," Robben said.
"(Moving to United) is not an option though. I will stay at Bayern Munich."
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad se i ne pokazuje tolika paznja njemu i njegovoj igri, ali iducih decenija cemo traziti njemu dostojnu zamjenu.Nerminovic je napisao/la:Doktor![]()
[youtube][/youtube]
U svakom smislu rijeci ikona kluba.
Pravi njemac, pravi general i lider.
Njegova sezona pod Juppom je mozda i najbolje odigrana od svih veznjaka koje pamtim.
Od pocetka do kraja, maestralno.
Povrede su ga sprjecile da svake godine igra onako, a zasluzio je biti u svakom mogucem sastavu na FIFA-inim i UEFA-inim izborima.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- gerdmuller
- Kontakt:
CalcioBalkan je napisao/la:Moguća zamjena Shaqiri - Benatia. Više informacija na calcio-balkan.com
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/CE015D ... _.KnNZZ.t0" onclick="window.open(this.href);return false; 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ko ovakvog Boatenga može izbaciti iz prve postave?

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Boateng stašna utakmica, samo jedan kiks kod ofsajda. Švajni pokazao da je General modernog fudbala, umire, gine, lomi se, na jednoj nozi igra, koji igrač. Lahm u Pep-a zadnji vezni, frajer nije normalan, Lahm odigrao maestralnu utakmicu. Kroos nevidljiv, o tome sam pisao stotinu puta, neka ide, ne treba nam takav igrač, Gotze ušutkao sve kritičare, jedan gol koji će ostati zapisan zlatnim slovima u historiji Njemačke sa samo 22 godine.
Neuer golman svih golmana, fali tu još malo da stigne Titana, najboljeg svih vremena.
@Džeko

Ne piši više gluposti
Neuer golman svih golmana, fali tu još malo da stigne Titana, najboljeg svih vremena.
@Džeko

Ne piši više gluposti
Znao sam da ce ga Götze zabit'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.