FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2014, 13:04

pisac je napisao/la:Je li Amidza definitivno dolazi ili je to samo nagadjanja?
dolazi
slika
:cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 jul 2014, 13:05

Treba posteno covjeka ispostovati da pozeli sto prije opet da nam navrati ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2014, 13:07

pisac je napisao/la:Nadam se da ce nam Siroki biti dostojan konkurent ove sezone i da ce prvenstvo bar malo biti zanimljivo. Ovo sve ostalo je realno buranije, evenutalno Velez moze iznenaditi, mozda.

Da mislim da nam je ove godine jedini i pravi konkurent za titulu Siroki.Imaju dobru ekipu,bar po onome sto sam vidio iz ove evropske tekme.Tu jos po meni moze parirati Zrinjski, koji nije nesto puno mjenjao ekipu.Sto se tice Evrope tu jos vidim Zelju,koji se za istu moze boriti, ne zato sto su oni jaki vec sto su ostali prelosi.Mislim da Velez,bar po meni ima ekipu slicnu kao i prosle godine, i jos se oni mogu ukljuciti za vrh tabele,ovi ostali su bas talašike zesce.

Mi u Evropi ne znamo igrato kao favoriti,i nadam se da cemo to proklesto skinuti protiv Norvezana.Sve utakmice koje smo bili favoriti, ne racunajuci Andoru,San Marino smo ispali.Evo redom Kussisi,Kukesi,Zeta, ali smo zato uvjek izabacivali ekipe, kad nam niko nije davao sanse tipa; Genka,Levskog,Sigme,Orebra itd.itd.
Zato moramo biti pametni,oprezni bez neke euforije na terenu,i onda cemo Norvezane uzeti u obje utakmice.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jul 2014, 13:11

pisac je napisao/la:Je li Amidza definitivno dolazi ili je to samo nagadjanja?
100=%%%%%%%%% u srijedu

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 jul 2014, 13:12

Treba koreografiju napraviti njemu u cast :)

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 13 jul 2014, 13:31

Što se tiče Radovca on se mora uozbiljiti privatno i shvatiti da je sada profesionalac, nema više izlasci, 15 ćevapa, kole, pive, nargile... :think: :thumbdown:

Zaista, sjajan ste klub i ovaj momak ima potencijal da na kraju sezone bude najbolji i najvrijedniji igrač ako bude konstantno radio i trudio se. Kapiten U-19 repke, ako ovu sezonu odigra dobro ima dobre šanse za nastup na EP 2016. :thumbup: (koje ćemo nadam se izboriti :) )

Ali se opet ponavljam ne smije NAFURATI i uvijek treba znati da postoje bolji, stariji i iskusniji :thumbup: :!:

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 13 jul 2014, 13:32

Dolaskom Sirijca Ahmeda Kalasija, na Koševu se stvorila gužva. Posebno se to odnosi na zadnju liniju ili tačnije, na njen desni dio gdje je u jednom dijelu prošle sezone ordinirao Mario Barić.

Upravo bi on trebao napustiti Koševo jer na poziciji desnog beka kvalitetno može odigrati i Ivan Tatomorović pored spomenutog sirijskog reprezentativca i Džemala Berberovića koji je prvi izbor trenera Dženana Uščuplića.

Pored Barića, klub će po svemu sudeći napustiti i Irfan Vusljanin, srbijanski internacionalac koji je kao veliko pojačanje stigao u Sarajevo, ali nikad se nije izborio za mjesto u udarnoj postavi.

Iako potpuno spremni, ovaj dvojac nije nastupao ni u sinoćnjoj utakmici, a raskidi ugovora trebali bi im biti uručeni već početkom naredne sedmice, saznaje portal ****.ba.

Zvaničnih informacija još uvijek nema. Očekuje se da će ih biti sutra, eventualno prekosutra kada bi spomenuti dvojac treba postati bivši u Titovoj 38b.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2014, 13:36

Realno i jeste se višsak stvorio,a i zbog drzavljanstva se ovo moralo uraditi jel je bilo visak onih koji su mogli u zapisnik,tako da bolje nego da neko na tribinama sjedi iz tog razloga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 jul 2014, 13:36

Realno toj listi bih nadodao Purica i Todorovica. Mislim da su prekomjerni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 jul 2014, 13:37

Ok, samo sam umjesto odlaska Vuslje ocekivao da ode Puric.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 13:49

Zao mi Barica. :(
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jul 2014, 13:51

Head je napisao/la:Zao mi Barica. :(
Star je realno, a sigurno nije jeftin. Nego nesto kontam, odlicno bi bilo kad bi Milos i Fare radili jedan sa drugim Faris treba da uci od njega jer on je nasljednik Stojceva.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 13 jul 2014, 13:59

Danas norvezani igraju sa stabekom utakmicu u pola 4 pa ako neko uhvati kakav link neka nam baci ovdje
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 14:06

Garantujem da je nasa druga ekipa jaca od 90% timova u nasoj ligi.

slika
1946

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 13 jul 2014, 14:11

Od cega je ovaj Puric kad se ne moze otjerati pa Irfo je za njega Ronaldo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jul 2014, 14:13

HzSM je napisao/la:Od cega je ovaj Puric kad se ne moze otjerati pa Irfo je za njega Ronaldo.

ma ni od niceg samo sto purke ima nase drzivljanstvo ostalo nema razlike neka ga taman da mijenja sefku a todor dulju ili bilbiju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 13 jul 2014, 14:16

Rule_hz je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Od cega je ovaj Puric kad se ne moze otjerati pa Irfo je za njega Ronaldo.

ma ni od niceg samo sto purke ima nase drzivljanstvo ostalo nema razlike neka ga taman da mijenja sefku a todor dulju ili bilbiju
Puric svojim kvalitetom ne moze mijenjati ni Sevkinu rezervu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jul 2014, 14:22

HzSM je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Puric svojim kvalitetom ne moze mijenjati ni Sevkinu rezervu.

znam ali eto bit ce borba na 3 fronta duga sezona povrede kartoni, jer znam da je ova zadnja sezona u kojoj cemo dovodit igrace tipa vusljanin baric i slicno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

High

Post Postao/la High » 13 jul 2014, 14:28

Nek idu, pogotovo Barić. Imamo dva-tri igrača koji mogu igrati na njegovoj poziciji. Vusljanina je ubio pritisak, ali i njegovo neznanje. Sljedeći treba biti Purić. Todorovića bi trebalo ostaviti, on može i više nego solidno igrati u ovim manjim utakmicama.
Zadnja izmjena: High, dana/u 13 jul 2014, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 jul 2014, 14:28

Ove sezone ako sarajevo barem ne osvoji ligu i prodje ove norvezane bice bruka velika. S onolikim novcem i dovedenim igracima trebali bi redovno sve prasit po 3-0. To je realno stanje a ni ovi norvezani nemaju ni u pila Tana tako da bi sarajevo ove sezone moralo puno toga uciniti. Vec prosle sezone su trebali ali hajd eto neka bude da nisu imali mnogo vremena iako ni to nije opravdanje ali eto.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Lecler i 20 gostiju.