Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

drummer
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la drummer » 11 jul 2014, 21:46

Bas nesto kontam kako ta Germania nema srece.Pored besplatne promocije pred fantasticnim auditorijem kakva je svjetsko prvenstvo, ni Tino ni Hadzic ni Vrsajevic nikako da se maknu iz blata klubova u kojima se nalaze,dok s druge strane Bešić recimo sad bira u koji klub hoce a u koji nece da ide,cak i Toni Šunjic poslije jedne odlicne partije ide u bolju ligu i bolji klub.
Sta li je to,ili Germani nemaju srece ili ljudi ne daju tek tako pare za nista,djavo bi ga znao.
Sjetimo se ranije Zahirovica i njegove dvogodisnje promocije u starnih 11 nakon koje je za tri vrece brasna,jedva otisao u njemackog drugoligasa.
Hm...

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 11 jul 2014, 21:50

Hadzic ne moze za Sarajevo igrat, njemu je plafon taj osrednji klub u Austruji
Limvo Likce

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 01:51

bagra je napisao/la:Hadzic ne moze za Sarajevo igrat, njemu je plafon taj osrednji klub u Austruji

Zahvaljujuci onom sto se desavalo u periodu 90tih u Krajini tj. V.Kladusa i dosao do Austrije.
Tamo prosao njihove nogometne omladinske skole, trudio se jeste :thumbup: ali blago receno nula talenta.
Pitanje bili danas igrao ikad zaigrao NK Krajisnik Velika Kladuse ili neki lokalni seoski klubic da je ostao u BIH.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 09:47

MB7 je napisao/la:
bagra je napisao/la:Hadzic ne moze za Sarajevo igrat, njemu je plafon taj osrednji klub u Austruji

Zahvaljujuci onom sto se desavalo u periodu 90tih u Krajini tj. V.Kladusa i dosao do Austrije.
Tamo prosao njihove nogometne omladinske skole, trudio se jeste :thumbup: ali blago receno nula talenta.
Pitanje bili danas igrao ikad zaigrao NK Krajisnik Velika Kladuse ili neki lokalni seoski klubic da je ostao u BIH.

Pljujete i omalozavate toliko covjeka da to opet prelazi sve granice kulture, dobrog odgoja i ukusa. Sram da vas bude. Kad vam covjek zacepi jednog dana usta pojscete sva **** koja ste ovdje danima iznosili (isto tako se desavalo i sa drugim igracima, ali mladi ste vi a i zavidni kako ja vidim) :shh: :silent:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 jul 2014, 09:57

bolje i to nego osrednji klub u BiH
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Anel Hadzic

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2014, 10:32

MaksuzBaksuz je napisao/la:
MB7 je napisao/la:

Pljujete i omalozavate toliko covjeka da to opet prelazi sve granice kulture, dobrog odgoja i ukusa. Sram da vas bude. Kad vam covjek zacepi jednog dana usta pojscete sva **** koja ste ovdje danima iznosili (isto tako se desavalo i sa drugim igracima, ali mladi ste vi a i zavidni kako ja vidim) :shh: :silent:
Daj baksuze, prije ćeš ti klepit usima ko kod Sušica.
Za ovu ublehu je Svraka Fabregas. Dalje da ne spominjemo.
Evo Zola i Graha su ga već prekucali. U našoj ligi ne bi imao mjesto u prvih 11 u vodećim klubovima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jul 2014, 10:37

Najjače mi je što pojedini navijaju da Hadžić nigdje ne predje. :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 11:03

bhsport je napisao/la:
Evo Zola i Graha su ga već prekucali. U našoj ligi ne bi imao mjesto u prvih 11 u vodećim klubovima.

Vecina vas je pljuvala po istom Susicu sto nezove momka a kad ga je pozvo onda se ploca promjeni! To je zacementirano i djaba se sad vadi kad je to istina (isti slucaj i sa Zahirovicem samo na obrnut nacin). Ovdje bi vec mogli zavrsiti diskusiju ali et evo i ovo:
Po meni je momak zasluzio pozivv samo sto je promjenio drzavljanstvo i reko evo me ako me trebate. To treba biti primjer drugima, jer se vidilo da cak i osrednji igrac dobije sansu cim ima pravo da nastupa za nas. Bio bi los signal za druge potencijalne da ga nije zvao.

Za sve ostalo oko Susica: Neki su previse zasljepljeni mrznjom da prepoznaju neke stvari, tim ljudima nevrjedi objasnjavati jer oni nisu u stanju da shvate...tako da nemam namjeru dalje raspravljati!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 11:21

MB7 je napisao/la:

:facepalm: :facepalm: :tokralju: a lika...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 13 jul 2014, 12:59

bhsport je napisao/la:

Vecina vas je pljuvala po istom Susicu sto nezove momka a kad ga je pozvo onda se ploca promjeni! To je zacementirano i djaba se sad vadi kad je to istina (isti slucaj i sa Zahirovicem samo na obrnut nacin). Ovdje bi vec mogli zavrsiti diskusiju ali et evo i ovo:
Po meni je momak zasluzio pozivv samo sto je promjenio drzavljanstvo i reko evo me ako me trebate. To treba biti primjer drugima, jer se vidilo da cak i osrednji igrac dobije sansu cim ima pravo da nastupa za nas. Bio bi los signal za druge potencijalne da ga nije zvao.

Za sve ostalo oko Susica: Neki su previse zasljepljeni mrznjom da prepoznaju neke stvari, tim ljudima nevrjedi objasnjavati jer oni nisu u stanju da shvate...tako da nemam namjeru dalje raspravljati!
fazon je sto su pojedini mediji od njega bili napravili gatusa, pa sam i ja u to povjerovao. medjutim, kad vidis da igrac nekoliko godina stagnira u prosjecnom klubu austrijske lige dovoljno je da bude jasno da to ne moze biti igrac reprezentativnog kalibra, pogotovo u ovome trenutku. Sto se mene tice, daj Boze da on vec sutra potpise barem za red bull salzburg, jer bi tako svi mi bili na dobitku..
Volim te Bosno!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 13:10

xavi26 je napisao/la: fazon je sto su pojedini mediji od njega bili napravili gatusa, pa sam i ja u to povjerovao. medjutim, kad vidis da igrac nekoliko godina stagnira u prosjecnom klubu austrijske lige dovoljno je da bude jasno da to ne moze biti igrac reprezentativnog kalibra, pogotovo u ovome trenutku. Sto se mene tice, daj Boze da on vec sutra potpise barem za red bull salzburg, jer bi tako svi mi bili na dobitku..
Eh vidis procitaj SVOJU prvu recenicu jos jednom, pa razmisli, pa sve tako nekoliko puta dok ti malo neke stvari same dodju naum!

Naravno je daleko od neke internationalne klase, ali mi takvih igraca upste i nemamo bogzna (Dzeko kad je u topformi, Pjanic, Begovic i onda nekoliko prosjecnih ihraca i vec polako pustinja) drugo je to sto mi pravimo od tih igraca nesto sto oni realno nisu nit imaju takav status u svjetu!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2014, 13:13

Hadzic prije 3 godine je itekako zasluzio sansu u reprezentaciji, kada je igrao u Riedu Europa League, bio jako uspjesan u klubu i imao maestralnu sezonu, vazio za veliki potencijal. Medjutim, od te sezone, on je konstantno u padu forme. Uspio je ipak ostvariti transfer u Sturm, i nije se nista promjenilo, imao je sa njima ocajnu sezonu u Austrijskoj ligi, ispali su od treceligasa St. Pöltena u Kupu, i nije zasluzio poziv na osnovu pokazanih igara. Ne mozete uporedjivati ono stanje prije 3 godine, i sada. Dva potpuno razlicita igraca.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 13:31

Goalgetter je napisao/la:Hadzic prije 3 godine je itekako zasluzio sansu u reprezentaciji, kada je igrao u Riedu Europa League, bio jako uspjesan u klubu i imao maestralnu sezonu, vazio za veliki potencijal. Medjutim, od te sezone, on je konstantno u padu forme. Uspio je ipak ostvariti transfer u Sturm, i nije se nista promjenilo, imao je sa njima ocajnu sezonu u Austrijskoj ligi, ispali su od treceligasa St. Pöltena u Kupu, i nije zasluzio poziv na osnovu pokazanih igara. Ne mozete uporedjivati ono stanje prije 3 godine, i sada. Dva potpuno razlicita igraca.

Nemozes ocjenjivati stanje u klubu i kvalitete igraca (iako losa forma naravno utice na igraca). U Riedu Anel nije mogo napredovati i Ried je seoski klub u poretku sa Sturmom. Anel je bio glavni igrac u Riedu i naravno da mora ici dalje, nazalost rjetko koji igrac iz ovih seoskih klubova ide dalje u inostranstvo, moraju vecinom odigrati nekoliko sezona u Becu, Salcburgu ili Gracu dabi dobili mogucnost da idu dalje.

Naravno Anel i nije nesto bogzna pokazo u repki a i imo je tu ocajnu sezonu iza sebe. Vec sam ukazo na drugi aspekat njegovog poziva. Isto tako mozda momak bjesne i bude vazna karika u buducnosti (ko bi racuno da ce nam Muratovic biti jedan od glavnih igraca - a bio je i igro je u to vrjeme isto slabom Sturmu). Osudjujemo unaprjed kao i uvjek dosad, treba momku dati malo vremena da se adaptira. Jos je njemu 24 tako da u sljedecih 10 godina itekako more postati jedan od vaznijih igraca.

Omalozavamo svoje igrace a ocekujemo previse. Imamo nekoliko dobrih igraca i sve ostalo je ispodprosjecno a mi se vidimo kao da mozemo igrati sa top repkama rame uz rame. Daleko smo mi od toga u svim segmentima, od trenera, saveza, igraca (kvaliteta i mentalne sklopke pojedinih) pa i pojedinih navijaca.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 13:48

Naravno Anel i nije nesto bogzna pokazo u repki a i imo je tu ocajnu sezonu iza sebe. Vec sam ukazo na drugi aspekat njegovog poziva. Isto tako mozda momak bjesne i bude vazna karika u buducnosti (ko bi racuno da ce nam Muratovic biti jedan od glavnih igraca - a bio je i igro je u to vrjeme isto slabom Sturmu). Osudjujemo unaprjed kao i uvjek dosad, treba momku dati malo vremena da se adaptira. Jos je njemu 24 tako da u sljedecih 10 godina itekako more postati jedan od vaznijih igraca.
Kad je Muratovic igrao u Sturmu vec tada nije bio onaj jaki Sturm. Ali sada je jos losiji i pri dnu je tabele. Dva razreda ispod jednog Salzburga. Sto se tice Muratovica on je bio pravi zadnji vezni i bar je imao jedan segement igre u kojem je bio jak i koristen. A i konkurencija je tada bila slabija. Sada je konkurencija jaca, a Hadzic nema jednog segmenta igre da bi u njemu odskakao. Niti je posebno jak ofanzivno. Jos manje je jak u defanzivi i presjecanju protivnickih napada. Jednostavno puno ljudi nevidi mogucnost daljeg igrackog napredka a i nije bas ni toliko mlad vise.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 jul 2014, 14:15

bhsport je napisao/la:

Mene ne trpaj u tu vecinu. Decko je usao u avion za Brazil i sto bi Pape rekao, tu je zalutao.
Dobio poziv, nije opravdao i to treba zavrsiti dok se ne dozove i pocne bolje da igra.

Koliko je sanse dobio i koliko je minuta proveo nista nije napravio. Opet kazem da je makar Svraka bio tu ili Cimirot ili Grahovac da neko nas dobije pinku od fife, ali jok.

A po partijama u repki, Svraka je za Hadzica Fabregas!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 13 jul 2014, 14:34

Da li je Hadzic smijesniji igrac ili je ipak smijesnija ta njegova patriotska prica. Puna usta patriotizma, a na terenu ga bukvalno ne vidis. Avdija veze nema, al se bar trudi, uocljiv je, ovaj se ne vidi na terenu. A sad malo o patriotskoj prici.. Jednom prilikom ovaj veliki patriota rece kako je izmisljao povrede da bi odbijao Austrijance!? Cemu sve to ako nije imao nase papire, a nije nista ni radio da ih dobije!? Vrijedjanje inteligencije. Sead Susic je ovdje uradio kljucnu stvar, i to je jedini razlog zasto ovaj fudbalski diletant nastupa u nasoj reprezentaciji.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 13 jul 2014, 14:46

ubleha od igraca, za njega su zahirovic,zolotic,cimirot i grahovac igracine
Limvo Likce

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 14:59

Ajax je napisao/la:
Kad je Muratovic igrao u Sturmu vec tada nije bio onaj jaki Sturm. Ali sada je jos losiji i pri dnu je tabele. Dva razreda ispod jednog Salzburga. Sto se tice Muratovica on je bio pravi zadnji vezni i bar je imao jedan segement igre u kojem je bio jak i koristen. A i konkurencija je tada bila slabija. Sada je konkurencija jaca, a Hadzic nema jednog segmenta igre da bi u njemu odskakao. Niti je posebno jak ofanzivno. Jos manje je jak u defanzivi i presjecanju protivnickih napada. Jednostavno puno ljudi nevidi mogucnost daljeg igrackog napredka a i nije bas ni toliko mlad vise.
Provaljujes se!!
1. u ligi sa 10 klubova nepravi bas neku razliku dali si 5 ili 7!
2. Muratovic u sturmu igro 10tku
3. sad i imamo malo bolje igrace nego tad, ali to vrjeme moze brzo proci (rekoh ja da se previse dizemo)
4. Nekazem ja sad da je Anel neki bogzna igrac ali nevolim ovo omalozavanje i pljuvanje :puke:
Pustite momku jos koju utakmicu (zar se i o Sunjicu nije pisalo svasta Toga, pa o Visci itd itd itd), ako se dokaze onda dobro po nas ako ne onda je lahko ga opet odstraniti. Ovdje svaki drugi forumas izmislio fudbal i misli da je najpametniji :puke:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 13 jul 2014, 15:02

bhsport je napisao/la:
Koliko je sanse dobio i koliko je minuta proveo nista nije napravio. Opet kazem da je makar Svraka bio tu ili Cimirot ili Grahovac da neko nas dobije pinku od fife, ali jok.

A po partijama u repki, Svraka je za Hadzica Fabregas!

Znam ja da ti svrsavas odavno na Svraku!!! :crazy:

Neodluciva se bolan po golovima ko je dobar igrac. Pa Avdija ima na ovom SP vise golova od nekih svjetskih igraca ali opet nije toliko kvalitet. :facepalm:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 jul 2014, 15:04

bagra je napisao/la:ubleha od igraca, za njega su zahirovic,zolotic,cimirot i grahovac igracine
a ti o fudbalu nemas pojma, a ni kulture kako izgleda!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 12 gostiju.