Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
U reprezentaciji je samo zato sto je clan Germanije Sportagenture, kao i ona druga dvojica.
Kvalitet nema, nevidljiv je, ali se forsira.
Igracima kao Vrancicu moze kopacke cistiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nek ti znas ubleho veca od Hadzica, nek te vodi kuciedinjo-bih je napisao/la:a ti o fudbalu nemas pojma, a ni kulture kako izgleda!bagra je napisao/la:ubleha od igraca, za njega su zahirovic,zolotic,cimirot i grahovac igracine
Limvo Likce
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Koliko samo bi opljuvan taj isti Zahirovic!!!bagra je napisao/la:ubleha od igraca, za njega su zahirovic,zolotic,cimirot i grahovac igracine

Ma daj forumski strucnjaci znaju ipak najbolje....ipak vi redovno na playstationu i slicnim redovno osvajate titule, ipak ste vi napravili tako bajne fudbalske karijere, ipak svi imate licence trenera!!
Nekazem da je Anel toliko dobar igrac, ali netreba se ovoliko pljuvati i omalozavati, nije to zasluzio kao i ostali igraci.
Povraca mi se od vaseg licemjerstva po svakoj temi (na samo ovdje, sve teme su zatrovane i pune frusta)! Slabo ko ima realan!

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:U reprezentaciji je samo zato sto je clan Germanije Sportagenture, kao i ona druga dvojica.
Kad pozove nekad jednog od ovih igraca sto se prozivaju pa i oni nepokazu odma na pocetku nista, opet ce te isto pisati!
Stvarno krajnje bezobrazno!

Ti ne kazes da je on dobar zato sto je to jednostavno nemoguce da kazes, nemoguce. I to ti nije neki izgovor. Znaci kao sto sam rekao nema ni jedan jedini segment igre u kojem odskace kvalitetom znaci nije reprezentativni nivo. Da je bar los napadacki ali da je borben, da ulazi u duele i da je dobar u u razbijanju protivnickih napada pa hajde. Forsirao bi se u defanzivnim rolama. Kad bi bi los u defanzivi ali dobar ofanzivno u driblinzima, asistencijama itd. ok igrao bi neku izrazito ofanzivnu rolu. Ali on nije vrhunski u nijednom segmentu njegove igre. Slicno vazi i za Vrsajevica kojega si spomenuo prije. A sto se tice Muratovica ja se sjecam da je igrao kao zadnji vezni za Bosnu pri kraju karijere. Izvinjavam se nisam pratio dali je igrao u Sturmu drugu poziciju i kako je igrao. Ti si naravno svjestan kakvi igraci cekaju na red da zaigraju za ovu reprezentaciju na slicnim pozicijama.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Nekazem da je Anel toliko dobar igrac, ali netreba se ovoliko pljuvati i omalozavati, nije to zasluzio kao i ostali igraci.
- Principatus
- Kontakt:
.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kad pozove nekad jednog od ovih igraca sto se prozivaju pa i oni nepokazu odma na pocetku nista, opet ce te isto pisati!
Ah da? Koga smo to trazili pa prozivali?
Kolasinca? Hajrovica? Bicakcica? Besica?

Anela su navijaci trazili jos davno da se isproba kada je imao dobru fazu, poslije toga je propao, niko ga nije zelio. Plus nije se pokazao na probi, ali je ipak pozvan na SP. Zasto? Zato sto nam kriminal vlada u savezu i sto nam je selektor kriminalna stoka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa i Austrijanci nam se smiju da igra kod nas u reprezentaciji. Ako si gledao malo izjave fudbalskih strucnjaka u Austriji, necu nabrajati ove sto sam ja cuo od navijaca koji redovno prate ligu, svi su bili zacudjeni, jer smatraju da Anel nema mjesta ni u Austriji medju najboljih 30 igraca.
Ta vasa pretpostavka se dugo provlaci kroz ovaj forum, a bas nikako da predje u cinjenicu. Ko je zamjerio Kolasincu sto je zabio autogol? Niko! Zasto? Zato sto momak ima klasu i to svi vide. Ne moze jedan los potez potisnuti sav onaj potencijal koji on pokaze u utakmici, kao sto ni Avdiji jedan pogodak ne moze pomoci da mu se zaborave sve gluposti.MaksuzBaksuz je napisao/la: Kad pozove nekad jednog od ovih igraca sto se prozivaju pa i oni nepokazu odma na pocetku nista, opet ce te isto pisati!
Stvarno krajnje bezobrazno!![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino sto je bezobrazno u cijeloj ovoj prici jeste Anel Hadzic i njegova suplja o patriotizmu, cime sve iskrene navijace zeli napraviti budalom.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Pa i Austrijanci nam se smiju da igra kod nas u reprezentaciji. Ako si gledao malo izjave fudbalskih strucnjaka u Austriji, necu nabrajati ove sto sam ja cuo od navijaca koji redovno prate ligu, svi su bili zacudjeni, jer smatraju da Anel nema mjesta ni u Austriji medju najboljih 30 igraca.
Mislis onih strucnjaka sto neznaju ni ko je skim u grupi ni ko skim igra (Mählih -inteligencijom sigurno neoskace, ali et- i co)! Znam, gledo sam emisiju...
Anel i nema mjesta u Austriji ni medju 50 najboljih! Ta Austrija ima vecu sirinu nego mi, njima fali taj individualni kvalitet koji moze da odluci utakmice. Cak sam uvjeren da ce u buducnosti bili bolji od nas. Oni idu svajcerskimj putem i kad tad ce imati i oni rezultate.
Neopravdavam ja poziv Anela, cak i ja sam misljenja da ce odpasti u buducnosti, ali sam protiv pljuvanja i omalozavanja (ne samo po ovoj temi, svugdje po forumu...vidi sta se kod Dzeke desava). Nek se momak isproba, pa ako ikad zafali ili eksplodira tu je!!
Hadžić danas viđen u Newcastleu

Jedino ako je otišao da pokosi travumujezin je napisao/la:Hadžić danas viđen u Newcastleu![]()
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Re: Odg: Anel Hadzic
nemam ja tu sta razmisljati, anel hadzic je zalutao u reprezentaciju i brazil, pa on je u onoj utakmici protiv irana izgledao ko totalni amater, jos protiv irana, zamisli da je kontra bila kakva jaca reprezentacija. i ne kuzim zasto ga toliko branis, boljih igraca od njega ima u nasoj premijer ligi..MaksuzBaksuz je napisao/la:Eh vidis procitaj SVOJU prvu recenicu jos jednom, pa razmisli, pa sve tako nekoliko puta dok ti malo neke stvari same dodju naum!xavi26 je napisao/la: fazon je sto su pojedini mediji od njega bili napravili gatusa, pa sam i ja u to povjerovao. medjutim, kad vidis da igrac nekoliko godina stagnira u prosjecnom klubu austrijske lige dovoljno je da bude jasno da to ne moze biti igrac reprezentativnog kalibra, pogotovo u ovome trenutku. Sto se mene tice, daj Boze da on vec sutra potpise barem za red bull salzburg, jer bi tako svi mi bili na dobitku..
Naravno je daleko od neke internationalne klase, ali mi takvih igraca upste i nemamo bogzna (Dzeko kad je u topformi, Pjanic, Begovic i onda nekoliko prosjecnih ihraca i vec polako pustinja) drugo je to sto mi pravimo od tih igraca nesto sto oni realno nisu nit imaju takav status u svjetu!
Volim te Bosno!!!
Hahaha .... dobar im taj skaut ...
joj koji ce to biti za.j.eb ako ga kupe hahah

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Anel Hadzic
Teško ce ga udati!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Dado je napisao/la:Pazi ove bombe: Anel u Swanseaju?!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/daily-ma ... /140714142

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tyler durden
- Kontakt:
Trebali bi prestat sa glupostima oko Anela na ovoj temi.
Realno je da nije zasluzio poziv sad za SP.
Ako moze otici u kakav bolji klub , mozda postane i bolji igrac i bude nam valjao vise, nego samo ovako turisticki
Do tad , dalje od repke.
i sretno 
Ako moze otici u kakav bolji klub , mozda postane i bolji igrac i bude nam valjao vise, nego samo ovako turisticki

Do tad , dalje od repke.

Dado je napisao/la:Pazi ove bombe: Anel u Swanseaju?!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/daily-ma ... /140714142

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Nece postatio bolji igrac... iako ode ljudi ce ubrzo skontati koliko su fulalityler durden je napisao/la:Trebali bi prestat sa glupostima oko Anela na ovoj temi.
Do tad , dalje od repke.i sretno

Nego sansa da ode....

Pao bi nam rejting u Engleskoj ligi. Odnosno Bosanskim igracima. Kad nam jedan reprezentativac nebi bio ni na klupi jednog Swansea poslje tri mjeseca.kimbo je napisao/la:Hahaha .... dobar im taj skaut ...![]()
joj koji ce to biti za.j.eb ako ga kupe hahah