Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nije maksuz kriv sto tako razmislja, otkako su mu pajdu Virtuala otpustili sa baustele, jadnicak je potpuno izgorio radeci sam na suncu
. Cuj kasno Marko na Kosovo stize
. Ne moze vise kasniti od Safeta da ga yebes
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 19haris88
- Kontakt:
Mislim da ćeš biti prijavljen moderatoru...DonCorleone je napisao/la:Nije maksuz kriv sto tako razmislja, otkako su mu pajdu Virtuala otpustili sa baustele, jadnicak je potpuno izgorio radeci sam na suncu. Cuj kasno Marko na Kosovo stize
.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Maksuz patriJota iz Austrije.voltron30 je napisao/la:Bitno je da si ti patriJot. Od ovakvih mi se likova povraća, bukvalno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki PatriotZato što je MARKO ne smije voljeti reprezentaciju?! Šta ćemo sa Zvjezdanom ili Tonijem? Ne uklapaju se u ideologiju FB stranice Bošnjaci.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja prijavljujem samo vrijeđanje i nacionalističke ispade, nemam ništa protiv dobre zajebancije, i sam često potenciram istu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ako iko nije nacionalista, onda to bosnjaci nisu! svakoh 50tak godina nas ubijaju a mi dan danas sanjamo bratstvo i jedinstvo, a za vrijeme genocida u BiH smo isto dokazali svoj merhamet (90% crkvi pod kontrolom armije BiH je hvala Bogu sacivano, dok u manjem entitetu nijedna dzamija nije ostala, svaki nebosnjak koji je htjeo ostati sa nama mogao je da ostane, dok smo mi pobijeni i protjerani, ratno predsjednistvo je bilo puno nebosnjaka (isto patriota da se razumijemo), i jos uvijek vecina nas sanja o zajednostvu a svaki drugi-treci dan se dogadja neki napad na nase povratnike, dzamije itd., na FB-u i bilo kojem drugom portalu/forumu nemoze da pridje dan da se necita cetnicka/ustaska uvreda prema bosnjacima, i zato suti, pametniji si kad sutis.voltron30 je napisao/la:Bitno je da si ti patriJot. Od ovakvih mi se likova povraća, bukvalno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki PatriotZato što je MARKO ne smije voljeti reprezentaciju?! Šta ćemo sa Zvjezdanom ili Tonijem? Ne uklapaju se u ideologiju FB stranice Bošnjaci.
PS:nekazem da su bosnjaci "sveti" i da nema medju nama losih, ali nam nacionalizam kao bolest nikad nije bila prisutna, pa ni onda kad bi to bilo opravdano na kvadrat! mozda smo mi losiji od istocnih/zapadnih susjeda u obliku da smo vise ljubomorni na prve komsije (nevazno kojeg nacionaliteta), da zelimo manje dobra nego nama samim, tj da mozda (globalno gledajuci) "bolujemo" od te bolesti zvane zavist ili mozda od blesti ogovaranja, ali od nacionalizma sigurno NE!
PPS: ako zelis da mi odgovoris, molim te uradi to na pp-u, a ovdje dalje o sportu, hvala
Poltro k'o Poltro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne shvatas ti to jarane. Oni umiru za bosnom. Ovako jednom godisnjebagrcavi je napisao/la:
Maksuz patriJota iz Austrije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Nije maksuz kriv sto tako razmislja, otkako su mu pajdu Virtuala otpustili sa baustele, jadnicak je potpuno izgorio radeci sam na suncu. Cuj kasno Marko na Kosovo stize
.
Opet se ti nasamario na mene a preko poruka se izinjavas!!!
****, znam ja da si ti ljubomoran, volio bi i ti koji hiljadarku ubijati na bausteli, bolje to nego kod kuce kurcom slamu mlatiti!!
Jarane ja uzivam na raspustu (kakva te bolan baustela, ostavi se predrasuda i tih stereotipova, nisi valjda tako ogranicen da razmisljas tako!!!? nisu svi dijasporci baustelci....vidi princija, on putuje po svjetu kao neki vrhunski menadjer), nazalost sunca nema, ubi nas kisa zadnjih dana!
Kako nekasni Marko i kolege novinari?? Kad bjedimo i igramo dobro onda se svi uvlace u guzicu, cim odigramo lose odma se citav svjet srusi. Sto nepisase kritike prije SP?!?
- 19haris88
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Maksuz patriJota iz Austrije.voltron30 je napisao/la:Bitno je da si ti patriJot. Od ovakvih mi se likova povraća, bukvalno.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
Pa kakve to veze ima gdje neko živi ??? Korijen ti je uvijek bosanski,na Mars da se preseliš!!! I ti počeo PRIČAT o patriotizmu,a sad bi otišao u bilo koju zemlju EU... Al im ne trebaš,kao i većina ovih što pišu portiv dijaspore...
NE ZNAM SAMO ONDA ŠTO BALITE ZA ARSLANAGIĆEM I PRIJE TOGA ZA KOLAŠINCEM... I ONI SU ROĐENI DALEKO OD BOSNE,NI JEZIK NAŠ NE PRIČAJU,BAŠ NAJBOLJE...
PA JESU LI ONI IZMIŠLJENE PATRIOTE ???
Klasična priča forumaša bez argumenata,odmah se uhvati za to gdje živi neko...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- DonCorleone
- Kontakt:
Opusti se ba, samo se salimo. Btw, ti rece sam prije neki dan da radis na bausteli.MaksuzBaksuz je napisao/la: Opet se ti nasamario na mene a preko poruka se izinjavas!!!
****, znam ja da si ti ljubomoran, volio bi i ti koji hiljadarku ubijati na bausteli, bolje to nego kod kuce kurcom slamu mlatiti!!![]()
Jarane ja uzivam na raspustu (kakva te bolan baustela, ostavi se predrasuda i tih stereotipova, nisi valjda tako ogranicen da razmisljas tako!!!? nisu svi dijasporci baustelci....vidi princija, on putuje po svjetu kao neki vrhunski menadjer), nazalost sunca nema, ubi nas kisa zadnjih dana!
Kako nekasni Marko i kolege novinari?? Kad bjedimo i igramo dobro onda se svi uvlace u guzicu, cim odigramo lose odma se citav svjet srusi. Sto nepisase kritike prije SP?!?
Da oni imaju obraza ne bi ovakve gluposti pisali,čitaju samo ono što im odgovara pa tako i tekstove već spomenutog novinara.Svi vide šta je sad napisao,a nisu ništa pisali kada je poslije utakmica protiv Grčke,Slovačke i Litvanije hvalio igru Zmajeva.Naročito poslije utakmice u Zenici kada su skoro svi požurili sa napadima na Sušića gospodin Marko ga je branio.Al eto čim ne ideš uz dlaku ne valjaš,samo se nadam da neće početi protiv Belgije bez golmana .mostar_mo je napisao/la:takve poput tebe trebalo bi trajno banirati ako ništa zbog Misimovića, Barbareza , Vlatka Glavaša , Marka Topića i mnogih drugih .. takve izjave su sramotne !MaksuzBaksuz je napisao/la:Kasno dodje Marko na Kosovo![]()
Sigurno MARKO misli najbolje za BiH i njenu repku, uvjeren sam da je veliki Patriot
SRAMI SE
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Tako je Makedonac.19haris88 je napisao/la:
Pa kakve to veze ima gdje neko živi ??? Korijen ti je uvijek bosanski,na Mars da se preseliš!!! I ti počeo PRIČAT o patriotizmu,a sad bi otišao u bilo koju zemlju EU... Al im ne trebaš,kao i većina ovih što pišu portiv dijaspore...![]()
NE ZNAM SAMO ONDA ŠTO BALITE ZA ARSLANAGIĆEM I PRIJE TOGA ZA KOLAŠINCEM... I ONI SU ROĐENI DALEKO OD BOSNE,NI JEZIK NAŠ NE PRIČAJU,BAŠ NAJBOLJE...
PA JESU LI ONI IZMIŠLJENE PATRIOTE ???
Klasična priča forumaša bez argumenata,odmah se uhvati za to gdje živi neko...![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Ne shvatas ti to jarane. Oni umiru za bosnom. Ovako jednom godisnjebagrcavi je napisao/la:
Maksuz patriJota iz Austrije..
Evo da se spustim i ja malo na te vase niske grane sa dijasporom:
Vazno je biti u BiH, onda si najveci patriota! Sjedis kod kuce, ispijas kahve, ceskas se po jajima i cekas kad ce rodbina iz dijaspore poslati koju markicu i donjeti praska da se operes!!!
Da nije **** dijaspore davno bi pola vas pametnjakovica, koji visite cjeli dan samo po forumima gdje prosipate vasu toliku pamet, neradite nista korisno osim da roditeljima trosite pare i zivce, pocrkali od gladi! Mrs stolko jedna (et sad nek me blokiraju)!
- DonCorleone
- Kontakt:
MaksuzBaksuz je napisao/la: Evo da se spustim i ja malo na te vase niske grane sa dijasporom:
Vazno je biti u BiH, onda si najveci patriota! Sjedis kod kuce, ispijas kahve, ceskas se po jajima i cekas kad ce rodbina iz dijaspore poslati koju markicu i donjeti praska da se operes!!!
Da nije **** dijaspore davno bi pola vas pametnjakovica, koji visite cjeli dan samo po forumima gdje prosipate vasu toliku pamet, neradite nista korisno osim da roditeljima trosite pare i zivce, pocrkali od gladi! Mrs stolko jedna (et sad nek me blokiraju)!
- Principatus
- Kontakt:
Ljudi, ne znam dali ste vi vec primjetili, ali nekako ima suvise negativne energije na ovoj temi. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Opet ste mi Baksuza naljutili 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ma Baksuz se brze pali od mene, a ja sam stvarno imao kratak fitilj. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mozda zbog previse grickanja vlastitih bijelih bubrega?Principatus je napisao/la:Ljudi, ne znam dali ste vi vec primjetili, ali nekako ima suvise negativne energije na ovoj temi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Pa sta ima ako je neko u dijaspori??
Pa ja znam dosta ljudi koji su vise u dijaspori uradili za bih nego vecina nasih koji zive u domovini. Ljudi otvorili firme, obezbjedili radna mjesta, investraju, daju pare, vrjeme, svoj zivot dabi bilo malo bolje u bih, i na kraju ovi njih opet nabijaju na neku stvar! To mi ide samom na K!
Nevolim upste kad se djelimo na bilo sta (klubove, gradove, regione, dijaspore), a ima nas manje nego u nekom prosjecnom kineskom selu!!!
Pa ja znam dosta ljudi koji su vise u dijaspori uradili za bih nego vecina nasih koji zive u domovini. Ljudi otvorili firme, obezbjedili radna mjesta, investraju, daju pare, vrjeme, svoj zivot dabi bilo malo bolje u bih, i na kraju ovi njih opet nabijaju na neku stvar! To mi ide samom na K!
Nevolim upste kad se djelimo na bilo sta (klubove, gradove, regione, dijaspore), a ima nas manje nego u nekom prosjecnom kineskom selu!!!
Zovu li Iranci i dalje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.