Gledao sam mexico koji je holandija cudom prosla gledao sam kostariku(!) silu koju je veliki LVG prosao na penale i gledao sam argentinu koja je prekopirala holandsku igru i rezultat je bio sta je bioBelmin6 je napisao/la:Pa šta si ti gledao ?xaves je napisao/la:Znam sve to ok ali najprecjenjeniji trener ovog SP ako cete smijesno je kako se dize ni zbog cega
Cuj ni zbog cega
Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Šta si ti gledao?Belmin6 je napisao/la:Pa šta si ti gledao ?xaves je napisao/la:Znam sve to ok ali najprecjenjeniji trener ovog SP ako cete smijesno je kako se dize ni zbog cega
Cuj ni zbog cega
Osmina finala: Patnja protiv Meksika gdje su bii suočeni sa eliminacijom do samog finiša utakmice. Prolaze dalje nakon što sudija svira penal onom padavičaru.
Četvrtfinale: 0-0 protiv umorne Kostarike i prolazak na penale. LVG
Polufinale: Opet 0-0, ovaj put ispadaju na penale.
Niko ne govori da je LVG loš stručnjak, ali da je takav genije, koliko ga se predstavlja, nije. Ni blizu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Čim je preuzeo Man Utd general a.k.a Van Gall je postao genije. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ukoliko se dobro sjećam, a mislim da sjećam, čini mi se da ste ga i vi Bavarci dosta kritikovali dok vam je bio trener.Saurman je napisao/la:Čim je preuzeo Man Utd general a.k.a Van Gall je postao genije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još ispade da je kloc, ne dami se još jednom raspravljati na tu temu jer sam već sve obrazložio argumentima i činjenicama, to što ih je nekome teško prihvatiti je druga stvar.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Niti je kloc, niti je genije, to i jeste poenta. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
A niko ne spominje grupu, kada je izdominirao sve tri ekipe, aktualne prvake zakucao za dno.
I naravno da je genije, malo koji trener bi s ovom grupom igraca osvojio trece mjesto.
I naravno da je genije, malo koji trener bi s ovom grupom igraca osvojio trece mjesto.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 13 jul 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bio je on velik trener i stručnjak i prije toga, njegov rezime to govori, vi Bavarci ga također hvalite, ne znam u čemu je sad problem.Saurman je napisao/la:Čim je preuzeo Man Utd general a.k.a Van Gall je postao genije.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rekao si vec jednom, neki to ne zele prihvatiti. Ko ih **** sto se mene tice, njegovi rezultati govore protiv njih. Mrsko mi vise ponavljati titule koje je osvojio, ekipu koju je imao na ovom SP-u. Ko zeli da prizna - priznat ce, ko nece - boli nas qrc.rio_Ferdy88 je napisao/la:Još ispade da je kloc, ne dami se još jednom raspravljati na tu temu jer sam već sve obrazložio argumentima i činjenicama, to što ih je nekome teško prihvatiti je druga stvar.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije najbolji trener na svijetu, to sigurno, ali je i dalje velik trener, među tom grupom. Ovdje ga se nastoji diskreditovati samo jer je preuzeo UnitedClutch je napisao/la:Niti je kloc, niti je genije, to i jeste poenta.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čovjek je dobar trener al' ga ja a mislim i drugi nismo nazivali genijem.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bio je on velik trener i stručnjak i prije toga, njegov rezime to govori, vi Bavarci ga također hvalite, ne znam u čemu je sad problem.Saurman je napisao/la:Čim je preuzeo Man Utd general a.k.a Van Gall je postao genije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Ako ce me ista otjerati sa foruma to su ova 'navijacka' prepucavanja i velicanje svega sto ima veze sa tvojim klubom...
Nema veze sto ti stajalista suprotna logici i razumu... ne daj na se'!

To nije cak ni trolanje, jer za njega treba barem malo mozga.
To nije cak ni trolanje, jer za njega treba barem malo mozga.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Iskusan, trener koji ima rezultate iza sebe, posjeduje ogroman autoritet, a to je sve sto u ovom periodu nakon SAFa i hororne prosle sezone, treba Unitedu. Koliko je genije to cemo svi zadrzati za sebe, nekom jeste, nekom nije. Osobno, LVG trenercina, genije, dr. fudbala. 
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 13 jul 2014, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Isto tako ga vi nastojite dignuti u nebesa samo jer je preuzeo United.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije najbolji trener na svijetu, to sigurno, ali je i dalje velik trener, među tom grupom. Ovdje ga se nastoji diskreditovati samo jer je preuzeo UnitedClutch je napisao/la:Niti je kloc, niti je genije, to i jeste poenta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam pročitao i na vašoj temi takve epitete za njega, kao i na ovoj od strane nekih Bavaraca. Vjerovatno vi znate bolje od ostalih kakav je trener, jer ste imali iskustva sa njimSaurman je napisao/la: Čovjek je dobar trener al' ga ja a mislim i drugi nismo nazivali genijem.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izdominirao je samo Španiju.Belmin6 je napisao/la:A niko ne spominje grupu, kada je izdominirao sve tri ekipe, aktualne prvake zakucao za dno.
Protiv Australije se izvukao bukvalno, mogao je vrlo lahko i izgubiti da su ovi bili prisebniji.
Chile jeste pobjedio rutinski, ali sad pričati o nekoj dominaciji u manje više nebitnoj utakmici, ne hvala.
Van Gaal je dobar trener, čak i odličan, ali je činjenica ga se previše diže u nebesa poslije patnje protiv objektivno dosta slabijih ekipa Meksika i Costa Rice. A 90% tih koji ga dižu su sasvim slučajno, fanovi Uniteda. Baš me zanima koliko bi ga branili da je slučajno Moyes imao uspješnu sezonu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro uvijek će toga biti (isto rade i plavci sa Jozom, neki drugi sa Pepom, treći sa nekim trećim), samo nisu samo Unitedovci puni hvale za njega, vidim i simpatizere drugih timova koji dijele to mišljenje, po meni nije ni najbolji trener na svijetu, ali je sigurno u toj grupi među tih top 10 najboljih, a realno za Moyesa je prof.dr.Clutch je napisao/la: Isto tako ga vi nastojite dignuti u nebesa samo jer je preuzeo United.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Holandija apsolutno zasluženo dolazi do utješne nagrade. Treće mjesto sigurno nije zadovoljilo njihove apetite, jer da se ne lažemo - oni već godinama žele skinuti sa sebe epitet vječnih gubitnika, ali je i dalje ogromna stvar za njih. Iako je LvG na raspolaganju imao slabiju generaciju negoli što je to bio slučaj s Marwijkovom u JAR-u, njegova momčad je uspjela deklasirati dva najveća favorita prije početka turnira.
I onda se opet nađe nekoliko likova koji kažu da se radi o precijenjenom stručnjaku.
Brazilci su totalno pali otkako su izgubili Neymara (i Silvu). Neobjašnjivo, ako mene pitate. Nije problem izgubiti tijesnu utakmicu u kojoj se boriš i daješ sve od sebe, ali jednostavno ne ide, problem je u njihovom pristupu igri. Stvarno ne znam šta je Scolari radio cijelo vrijeme, osim što je prije prvenstva samouvjereno govorio kako osvajanje Mundijala neće doći u pitanje (mo'š mislit'
). Odbrana ne postoji, sredina ne radi ono što joj je primarna zadaća, a klasnog napadača svakako nemaju. Sve se svodilo na individualni kvalitet ponajviše krila (mahom Neymara) i tobožnji pobjednički mentalitet koji će slomiti protivnika, a onda je došla Njemačka i razbila iluzije o trofeju. Nizozemci su samo dovršili započeto.
Što se tiče večerašnjeg finala, sigurno da će (osim ako Nijemci ponovo ne "polude"
) biti neizvjesnosti i nadam se uzbuđenja do posljednjeg sudijskog zvižduka. Barem toliko smo zaslužili za kraj jednog od najboljih Mundijala u historiji. Ako opet završi 0-0 ili 1-0, treba ih linčovati.
Joachimov Elf će definitivno pokušati blitzkriegovima već u startu slomiti Gauchose i dati im do znanja u čijim rukama će završiti pehar. Da je neko drugi u pitanju, rekao bih da će pokušati oprezno i "na nulu", ali Nijemci su Nijemci.
Ipak, obzirom da smo se u više navrata uvjerili kako se argentinska odbrana teško probija, ne bih rekao da će stvari ići tako lako. Prije prvenstva bismo bez razmišljanja rekli da je napad faktor koji čini Argentinu tako snažnom, ali činjenica je da je odbrana trenutno najproduktivniji dio njihove reprezentacije. Mislim da će se oni u ofanzivi najviše uzdati u Messija, ali kako očekivati da Lionel dobije prostor kada će konstantno biti dupliran. S druge strane, radi se o jednom od najvećih fudbalera svih vremena, kojem jedino ovaj trofej nedostaje da bi postao nedodirljiv, sigurno će biti motivisan do neba i uraditi sve da izađe u situaciju 1 vs 1 s Manuelom Neuerom. Ne znam kakva je situacija s Di Marijom, hoće li moći istrčati na teren večeras, sigurno da je on figura koja može prevagnuti na stranu Gauchosa. Bilo kako bilo, ova titula nosi sa sobom određenu težinu i osvajač će morati biti itekako ponosan na istu. Igralo se u nehumanim uslovima, golovi su pljuštali u grupnoj fazi, bilo je velikih iznenađenja, niti jedna ekipa nije došla tek tako u zemlju sambe, stoga se ne može reći niti za jedan tim da je imao lagan posao pred sobom. Ko god izađe kao pobjednik, neće biti nezasluženo.
Ranije sam na temi namijenjenoj za prognoze uspio pogoditi finaliste, a pošto sam isto tako stavio da će Njemačka osvojiti turnir, red je da ostanem iza svojih riječi.
Uživajte večeras.
Brazilci su totalno pali otkako su izgubili Neymara (i Silvu). Neobjašnjivo, ako mene pitate. Nije problem izgubiti tijesnu utakmicu u kojoj se boriš i daješ sve od sebe, ali jednostavno ne ide, problem je u njihovom pristupu igri. Stvarno ne znam šta je Scolari radio cijelo vrijeme, osim što je prije prvenstva samouvjereno govorio kako osvajanje Mundijala neće doći u pitanje (mo'š mislit'
Što se tiče večerašnjeg finala, sigurno da će (osim ako Nijemci ponovo ne "polude"
Joachimov Elf će definitivno pokušati blitzkriegovima već u startu slomiti Gauchose i dati im do znanja u čijim rukama će završiti pehar. Da je neko drugi u pitanju, rekao bih da će pokušati oprezno i "na nulu", ali Nijemci su Nijemci.
Ranije sam na temi namijenjenoj za prognoze uspio pogoditi finaliste, a pošto sam isto tako stavio da će Njemačka osvojiti turnir, red je da ostanem iza svojih riječi.
Uživajte večeras.
- Consigliere
- Kontakt:
Da se prisjetimo sta je Fred nekada radio...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.