FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interista02
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista02 » 11 jul 2014, 15:46

slika

Izgleda da bi to trebalo biti to :D

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 11 jul 2014, 15:59

Juan Jesus:''Ho parlato con Pato e vuole venire all'Inter''.

slika
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 jul 2014, 16:23

Konacno, nek se i to rijesilo. Ajmo sad po Jovetica :D

Duncan ide na posudbu u Sampdoriu, imat ce pravo da ga kupe, ali i mi da ga ponovo vratimo.

Crisetig ide u Cagliari na posudbu sa istom formulom ko i Duncan

Di Gennaro na posudbi u Latini
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 jul 2014, 17:41

Ja sam cua samo pohvale na racun Crisetiga i njegovih igara prosle godine u Serie B, tek mu je 21, nadam se da ce profitirat od ove posudbe i da ce nam se vratit iduce sezone jos jaci. Ja ga definitivno nebi prodava. Super je sta ide kod Zemana, moze postat samo jos bolji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 11 jul 2014, 18:22

Poprilično sam zadovoljan kako sad-zasad ide mercato, uzevši u obzir naše finansije (i nesposobnost uprave) mislim da nije moglo bolje.

Evo kako bi izgledala moja prva postava:

4-3-1-2 (diamond):

Handa - Juan, Rano, Vidić, Naga - Medel - M'Vila, Kova - Hernanes - Palacio, Icardi.

Znači, vratio bih našu nekadašnju formaciju 4-3-1-2, obzirom da trenutno imamo dosta kvalitetnih vežnjaka (Herna, Kova, Mvila, Medel, Guaro, Ricky...) ovo je idealna postavka za njih (s bilo kojom drugom formacijom bi morala barem trojica od njih na klupu a to bi bilo mnogo neiskorištenog kvalitetnog resursa). Obzirom da nemamo krilnih napadača ne možemo igrati (najbolje) formacije 4-2-3-1 ili 4-3-3, a formacija sa 3 u odbrani je davno prevaziđena i ona nikome neće donijeti uspjeh (dokaz su Juve i Italija), a osim toga nemamo kvalitetne wing-beckove za nju.
Juan je stvarno predobar igrač i bilo bi šteta da zbog (već sad starog) Vidića ili (nevalidnog kapitena) Rane truhne na klupi, pa mislim da bi on trebao igrati na lijevom beku. Može igrati tu poziciju, brz je, prodoran a osim toga s njim na beku bi unijeli dosta sigurnosti i čvrstine u odbranu jer nije isto kad ti provjereni defanzivac igra na beku i kad tu igra igrač poput Nage koji je dosta tanak u defanzivnim zadacima. A Nagu bih stavio na desni bek jer je bolji i od Johnny-ja i od D'Ambrosia.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 11 jul 2014, 18:32

slika
:cool:

EDIT

fin podatak :D

slika

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 11 jul 2014, 18:46

Jel se to misli bili starteri od prve minute u finalima SP-a? U tom slučaju ćemo ove godine prekinut tu tradiciju, ali ako se misli da su barem zaigrali (pa makar i s klupe) onda se možemo nadat da će Palacio ući nekad u drugom pa produžit tu odličnu seriju. Campagnaro ima teoretsku šansu da dobije priliku, a Ricky nikakvu nažalost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jul 2014, 19:24

Dobra ti je formacija i odabir igraca samo bi ja jednu izmjenu napravio...Ambrozije ispred Nagatoma :mrgreen:

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 jul 2014, 10:47

PIERO AUSILIO COMMENTS ON TRANSFER SPECULATION Nerazzurri sporting director responded to questions about the latest names being linked with Inter PINZOLO - Inter sporting director Piero Ausilio spoke to Sky Italia this evening after travelling up to the team's pre-season training camp in Pinzolo from Milan. It's a busy period with lots of negotiations ongoing. Have you been able to find a bit of time to speak to Andrea Ranocchia after Walter Mazzarri promoted him in his press conference yesterday? "I've said hello to him as I have with all the others but no, we haven't had time to talk yet. There's no problem when both parties want the same thing." Talks with Rubin Kazan over M'Vila seemed to have ground to a halt and yet we've seen photos that seem to tell us a different story... "I've seen the photos too. I can say that we all need to be a little bit patient. It was probably a case of the lad being so excited and determined to join Inter that he couldn't wait for it to be official. We have to wait until Rubin put down in black and white what they've already told us verbally. Everything's been done between us and the boy." Are there any other negotiations which could come to fruition in the near future, like Gary Medel joining Inter? ''We think we already have a lot of skilful players in midfield and we're looking for someone that offers us something a bit different. Someone who could complete our set of midfielders if M'Vila should also join. Medel has those things we're looking for, as do other players." This morning's newspapers mentioned Pereyra too. "One will come in and then we'll need to start thinking about who's going to be moving on or else we'll end up with lots of players. At this stage you need to make sure you balance things as well. And put together a squad where everyone's pulling in the same direction. You don't want to have too big a squad." Is Jovetic another possibility? "To be completely honest with you we did contact Man City and they told us he's not for sale." But there's still time until 31 August, right? "The transfer window shuts on 2 September this year."

http://www.inter.it/en/news/45959" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 12 jul 2014, 13:39

Jos nigdje nisam vidio oficijalno za Medela ? Jel neko upratio ? Strah me da necemo realizovati transfer.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 jul 2014, 13:43

h1a2s3o je napisao/la:Jos nigdje nisam vidio oficijalno za Medela ? Jel neko upratio ? Strah me da necemo realizovati transfer.
Jos nije postignut dogovor izmedju klubova..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jul 2014, 13:48

Navodno da ovi traze oko 10 mil a mi nudimo 7.

Opet se zakuhava oko Jovetica, kad bi doveli njega i Medela za mene bi ovaj transfer rok bio savrsen i nebi bilo potrebe za dovodit ikoga vise.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 12 jul 2014, 13:53

Bas bi bila steta da ne dovedemo Medela, pa covjek se rodio sa Seriu A.
Od Jovetica po svemu sudeci nece biti nista, Ausili za Sky izjavio da su dobili odbijenicu iz Machestera i da ce se okrenuti alternativama. Moja zelja je Pato, cak bih ga vise volio vidjeti u Interu nego Stevana.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 12 jul 2014, 15:02

Biscione je napisao/la:Jel se to misli bili starteri od prve minute u finalima SP-a? U tom slučaju ćemo ove godine prekinut tu tradiciju, ali ako se misli da su barem zaigrali (pa makar i s klupe) onda se možemo nadat da će Palacio ući nekad u drugom pa produžit tu odličnu seriju. Campagnaro ima teoretsku šansu da dobije priliku, a Ricky nikakvu nažalost.
Ma nemam pojma na šta se misli :S

Nego,volio bih da ne dovedemo više nijednog stopera, i da ne otkupimo Rolanda. Naravno da Silvestre-a pošaljemo negdje u pm.....

TO bi značilo da imam Nokiu i Vidica kao stoperski tandem, Andreolli i Campagnaro kao zamjene, te JJ koji bi u ovom slučaju igrao lijevog beka, te po potrebi stopera :)
Dakle formacija sa 4 pozadi bi bila skoro pa zagarantovana :D

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 12 jul 2014, 15:47

Campagnaro na korak do Rome... još se nadam da vratimo Rolanda...
#SuningOUT

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 12 jul 2014, 15:52

kako fakerski izgleda :cool:
slika

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 jul 2014, 21:15

Jos uvijek traje sapunica oko M'vile rubin ne salje neki papir nesto

M’Vila-Inter, slitta l’ufficialità: documenti russi ancora non arrivati

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 13 jul 2014, 03:04

"According to FC Inter News, Yann M’Vila should be introduced to the press next Saturday in Pinzolo when Inter director Ausilio is coming back that weekend."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2014, 15:28

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pazi Dzonija :rol:

[youtube][/youtube]
:tokralju:

alenseeman
Kontakt:

Post Postao/la alenseeman » 13 jul 2014, 15:48

Dodo je jaci :cool:
[youtube][/youtube]
Forza Inter !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.