Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Treba izbaciti sve dijasporase iz repke. Vedo, Sejo, Pjanke, Seo, Izet, Beg, Bico i ostali, svi van! 
nema većih licemjera od nas bosanaca i hercegovaca.
Safet uopšte nije lagao da su ga zvali iz iranske reprezentacije.
Samo ne muške, nego ženske. Što mu ga opet dođe na isto...

Samo ne muške, nego ženske. Što mu ga opet dođe na isto...

NAPRIJED NARODE!
Dijasporo hvala ti!
Ronaldo hvala ti
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Izete hvala ti
Google, hvala ti.
Sheyi je napisao/la:Izete hvala ti
- Goalgetter
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Izete hvala ti
- RockyMaivia
- Kontakt:
- 19haris88
- Kontakt:
Begović (Kanada) Spahić (Hrvatska) Bičakčić (Njemačka) Mujdža ( Hrvatska) Salihović ( Njemačka) Pjanić (Luksemburg) Misimović ( Njemačka) Senad Lulić (Švicarska) Izet Hajrović (Švicarska) Haris Medunjanin (Holandija)
Vedad Ibišević ( Sjedinjene Američke Države)
Sve ih treba protjerati,dijaspora nas odvela na SP... I opet ne valjaju ljudi iz Dijaspore jer nisu patriote...
AFERIM...
Vedad Ibišević ( Sjedinjene Američke Države)
Sve ih treba protjerati,dijaspora nas odvela na SP... I opet ne valjaju ljudi iz Dijaspore jer nisu patriote...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svi koji nas dijele na dijasporu,"domace",patriJote i ostala sr4nj4....neka se obrate doktoru za snimanje "frtalj" mozga...mozda pronadju korijen od drveta..
Virtu4l HVALA TI
Virtu4l HVALA TI
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- The_Target
- Kontakt:
Pljuvaci Papeta jel mislite da cete nesto postici time... Gledaj te svoja posla i nemoj te bez veze vrijedjati covijeka koji nam je najvise radosti donio... Morate biti svjesni da je on nas odveo na svjestsko prvenstvo, on je taj koji je najbolji igrac BiH ikad, on je jedini uspio sto drugi nisu. Prema tome spustite se malo i gledaj te svoja posla... A on da je bio los sam bi mu se Ivica Osim zahvalio i rekao hvala za sve al nemozes dalje biti selektor...
Siguran sam milion posto da ce nas odvesti i na Evropsko prvenstvo al i tada ce mnogi od vas reci to su igraci napravili a on je bio samo kao marioneta tu il puka slucajnost sto se potrefila takva generacija igraca... U nedavnoj proslosti smo mi imali u repci igrace koji su igrali po Spaniji, Engleskoj, Bundesligi, Seriji A al nismo uspjeli doci ni blizu baraza a kamo li se plasirati... Zamjeram i ja Papetu na nekim potezima al ziv covijek grijesi pa i on... Al nas je problem sto mi nista neznamo polako vec odmah sjeci mu glavu... Iranci mogu sad da pricaju sta hoce al je Pape jedini razbio taj isti Iran a ja vjerujem da on ne laze... Licno mu zamjeram najvise sto nema svoj gard i kaze bice tako i kome se svidja nek bude tu ko nece siroko mu polje pa ko god da to bio u pitanju... Ne zelim ni s kim da se svadjam al samo hocu kao iskreni navijac svoje repke da izrazim nezadovoljstvo zbog ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost... Ispadaju svi bolji selektori nego sto je Susic i svi bolje poznaju taktiku od njega... Al pogledaj te npr. selektora Rusije koliko love uzima a obrukao se na svjetskom prvenstvu, zatim Sampiona Spanije koja se posramljena vratila kuci a mi kukamo na Papeta koji nije mogao uticati na sudijske odluke protiv Nigerije, ponisten cist gol i njihov gol dat pod faulom... Pozdrav svim iskrenim navijacima jedne i jedine Bosne i Hercegovine...
Siguran sam milion posto da ce nas odvesti i na Evropsko prvenstvo al i tada ce mnogi od vas reci to su igraci napravili a on je bio samo kao marioneta tu il puka slucajnost sto se potrefila takva generacija igraca... U nedavnoj proslosti smo mi imali u repci igrace koji su igrali po Spaniji, Engleskoj, Bundesligi, Seriji A al nismo uspjeli doci ni blizu baraza a kamo li se plasirati... Zamjeram i ja Papetu na nekim potezima al ziv covijek grijesi pa i on... Al nas je problem sto mi nista neznamo polako vec odmah sjeci mu glavu... Iranci mogu sad da pricaju sta hoce al je Pape jedini razbio taj isti Iran a ja vjerujem da on ne laze... Licno mu zamjeram najvise sto nema svoj gard i kaze bice tako i kome se svidja nek bude tu ko nece siroko mu polje pa ko god da to bio u pitanju... Ne zelim ni s kim da se svadjam al samo hocu kao iskreni navijac svoje repke da izrazim nezadovoljstvo zbog ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost... Ispadaju svi bolji selektori nego sto je Susic i svi bolje poznaju taktiku od njega... Al pogledaj te npr. selektora Rusije koliko love uzima a obrukao se na svjetskom prvenstvu, zatim Sampiona Spanije koja se posramljena vratila kuci a mi kukamo na Papeta koji nije mogao uticati na sudijske odluke protiv Nigerije, ponisten cist gol i njihov gol dat pod faulom... Pozdrav svim iskrenim navijacima jedne i jedine Bosne i Hercegovine...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zašto ne govoriš jednim od zvaničnih jezika Bosne i Hercegovine, kako je navedeno u pravilima foruma?
@ mujdza
Pape je jedini selektor na SP koji je odigrao utakmicu gdje mu je jedan igrac ( Lulic ) pokrivao cijelu jednu stranu terena. Znaci igrao je kao bek i krilo istovremeno. I to u najvaznijoj utakmici od kad je reprezentacije. Bas po toj strani je bilo 80% napada kao i gol. Pape je samo gledao i nije nista mijenjao. Mislim da ni u sljedecem SP nece nijedan selektor odigrati na taj nacin. Samo to je dovoljan razlog za opravdane kritike.
Pape je jedini selektor na SP koji je odigrao utakmicu gdje mu je jedan igrac ( Lulic ) pokrivao cijelu jednu stranu terena. Znaci igrao je kao bek i krilo istovremeno. I to u najvaznijoj utakmici od kad je reprezentacije. Bas po toj strani je bilo 80% napada kao i gol. Pape je samo gledao i nije nista mijenjao. Mislim da ni u sljedecem SP nece nijedan selektor odigrati na taj nacin. Samo to je dovoljan razlog za opravdane kritike.
Slazem se ja da treba kritikovati al nemozes covijeku glavu otkidati i nazivati ga pogrdnim imenima jer mi mislimo da smo mogli i bolje... Svi bi mi volili da je bilo tako al kad imate sudije protiv sebe onda vam ni 200% truda ne pomaze... Sam predsjednik Fife je izjavio da smo osteceni u toj utakmici... Takodje se slazem da je tu napravio propuh u odbrani i da je trebao Kolasinca staviti na lijevog beka... Al u toj tekmi je i Spaha pravio greske kakve nebi napravio ni mnogi amater... Upravo zbog tog kazem da se nemoze samo po Papetu pljuvati... A ako je vec toliki krivac nek mi svi ti pljuvaci odgovore zasto je jednoglasnom odlukom ponovo izabran za selektora... Licno sam ubijedjen da ce on napraviti jos mocniju repku u ovim kvalifikacijama... A mnogi u svijetu se slazu da igramo jedan od najljepsih fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.