Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Evolution87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2014, 17:13

dubrava je napisao/la:Nema više Komšića :mrgreen:
zar se smije reis kandidirati? zar nije zabranjeno vjerskim osobama kandidiranje?
ma nije on vise reis
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jul 2014, 17:13

dubrava je napisao/la:Nema više Komšića :mrgreen:
zar se smije reis kandidirati? zar nije zabranjeno vjerskim osobama kandidiranje?
Pa nije ti on više reis. Sad je političar. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 jul 2014, 17:15

Aha.
Pa dobro, al svejedno. Bio je u tim vjerskim vodama. Ako išta drugo iz nekih etičkih i moralnih razloga.
Ipak je BiH sekularna zemlja. Ma, mislim, ništa me ne čudi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 jul 2014, 17:15

Ma sad je reis Kavazović, al' nako reis Cerić upamćen najviše po tome i onom : " Nek' se oni nama prilagođavaju, dosta smo se mi njima prilagođavali. " :D

I da, mislim da je vrijeme da nas vodi jedan ovakav čovjek :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2014, 17:17

GazijaKalesija je napisao/la:Ma sad je reis Kavazović, al' nako reis Cerić upamćen najviše po tome i onom : " Nek' se oni nama prilagođavaju, dosta smo se mi njima prilagođavali. " :D

inace imaju jake ovlasti u predsjednistvu.
to treba ukinuti sto prije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2014, 17:19

Biti predsjenik je valjda najgluplja funkcija ikad :lol:

Niko te nista ne pita i za sve se ceka vlada :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2014, 17:22

dubrava je napisao/la:Aha.
Pa dobro, al svejedno. Bio je u tim vjerskim vodama. Ako išta drugo iz nekih etičkih i moralnih razloga.
Ko još ovdje drži do morala :?: Zafalilo čovjeku para i gleda najlakši način da se obogati. :puke:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2014, 17:23

Otelo je napisao/la:Biti predsjenik je valjda najgluplja funkcija ikad :lol:

nije bolan predsjednik,nego predsjedavajuci predsjednistva. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 jul 2014, 17:23

samo_lijevo je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Ma sad je reis Kavazović, al' nako reis Cerić upamćen najviše po tome i onom : " Nek' se oni nama prilagođavaju, dosta smo se mi njima prilagođavali. " :D

inace imaju jake ovlasti u predsjednistvu.
to treba ukinuti sto prije.
ma ne mogu, ugrozit će se nacionalni vitalni interes njiha trojice :mrgreen: ipak je plaća dobra, a interes je interes :mrgreen:
al gledaj ti te gluposti...njih trojica u predsjetništvu...svatko od njih ima svoje zamjenike...svaki ti zamjenici imaju svoje pomoćnike...svi oni imaju savjetnike....kolko para ode za to sve, ubio ih grom...
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 13 jul 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jul 2014, 17:24

Upravo to. Vi se u politiku bacili, neka kampanja pocela :) Vidim na RTRS sami sebe kritikuju :lol: sto su pre izvesnog vremena u jednoj emisiji ugostili jednog meni poznatog lika , taj im sad ne valja nikako, a u prilog njihovim tezama idu izjave jednog zaboravljenog ratnog zlocinca i par lopova. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 jul 2014, 17:27

bome, tribalian, trebao bi i ti polako u kampanju...ipak su vitalni nacioanlni interesi u pitanju... :mrgreen:
evo, ja oko svog tora već krenuo..poslušne su ovčice pa i nije neki problem...pare se lako peru, a obećanja ko na traci, mogu se izvoziti...

p.s. al kad se kaže vitalni nacionalni interes, krene mi se sr.ati..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 jul 2014, 17:32

Od vitalnog nacionalnog interesa je da Ceric postane presjedavajuci predsjednik troclanog predsjednistva BiH :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2014, 17:34

dubrava je napisao/la:bome, tribalian, trebao bi i ti polako u kampanju...ipak su vitalni nacioanlni interesi u pitanju... :mrgreen:
evo, ja oko svog tora već krenuo..poslušne su ovčice pa i nije neki problem...pare se lako peru, a obećanja ko na traci, mogu se izvoziti...

eto zvucis ko gradonacelnik,inace covjek iz naroda. :rol: :rol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 jul 2014, 17:36

dubrava je napisao/la:bome, tribalian, trebao bi i ti polako u kampanju...ipak su vitalni nacioanlni interesi u pitanju... :mrgreen:

Nemam ja sta da trazim u kampanji. :) jedino svoju partiju da osnujem pa onda . Od ponudjenih mi se ne svidja niko . Mogu da pozovem @ Magicu pa s njim da krenem u ciscenje redova " drugosrbijanaca" :) oetarmo izdajnike , uvlakace i placenike pa mozda nesto i bude. ;)

edit : za ove koji nisu znali, Ceric je plemickog porekla.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 13 jul 2014, 17:40

ne d'o Bog da se ja pitam u politici nešto.... :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2014, 17:40

Hahaha jest bgm. Predsjednik ima iste ovlasti kao i ja, to jest nikakve :lol: S tim da on dobiva veliku svotu novca a ja ništa. :mrgreen:

Znaći, Cerić je nešto bio u Arapskim zemljama, dobar je s njima, on kad naš predsjedavajući predjsedništva s njima sklopi dobar ugovor, oni dođu i u nas ulože novce i bi postanemo novi Dubai. Znaći hoćemo reisa :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jul 2014, 17:40

dubrava je napisao/la: zar se smije reis kandidirati? zar nije zabranjeno vjerskim osobama kandidiranje?
Smijes, isto kao u Njemackoj, i njihov je preCjednik neki svecenik.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 13 jul 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2014, 17:46

odoh ja dok nije vojvoda dosao. :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jul 2014, 18:04

I šta? U sekularnoj zemlji je normalno da svaki građanin ima pravo da bude biran, a nikakva prepreka nije to što je neko nekad obnašao funkciju iz domena religije. Pogledaj primjer iz Njemačke, zemlje u čije se vrijednosti ovdje mnogi kunu: http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Gauck

O kakvim etičkim i moralnim razlozima pričamo? O tvojim? Tvoje pozivanje na etičke i moralne razloge, po kojima bivši reisu-l-ulema ne treba da obnaša političke funkcije, je smiješno. To nisu nikakve univerzalne etičke i moralne vrijednosti, to su moralne i etičke vrijednosti takvih poput tebe, koje za za ostale ljude predstavljaju moralni i etički sunovrat i krajnji cinizam i licemjerje.

Mustafa Cerić je daleko najobrazovaniji i u svijetu najcjenjeniji među ponuđenim kandidatima, uz to je i čovjek sa jasnom političkom vizijom i zbog svega toga neće pobijediti jer ljudi u BiH nikad nisu birali kandidate po gore navedenim kriterijima. Pobijedit će Bakir Izetbegović ili u još crnjem ali ipak manje vjerovatnom scenariju Fahrudin Radončić. I to je to.

Što se tiče kandidata SDP-a, pored činjenice da je isticanjem ovog modernog Goebbelsa ova autokratska partija odlučila da propadne sa stilom, biće mi zanimljivo da vidim koliko ljudi i danas dan podržava njegovo desetogodišnje prokazivanje na FTV-u, a sve u cilju instaliranja SDP-a na vlast.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2014, 18:07

DukeOfWellington je napisao/la:
I šta? U sekularnoj zemlji je normalno da svaki građanin ima pravo da bude biran, a nikakva prepreka nije to što je neko nekad obnašao funkciju iz domena religije. Pogledaj primjer iz Njemačke, zemlje u čije se vrijednosti ovdje mnogi kunu: http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Gauck

O kakvim etičkim i moralnim razlozima pričamo? O tvojim? Tvoje pozivanje na etičke i moralne razloge, po kojima bivši reisu-l-ulema ne treba da obnaša političke funkcije, je smiješno. To nisu nikakve univerzalne etičke i moralne vrijednosti, to su moralne i etičke vrijednosti takvih poput tebe, koje za za ostale ljude predstavljaju moralni i etički sunovrat i krajnji cinizam i licemjerje.

Mustafa Cerić je daleko najobrazovaniji i u svijetu najcjenjeniji među ponuđenim kandidatima, uz to je i čovjek sa jasnom političkom vizijom i zbog svega toga neće pobijediti jer ljudi u BiH nikad nisu birali kandidate po gore navedenim kriterijima. Pobijedit će Bakir Izetbegović ili u još crnjem ali ipak manje vjerovatnom scenariju Fahrudin Radončić. I to je to.

Što se tiče kandidata SDP-a, pored činjenice da je isticanjem ovog modernog Goebbelsa ova autokratska partija odlučila da propadne sa stilom, biće mi zanimljivo da vidim koliko ljudi i danas dan podržava njegovo desetogodišnje prokazivanje na FTV-u, a sve u cilju instaliranja SDP-a na vlast.
:thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 65 gostiju.