Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Niti jedan igrac Susiceve agencije ukljucujuci i ovoga nije trebao biti pozvan na SP. Kad agencija bude zastupala dobre igrace ja necu imat nista protiv da ih pozivamo. Germanija sama po sebi nije problem meni osobno veci je problem sto je to losa agencija.
- NoName
- Kontakt:
Sigurno da nam je Adnan dosta potrebniji u Brazilu nego govance a o kreditima i zaslugama ne treba ni trošiti riječi. Ali kako to dogovoriti zavidovičkom bivolu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
- donniedarko
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Bochum 1-0 strijelac Zahirovic !

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uvali ga Boga mi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jos samo da Safet ga pozove umjesto Tin-Svena ili Hodzica ili Sunjica ili Vrsajevica

A dok je igrao u repci drvlje i kamenje na njega i onog sto ga poziva.Pa dogovorite se decki,majka mu stara.NoName je napisao/la:Sigurno da nam je Adnan dosta potrebniji u Brazilu nego govance a o kreditima i zaslugama ne treba ni trošiti riječi. Ali kako to dogovoriti zavidovičkom bivolu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BavaracZenica
- Kontakt:
Momak treba da igra, ja neku losiju partiju njegovu nisam gledao za repku, jedino ak je cjela momcad bila losa pa i on...
Realno on bar srce daje za repku a ne ko neki, i treba biti pozvan, igrao ili ne u Bochumu a ev poceli su i golovi dolazit
Realno on bar srce daje za repku a ne ko neki, i treba biti pozvan, igrao ili ne u Bochumu a ev poceli su i golovi dolazit

FC Bayern !!!!!
- donniedarko
- Kontakt:
Ofirni seljacki planovi se ne mijenjaju tako lahkoKobe Bryant je napisao/la:Jos samo da Safet ga pozove umjesto Tin-Svena ili Hodzica ili Sunjica ili Vrsajevica![]()

- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Adnan Zahirović
Ne, ne bih rekao sam nešto pisao protiv Adnana. A da je neka igračina to nije, ali ako je valjao bivolu u kvalifikacijama onda ga je trebao voditi i u Brazil.harishp je napisao/la:A dok je igrao u repci drvlje i kamenje na njega i onog sto ga poziva.Pa dogovorite se decki,majka mu stara.NoName je napisao/la:Sigurno da nam je Adnan dosta potrebniji u Brazilu nego govance a o kreditima i zaslugama ne treba ni trošiti riječi. Ali kako to dogovoriti zavidovičkom bivolu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ma uvodio ga je u Slovackoj umjesto Mujdze pa u Zenici kraj Ronalda odigrao odlicno..hajde gdje postaviti uvesti ovog Tinketa
da nosa vodu... OK.

Nije neki super kvalitet ali sigurno bolji od Hadzica i Susica a uzimajuci u obzir njegove dosadasnje zasluge u plasmanu na SP sigurno je zasluzio da bude pozvan znajuci da su ova dvojica odigrali do sad poluvrijeme u prijateljskoj. Zalosno je da su se na njemu kola slomila, nije zasluzio ovakav tretman.

Zahirovic na probi u Juventusu

Na pripremama je stalno u pocetnoj postavi, ocekujem da u prvenstvu bude standardan i da ga Susic vrati u repku gdje mu je i mjesto
Limvo Likce
- donniedarko
- Kontakt:
Koga ce zamjeniti sve i da bude standardan ? Besica , Medunjanina ? Ako se ubace u ekipu Vrancic i Prcic te Zukanovic koji takodjer moze pokriti poziciju zadnjeg veznog ne vidim uopste potrebu u njegovom vracanju buduci da svi nabrojani igraci mogu igrati na vise pozicija i pruzaju vecu dubinu kadru. Tu su i mladji igraci kao Grahovac tako da ne vidim zasto ga vracati kada je ocigledno sta je njegov maksimum.bagra je napisao/la:Na pripremama je stalno u pocetnoj postavi, ocekujem da u prvenstvu bude standardan i da ga Susic vrati u repku gdje mu je i mjesto

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Adnan Zahirović
Sta cemo kad Besic bude suspendovan ili ozlijedjen?
Zahirovic je potpuno drugi tip zadnjeg veznog od Prcica ili Vrancica. On je klasicni destruktivac. Moze itekako valjati kad se cuva rezultat.
Zahirovic je potpuno drugi tip zadnjeg veznog od Prcica ili Vrancica. On je klasicni destruktivac. Moze itekako valjati kad se cuva rezultat.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Zahirovic vjerojatno dolazi na posudbu kod pitara
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sta vi mislite da je Zahirovic budala pa da se odazove na bilmezov evntualni poziv u repu??? I on I Zukanovic bi bili glupi kada bi se odazvali nakon svega sto je se desilo u vezi Brazla itd. naj uljudnije sa njihove strane bi bilo bye bye repko sve dok je tele Susic na klupi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Zahirovic i Zukanovic su prije svega patriote i momci koji zele da igraju za svoju drzavu. I zato ce prihvatit poziv i nece se bunit. Susic je u stanju stavljat licni interes ispred repke jer nema obraza i boli ga qurac za reprezentacijom, ovi momci nisu takvi.Cepi1981 je napisao/la:Sta vi mislite da je Zahirovic budala pa da se odazove na bilmezov evntualni poziv u repu??? I on I Zukanovic bi bili glupi kada bi se odazvali nakon svega sto je se desilo u vezi Brazla itd. naj uljudnije sa njihove strane bi bilo bye bye repko sve dok je tele Susic na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.