Ne znaš ti koliko je Sarajevo jako, o tome se može pričati na kraju sezone.Realist je napisao/la:Pa koji tim i koje sezone je bio jači nego Sarajevo trenutno ?
BH klubovi u Evropi 2014/15
Re: BH klubovi u Evropi 2014/15
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realan je spram nika ili ima 11,5 g pa ne zna kakave su ekipe bile od prije 3-4 godine u bih a kamoli tamo poslije rata kad sigro 5x bolji futbal.
Otkad ja pratim ovu ligu, mišljenja sam da je najjača ekipa koju je imao Želju na ljeto 2002. kad su igrali protiv Newcastlea i Malage: Hasagić, Mulalić, Alihodžić, Biščević, Jahić, Šilić
, Seferović, Gredić, Hadžić,...
Sarajevo ako se želi uspoređivati s tom ekipom mora oderati Norvežane i odigrati dobru utakmicu u 3. pretkolu, a ako ne budu baš loše sreće u ždrijebu i proći u play off i tu se potući za ulazak u skupine osim ako ne dobiju opet najjače protivnike, a u prvenstvu moraju osvojiti nekoliko kola do pred kraj. Pa sad nek se pokažu
Da ne bude offtopic, vezano za temu mišljenja sam kao i kad se tek saznao ždrijeb, Zrinja samo nek odigra bolje nego je to učinio Željo prije 2 godine protiv Maribora i dobro je, Sarajevo ne bi smjelo imati problema, mi ćemo odigrati slično ko i protiv Sturma i Austrije, samo ovaj put se nadam prolazu, a za Želju sam mislio da bi trebao proći protiv Metalurga, ali su me razočarali protiv Lovćena pa ne znam šta da kažem, 50%-50% izgledi valjda.

Sarajevo ako se želi uspoređivati s tom ekipom mora oderati Norvežane i odigrati dobru utakmicu u 3. pretkolu, a ako ne budu baš loše sreće u ždrijebu i proći u play off i tu se potući za ulazak u skupine osim ako ne dobiju opet najjače protivnike, a u prvenstvu moraju osvojiti nekoliko kola do pred kraj. Pa sad nek se pokažu

Da ne bude offtopic, vezano za temu mišljenja sam kao i kad se tek saznao ždrijeb, Zrinja samo nek odigra bolje nego je to učinio Željo prije 2 godine protiv Maribora i dobro je, Sarajevo ne bi smjelo imati problema, mi ćemo odigrati slično ko i protiv Sturma i Austrije, samo ovaj put se nadam prolazu, a za Želju sam mislio da bi trebao proći protiv Metalurga, ali su me razočarali protiv Lovćena pa ne znam šta da kažem, 50%-50% izgledi valjda.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Previše se idolizira Mlada Boleslav i općenito češka liga. Prosječni pratitelj nogometa, ako nije kladioničar, nije čuo za taj klubić. Mislim da Široki prolazi - već ima dvije službene utakmice, praktički istu momčad kao lani, prvu igra vani - a opet, ako igrači i struka misle kao većina navijača i pratitelja na ovom forumu, Široki nema šanse.
Sarajevo ne bi trebalo imati probleme s norveškim davljenikom, a Željo je blagi favorit.
Sarajevo ne bi trebalo imati probleme s norveškim davljenikom, a Željo je blagi favorit.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Evo da bacim neki kratki izvještaj za naše klubove...
Prvo pretkolo Evropske lige:
NK Široki Brijeg 5 - 0 Qabala FC
( 0-2; 3-0 )
- Iznenadio me Široki u ovom dvomeču. Sigurno da su Azeri bili precjenjeni... Imaju novce i ulažu dosta u nogomet ali je evidentno da je torazbijena četa. Taktički je pristup bio odličan i ekipa Muse je razbila na proste faktore Qabalu. Posebno me dojmio Wagner (očekivano), ali ima tu još mladih igrača koji će biti od velike pomoći Širokom ove sezone. (Marić, Zakarić, Ćorić). Super stvar za Široki i naš koefcijent, dvije pobjede, nije moglo bolje.
FK Željezničar 1 - 0 FK Lovćen
( 0-0; 0-1 )
- Sigurno da nisam očekivao ovakav dvomeč i tijesan prolaz protiv đetića. Nismo toliko kvalitetni kao prošlih godina i to se pokazalo u ovom susretu. U oba meča jalova incjativa. Evidentno je da fali kreativac i kvalitetan napadač kako bi igra bolje funkcionisala. Najbitnije je da se prošlo dalje bez primljenog gola isto tako, kako i Široki.
Drugo pretkolo Evropske lige:
FK Sarajevo vs FK Haugesund 
- Nadam se da će komšije isto ostvariti dvije pobjede u ovom dvomeču. Uvijek su im ležali skandinavci pa ne vidim razlog zašto i ovaj put ne bi prošli dalje, dodatni plus je da je FKS nikad jače u zadnjih nekoliko godina.
FK Željezničar vs FK Metalurg Skopje 
- Makedonci su sigurno bar jednu klasu iznad Crnogoraca. Biće nesumnjivo teže, ali mislim da je i dalje Željo blagi favorit za prolaz dalje. Treba iskoristi ovu priliku (dobar ždrijeb) i pokušati proći u to treće pretkolo i izvući neku jaku ekipu i dodatno napuniti kasu kluba. Najbitnije je da se popravi igra prema naprijed (kreacija i realizacija).
NK Široki Brijeg vs FK Mlada Boleslav 
- Česi su favoriti na papiru, ali sigurno da uz maximalno zalaganje i dobru igru Širokog, kao i protiv Azera, sve je moguće. Nadam se iznenađenju našeg predstavnika. Nema sumnje da je njihova liga jača, ali Mlada nije u rangu ekipa kao što su Viktoria i Sparta.
Drugo pretkolo Lige šampiona:
HŠK Zrinjski Mostar vs NK Maribor 
- Ključ za Zrinjski je strpljiva igra prema naprijed i dobra odbrana. Kući im je odličan rezultat i 0-0, a da ne govorim o minimalnoj pobjedi, recimo od 1-0. Maribor ima opasan napad i biće ih jako teško zaustaviti. Mislim da su male šanse Mostarcima, ali ih imaju i dalje, naravno. Biće to žestokih 180 minuta, siguran sam.
Prvo pretkolo Evropske lige:

- Iznenadio me Široki u ovom dvomeču. Sigurno da su Azeri bili precjenjeni... Imaju novce i ulažu dosta u nogomet ali je evidentno da je torazbijena četa. Taktički je pristup bio odličan i ekipa Muse je razbila na proste faktore Qabalu. Posebno me dojmio Wagner (očekivano), ali ima tu još mladih igrača koji će biti od velike pomoći Širokom ove sezone. (Marić, Zakarić, Ćorić). Super stvar za Široki i naš koefcijent, dvije pobjede, nije moglo bolje.

- Sigurno da nisam očekivao ovakav dvomeč i tijesan prolaz protiv đetića. Nismo toliko kvalitetni kao prošlih godina i to se pokazalo u ovom susretu. U oba meča jalova incjativa. Evidentno je da fali kreativac i kvalitetan napadač kako bi igra bolje funkcionisala. Najbitnije je da se prošlo dalje bez primljenog gola isto tako, kako i Široki.
Drugo pretkolo Evropske lige:

- Nadam se da će komšije isto ostvariti dvije pobjede u ovom dvomeču. Uvijek su im ležali skandinavci pa ne vidim razlog zašto i ovaj put ne bi prošli dalje, dodatni plus je da je FKS nikad jače u zadnjih nekoliko godina.

- Makedonci su sigurno bar jednu klasu iznad Crnogoraca. Biće nesumnjivo teže, ali mislim da je i dalje Željo blagi favorit za prolaz dalje. Treba iskoristi ovu priliku (dobar ždrijeb) i pokušati proći u to treće pretkolo i izvući neku jaku ekipu i dodatno napuniti kasu kluba. Najbitnije je da se popravi igra prema naprijed (kreacija i realizacija).

- Česi su favoriti na papiru, ali sigurno da uz maximalno zalaganje i dobru igru Širokog, kao i protiv Azera, sve je moguće. Nadam se iznenađenju našeg predstavnika. Nema sumnje da je njihova liga jača, ali Mlada nije u rangu ekipa kao što su Viktoria i Sparta.

- Ključ za Zrinjski je strpljiva igra prema naprijed i dobra odbrana. Kući im je odličan rezultat i 0-0, a da ne govorim o minimalnoj pobjedi, recimo od 1-0. Maribor ima opasan napad i biće ih jako teško zaustaviti. Mislim da su male šanse Mostarcima, ali ih imaju i dalje, naravno. Biće to žestokih 180 minuta, siguran sam.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: BH klubovi u Evropi 2014/15
Kada cete vise prestati sa lazima i vasom poznatom demagogijom, Sarajevo kada je ispalo od Zete, Zeta NIJE bila drugoligas.SarajlijaTM je napisao/la:Ako je zeljo toliko slab da je jedva izbacio vicesampiona cg i osvajaca kupa, sta onda reci za sarajevo koje ispade od cg drugoligasa zete?amypitar je napisao/la:Kavlitet jedne ekipe se ne gleda po tabeli, iz svoje maticne drzave.Pa po Vama ispade da bi nasi klubovi izbacili jednog Boltona,jer on igra u Engleskoj shampionship ligi, i to pri dnu tabele.Neko napisa da je Haugesund slabiji od Lovcena, "u to sam ubijedjen da jeste",DA ali kad bi Norvezani igrali sa pjetilicima.
Sto se tice Lovcena kvalitet ekipe im je na nivou proslogodisnje ekipe Celika, i misljenja sam da je Zeljo(sa ovim igrackim kadrom) jedino je mogao izbaciti njih, uz ekipe Sam Marina i Andore.
Hajd malo realno...
Mi nismo nista specijalno, ali nije ni tolika katastrofa ko sto se prica, dok s druge strane lovcen je cvrsta, disciplinovana ekipa koja je pokusala proci na penale i da je doslo do toga sigurno bi uspjeli.
Ko je ikad igrao lopte, zna kako je igrati protiv mrtvog bunkera 5-5-0.
Izbij, nabij i to je to.
Sarajevo je ipak zestoko pojacano, a norvezani iako na papiru skuplji su meni totalni autsajderi ovdje.
Sve osim vase pobjede je ravno katastrofi!
badblueboylivno je napisao/la:Previše se idolizira Mlada Boleslav i općenito češka liga. Prosječni pratitelj nogometa, ako nije kladioničar, nije čuo za taj klubić. Mislim da Široki prolazi - već ima dvije službene utakmice, praktički istu momčad kao lani, prvu igra vani - a opet, ako igrači i struka misle kao većina navijača i pratitelja na ovom forumu, Široki nema šanse.
Ne bi se bas slozio sa tvojim natpisom gore,jer cim je u Ceskoj ligi izborio Evropu,on je sve samo ne neki klubić.Uzmimo samo Spartu i Plzen koji su redovni ucesnici,u nekim grupnim takmicenjima Evrope.Svi Ceski klubovi bez problema prolaze do pley-ofa ili grupnog takmicenja.Pa recimo jedam Liberec, kao od šale izbaci jednog Udinezea itd.itd.
Isto vazi i za Norvesku ligu,i Skandinaviju opcenito.Jeste da im je liga slabija od Ceske,ali puno jaca od nase lige.Ljudi puno vise ulazu od nas,jedan Rosenborg igra bez problema sa ekipama iz lige 5.Jedan Malmo izbaci Dinamo Z, klub koji kupuje nase talente,a onda ih salje po posudbama po nizim ligama.Kopenhagen nije nadigran u dvije utakmice u grupnoj fazi od Chelzija itd.itd.
Ne kazem da Sarajevo nije favorit protiv Haugesund ,ali da je bruka ispasti od nekog kluba koji igra u ligi, koja je duplo jaca od nase je vise nego smijesna.
Misljenja sam da ako Sarajevo u ovaj susret uđe maksimalno ozbiljno da ce proci dalje,ali da ce biti lahko je prica za malu djecu.
Kad? Dinamo je izbacio njih, profulao si nestoamypitar je napisao/la:Jedan Malmo izbaci Dinamo Z, klub koji kupuje nase talente,a onda ih salje po posudbama po nizim ligama.

Imaju oni itekakvih kikseva. Eto ta Sparta prosle sezone ispadne od Hackena s kojim bi se npr. Sarajevo moglo nositi. Slovan Liberec je na jedvite jade i golove u gostima prosao Skonto Rigu kojeg bi Siroki rasturio na proste faktore. Jablonec je dobio 6 komada od Betisa koji je ispao iz lige.amypitar je napisao/la: Ne bi se bas slozio sa tvojim natpisom gore,jer cim je u Ceskoj ligi izborio Evropu,on je sve samo ne neki klubić.Uzmimo samo Spartu i Plzen koji su redovni ucesnici,u nekim grupnim takmicenjima Evrope.Svi Ceski klubovi bez problema prolaze do pley-ofa ili grupnog takmicenja.Pa recimo jedam Liberec, kao od šale izbaci jednog Udinezea itd.itd.
Istina, daleko su oni od BiH, ali mislim da su i daleko od ideale i onog sto mi o njima mislimo. Oni su liga sa dva jaka tima, a ostatak je onako kako im se sezona poklopi. Mlada moze sad Sirokom zabit pet komada, al moze i primit par komada i ispast. Ako se Skonto Riga nosio ravnopravno s Liberecom ne znam zasto onda nebi i Siroki sa Mladom Boleslav. Znamo svi da je Siroki najbolji protiv takvih ekipa. Sjetimo se Austrije i Sturma.
Mass SarrSignore je napisao/la:Kad? Dinamo je izbacio njih, profulao si nestoamypitar je napisao/la:Jedan Malmo izbaci Dinamo Z, klub koji kupuje nase talente,a onda ih salje po posudbama po nizim ligama.Cak ih je i Hajduk izbacivao, al od tog ima 15tak godina.

goveđigulašmajka
Sarajevo ide do grupne faze a uz to osvaja ovamo ligu i kup i Bajramski turnir i turnir AFH.
Zrinjski će dalje, jer je Maribor izgubio od Zadra koji je izgubio od Istre koju je Zrinjski dobio
Željo i Široki ispadaju
Zrinjski će dalje, jer je Maribor izgubio od Zadra koji je izgubio od Istre koju je Zrinjski dobio
Željo i Široki ispadaju
Ja te volim, volim Željo..
maribor nije izgubio od zadra
Željezničar će u drugom pretkolu Evropske lige igrati protiv makedonskog Metalurga.Signore je napisao/la:Poznate gotovo sve satnice
Na stranici UEFA-e uopce nema druge utakmice Zeljeznicara, ne postojiDrugo pretkolo Lige prvaka
1.utakmica, 15.07.2014. - 19:30h - HŠK Zrinjski Mostar - NK Maribor
2.utakmica, 23.07.2014. - 20:00h - NK Maribor - HŠK Zrinjski Mostar
Drugo pretkolo Europske lige
1.utakmica, 17.07.2014. - 19:00h - FK Mlada Boleslav - NK Široki Brijeg
1.utakmica, 17.07.2014. - 20:30h - FK Metalurg Skopje - FK Željezničar Sarajevo
1.utakmica, 17.07.2014. - 21:00h - FK Sarajevo - FK Haugesund
2.utakmica, 24.07.2014. - 20:30h - NK Široki Brijeg - FK Mlada Boleslav
2.utakmica, 24.07.2014. - FK Željezničar Sarajevo - FK Metalurg Skopje
2.utakmica, 24.07.2014. - 18:00h - FK Haugesund - FK SarajevoNa sluzbenoj stranici Zeljeznicara nema nikakvih informacija, cak im i za prvu utakmicu stoji 00:00
Prvi susret je na programu već u četvrtak u Skoplju na stadionu Fili II Makedonski, a utakmica će se igrati sa početkom u 20 sati i 30 minuta potvrđeno je iz UEFA. Plava ekspedicija će na ovaj meč krenuti u srijedu i to čarter letom.
Također, iz UEFA je danas stigla zvanična obavjiest da je termin predviđen za uzvrat promijenjen i da će se revanš na Koševu igrati u utorak 22. jula sa početkom u 21 sat.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- primasquadra
- Kontakt:
Ove pripremne utakmice ti nisu mjerilo kralju. Zrinja je igrao sa goskom i vitezom nerjeseno ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zajednicki cilj, 3. pretkolo. To bi bilo idealno 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Utakmica u kojoj Zrinjski ne može ništa izgubiti a može puno da dobije i tako joj treba pristupiti.Maribor dokazana evropska ekipa čiji rezultati pokazuju da pripadaju samom vrhu EU nogometa.Oni su konstanta u grupnim fazama LP i EL već nekoliko godina i po nekim procjenama su trenutno ispred i Dinama i Partizana što nije nikakvo čudo jer u svom sastavu imaju nekoliko extra stranaca ,nekoliko SLO reprezentativaca,odličnu infrastrukturu , posloženu upravu i odlične navijače.Sve to je dovelo Maribor tu gdje jeste, oni su sada egal sa Totenhemom,Sevilom,Laziom itd što su dokazali i pokazali u svojim mečevima sa navedenim ekipama.
Gdje je tu Zrinja? Daleko smo mi trenutno u svim segmentima od slovenaca ali uvijek postoji šansa pa makar i minimalna.Početak je sezone i nadam se da MB nije još u 100 % formi ,nadam se da će nas podcijeniti,da će svoju ulogu odigrati to što oni teško igraju protiv bunkera (valjda će Karačić igrat bunker jer sve ostalo je ravno samoubojstvu) a mi možemo igrati na kontre ako Deni bude zdrav a evo prijavljen je i Basara imamo svoje adute.Veliki hendikep (opet) je ne igranje Crnova našeg najboljeg igrača iz prošle sezone kao i stopera Radeljića a kažem i Deni Simeunović je upitan i na pripremama još nije odigrao čitavu utakmicu.Ali vaj put i pored povreda imamo ekipu koja je dosta iskusna i igrače koji bi morali znati stati na loptu i smiriti igru što bi nama trebalo odgovarati.Dujković,Stojkić,Nikolić,Đurić,Kordić,Muminović,Šćepanović su iskusni igrači i oni bi morali svojom mirnoćom utjecati na ostale igrače koji takođe imaju iskustvo igranja u evropi,ako ništa barem od lani.Koliko je iskustvo bitno u ovim takmičenjima mogli smo se uvjeriti na svojoj koži ranijih godina a dobar primjer je i način na koji je široki pomeo Gabalu koja je imala pojedince ali nije imala iskustvo igranja u europi .
Liga UEFE
Vidim neki podcjenjuju norvežane i gledaju njihovu tabelu.Nadam se da ih pitari neće podcjeniti.Sarajevo je vjerojatno kvalitetnije ali pitanje forme i uigranosti u ovom trenutku nema veze sa igračkim kadrom a to može biti adut na strani norvežana i zato treba biti oprezan.Prolaz Sarajeva je realan ali uz realan pristup.Vidim da pitari i manijaci jedni drugima nabijaju teret favorita da bi se u slučaju ispadanja mogli malo zayebavati sa njima ali to nema veze sa realnošću.
Ja bih ovo opisao kao meč dvije ekipe koje su u silaznoj putanji.Izgleda ,bar prema onom koliko ja imam informacije , da su ovo ekipe koje imaju iste ili slične probleme i koje su ostale bez glavnih igrača.Željo od prije 2-3 godine bi se poigrao sa makedoncima ali sad je ovo po meni utakmica 50-50.Nadam se da Željo ide dalje ali sigurno će biti teško.
Široki je razbio Gabalu i to je činjenica.Da li je taj rezultat plod jakog širokog ili lošeg i neuigranog protivnika vidjet ćemo uskoro.Sigurno da široki ima 3-4 vanserijska igrača, Wagner,Zakarić,Marić,Ćorić mogu svakom napraviti probleme.O česima nemam nikakvih informacija ali čim su bili treći u prvenstvu onda je sigurno da su jaki ali isto tako sigurno nisu nepobjedivi.Sretno susjedima i mislim da ovdje lako može biti prevaga upravo sportska sreća ili neka druga sitnica.
Utakmica u kojoj Zrinjski ne može ništa izgubiti a može puno da dobije i tako joj treba pristupiti.Maribor dokazana evropska ekipa čiji rezultati pokazuju da pripadaju samom vrhu EU nogometa.Oni su konstanta u grupnim fazama LP i EL već nekoliko godina i po nekim procjenama su trenutno ispred i Dinama i Partizana što nije nikakvo čudo jer u svom sastavu imaju nekoliko extra stranaca ,nekoliko SLO reprezentativaca,odličnu infrastrukturu , posloženu upravu i odlične navijače.Sve to je dovelo Maribor tu gdje jeste, oni su sada egal sa Totenhemom,Sevilom,Laziom itd što su dokazali i pokazali u svojim mečevima sa navedenim ekipama.
Gdje je tu Zrinja? Daleko smo mi trenutno u svim segmentima od slovenaca ali uvijek postoji šansa pa makar i minimalna.Početak je sezone i nadam se da MB nije još u 100 % formi ,nadam se da će nas podcijeniti,da će svoju ulogu odigrati to što oni teško igraju protiv bunkera (valjda će Karačić igrat bunker jer sve ostalo je ravno samoubojstvu) a mi možemo igrati na kontre ako Deni bude zdrav a evo prijavljen je i Basara imamo svoje adute.Veliki hendikep (opet) je ne igranje Crnova našeg najboljeg igrača iz prošle sezone kao i stopera Radeljića a kažem i Deni Simeunović je upitan i na pripremama još nije odigrao čitavu utakmicu.Ali vaj put i pored povreda imamo ekipu koja je dosta iskusna i igrače koji bi morali znati stati na loptu i smiriti igru što bi nama trebalo odgovarati.Dujković,Stojkić,Nikolić,Đurić,Kordić,Muminović,Šćepanović su iskusni igrači i oni bi morali svojom mirnoćom utjecati na ostale igrače koji takođe imaju iskustvo igranja u evropi,ako ništa barem od lani.Koliko je iskustvo bitno u ovim takmičenjima mogli smo se uvjeriti na svojoj koži ranijih godina a dobar primjer je i način na koji je široki pomeo Gabalu koja je imala pojedince ali nije imala iskustvo igranja u europi .
Liga UEFE
Vidim neki podcjenjuju norvežane i gledaju njihovu tabelu.Nadam se da ih pitari neće podcjeniti.Sarajevo je vjerojatno kvalitetnije ali pitanje forme i uigranosti u ovom trenutku nema veze sa igračkim kadrom a to može biti adut na strani norvežana i zato treba biti oprezan.Prolaz Sarajeva je realan ali uz realan pristup.Vidim da pitari i manijaci jedni drugima nabijaju teret favorita da bi se u slučaju ispadanja mogli malo zayebavati sa njima ali to nema veze sa realnošću.
Ja bih ovo opisao kao meč dvije ekipe koje su u silaznoj putanji.Izgleda ,bar prema onom koliko ja imam informacije , da su ovo ekipe koje imaju iste ili slične probleme i koje su ostale bez glavnih igrača.Željo od prije 2-3 godine bi se poigrao sa makedoncima ali sad je ovo po meni utakmica 50-50.Nadam se da Željo ide dalje ali sigurno će biti teško.
Široki je razbio Gabalu i to je činjenica.Da li je taj rezultat plod jakog širokog ili lošeg i neuigranog protivnika vidjet ćemo uskoro.Sigurno da široki ima 3-4 vanserijska igrača, Wagner,Zakarić,Marić,Ćorić mogu svakom napraviti probleme.O česima nemam nikakvih informacija ali čim su bili treći u prvenstvu onda je sigurno da su jaki ali isto tako sigurno nisu nepobjedivi.Sretno susjedima i mislim da ovdje lako može biti prevaga upravo sportska sreća ili neka druga sitnica.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pa ovaj isti Maribor nije neki vrh euro nogometa,lani su jedva izbacili maltezane a znali su primiti u grupi i po 4,5 golova,prosli grupu vise sretno nego spretno,a Sevilla se igrala sa njima sa drugim sastavom!
Nije Maribor neka ekipa,ipak su to janezi!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Re: Odg: BH klubovi u Evropi 2014/15
Pa neznam bas.Pobjedjivati Totenhem,Palermo,Waregem igrati egal sa Laziom ili Seviljom nije sigurno slucajnost.Nisu sami vrh sigurno ali spadaju u dobre ekipe.Radi tih maltezana se i nadam da i ove godine nece biti u top formi za ovo pretkolo protiv Zrinje.Moze se igrati sa njima , ajde utorak vise.crnov je napisao/la:Pa ovaj isti Maribor nije neki vrh euro nogometa,lani su jedva izbacili maltezane a znali su primiti u grupi i po 4,5 golova,prosli grupu vise sretno nego spretno,a Sevilla se igrala sa njima sa drugim sastavom!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
- SarajlijaTM
Samo jedna info zrinje, koju ne smijete zaboraviti, jedan od celnih ljudi uefe je slovenac. Ocekujte svasta...
Ljudi moji, shvatite jednom i zauvijek, i bit ce vam lakse: Nasi timovi nisu favoriti ni protiv jednog jedinog tima u Evropskim takmicenjima osim ako ne igraju sa: Gibraltar,Andora,Farski Otoci....Vec protiv Moldavaca,Luksemburžana,Islanđana potreban je oprez.....Protiv Crnogoraca,Makedonaca i slicnih smo u pet deka....Svaki prolaz Čeha,Rumuna,Norvežana, za mene je podvig.........Osvijestimo se na vakat
Široki me prijatno iznenadio ove godine, neće Česi lako na kraj s njima
Željo nije favorit protiv Makedonaca, uz 180 minuta oranja terena ocekujem prolaz
Sarajevo nije favorit protiv norveškog davljenika...ocekujem prolaz SA uz normalan pristup
Zrinjski ako da 100 % svojih mogucnosti...moze pruzit dostojan otpor Slovencima
Široki me prijatno iznenadio ove godine, neće Česi lako na kraj s njima
Željo nije favorit protiv Makedonaca, uz 180 minuta oranja terena ocekujem prolaz
Sarajevo nije favorit protiv norveškog davljenika...ocekujem prolaz SA uz normalan pristup
Zrinjski ako da 100 % svojih mogucnosti...moze pruzit dostojan otpor Slovencima
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nemoj više tako detaljno pratit NOGOMET, pogotovo ne klubski...crnov je napisao/la:Pa ovaj isti Maribor nije neki vrh euro nogometa,lani su jedva izbacili maltezane a znali su primiti u grupi i po 4,5 golova,prosli grupu vise sretno nego spretno,a Sevilla se igrala sa njima sa drugim sastavom!

075
Trenutno korisnika/ca: mnon46, MostarReds22, NeSamSafetee i 20 gostiju.