BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Ovo je bolje nego sinoc..cestitke Damiru 
Bravo Damire jos malo pa u top 100 inshallah!
http://live-tennis.eu" onclick="window.open(this.href);return false;Trezeguet17 je napisao/la:Bravo majstore !!!!
Jedva cekam sutrasnju atp listu
Sent from my Lumia using Tapatalk
ATP Challenger San Benedetto(35.000€ +H)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Trezeguet17
- Kontakt:
Dvije pobjede u jednom danu 
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravoooooo!!!!!!!!!! Sad pogledat 1. set. Ponovo bilježi ranking karijere i gotovo sigurno ulazi direktno na US Open. Nevjerovatno kakva igra, prvi meč da nije bio neizvjestan, rutinski pobjedit TOP 100 igrača.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ala damir kupi sevape za ramazan..dijeli vodu ko lud lol 
mirzatele je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Bravo Dzumha,idemo do titule
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- Trezeguet17
- Kontakt:
Opaa najbolje u karijeri, jos 5 mjesta i stotkaArmala je napisao/la:http://live-tennis.eu" onclick="window.open(this.href);return false;Trezeguet17 je napisao/la:Bravo majstore !!!!
Jedva cekam sutrasnju atp listu
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jos na pocetku meca sam napisao da Damir ovdje moze jedino sam sebe pobijediti. Austrijanac je totalno nespremno usao u mec, dok je Damir tacno znao sta zeli i to na kraju i ostvario. Jos jedna stvar koja mu je isla na ruku je fizicka sprema, jer je Austrijanac izgledao jako umorno. Damir hvala Bogu s time nema problema jos od AO-a.
Ovom pobjedom je vjerovatno obezbjedio MD US Opena (treba mu jos jako malo odustajanja) i napravio ranking karijere. Pitanje je sada samo da li moze uvezati dvije dobre sedmice i u Poznanu napraviti nesto slicno ovome?
Ovom pobjedom je vjerovatno obezbjedio MD US Opena (treba mu jos jako malo odustajanja) i napravio ranking karijere. Pitanje je sada samo da li moze uvezati dvije dobre sedmice i u Poznanu napraviti nesto slicno ovome?
Damira pratim stvarno jako jako dugo iako ne pisem ovde cesto ... Od kako ga pratim 2 bolja meca nikad nije uvezo ovo je savrsne igra bila i ovakvom igrom se moze igrat i sa daleko boljim protivnicima. US open je tu jos parica ce da legne na kamaru , sljedeci turnir u poznanu ako se ne varam i protivnik mu je Martin Alund nimalo naivan igrac koliko me znanje sluzi medjutim damir je sigurno favorit u tom mecu. I da ovaj turnir mi je bio bas simpa super fino organizovan i drago mi je sto je pozitivno zavrsio za damira !

Još jedan perfektno odigran meč. Protiv ovakvog Damira se ne bi naigrali ni puno bolji teniseri od Haider-Maurera. Mislili smo da ne može bolje od onoga jučer, ali danas je bio bolji, bez obzira na važnost meča i protivnika koji ga je dva puta do sada pobjeđivao. Odlična realizacija prvog servisa, spasio je svih pet brejk lopti, odlično je returnirao.
Redom su padali Quinzi, Fucsovics, Ćorić, Gomboš i Haider-Maurer. Svaki meč je bio bolji od prethodnog.
Napredovao je za 25 mjesta, ostvaren je renking karijere, treća je alternativa na US Openu i skoro sigurno je već sad u glavnom žrijebu.

Redom su padali Quinzi, Fucsovics, Ćorić, Gomboš i Haider-Maurer. Svaki meč je bio bolji od prethodnog.
Napredovao je za 25 mjesta, ostvaren je renking karijere, treća je alternativa na US Openu i skoro sigurno je već sad u glavnom žrijebu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko igrača treba da odustane kako bi igrao US open? Za sada je sigurno da neće igrati Del Potro i Hass.
Izgleda 3Semper je napisao/la:Koliko igrača treba da odustane kako bi igrao US open? Za sada je sigurno da neće igrati Del Potro i Hass.
Treba da odustane još jedan igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači biće 1.nosioc u kvalifikacijama jer igrači vrlo rijetko odustaju od najvećih turnira. Obično igrači dođu iako su povrijeđeni odigraju prvo kolu i uzmu dobru lovu.Virtu4l je napisao/la:Treba da odustane još jedan igrač.
104 igrača bi trebala upasti u glavni turnir ako se ne varam...što bi značilo da je već tu...ali sačekat ćemo sutra obavještenje 
lista za kvalifikacije se pravi kasnije, a do tad će vjerovatno pasti...jer gubi 50 bodova iz PoznanaSemper je napisao/la:Znači biće 1.nosioc u kvalifikacijama jer igrači vrlo rijetko odustaju od najvećih turnira. Obično igrači dođu iako su povrijeđeni odigraju prvo kolu i uzmu dobru lovu.Virtu4l je napisao/la:Treba da odustane još jedan igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.