+1 zato i postoje uspjesni ljudi i pljuvaci.. oni uspjesni sute i rade i znaju da su radom postigli uspjeh, a pljuvaci pljuju i uzalud misle da ce tako postat bolji. Naprijed Safete!mujdza je napisao/la:Pljuvaci Papeta jel mislite da cete nesto postici time... Gledaj te svoja posla i nemoj te bez veze vrijedjati covijeka koji nam je najvise radosti donio... Morate biti svjesni da je on nas odveo na svjestsko prvenstvo, on je taj koji je najbolji igrac BiH ikad, on je jedini uspio sto drugi nisu. Prema tome spustite se malo i gledaj te svoja posla... A on da je bio los sam bi mu se Ivica Osim zahvalio i rekao hvala za sve al nemozes dalje biti selektor...
Siguran sam milion posto da ce nas odvesti i na Evropsko prvenstvo al i tada ce mnogi od vas reci to su igraci napravili a on je bio samo kao marioneta tu il puka slucajnost sto se potrefila takva generacija igraca... U nedavnoj proslosti smo mi imali u repci igrace koji su igrali po Spaniji, Engleskoj, Bundesligi, Seriji A al nismo uspjeli doci ni blizu baraza a kamo li se plasirati... Zamjeram i ja Papetu na nekim potezima al ziv covijek grijesi pa i on... Al nas je problem sto mi nista neznamo polako vec odmah sjeci mu glavu... Iranci mogu sad da pricaju sta hoce al je Pape jedini razbio taj isti Iran a ja vjerujem da on ne laze... Licno mu zamjeram najvise sto nema svoj gard i kaze bice tako i kome se svidja nek bude tu ko nece siroko mu polje pa ko god da to bio u pitanju... Ne zelim ni s kim da se svadjam al samo hocu kao iskreni navijac svoje repke da izrazim nezadovoljstvo zbog ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost... Ispadaju svi bolji selektori nego sto je Susic i svi bolje poznaju taktiku od njega... Al pogledaj te npr. selektora Rusije koliko love uzima a obrukao se na svjetskom prvenstvu, zatim Sampiona Spanije koja se posramljena vratila kuci a mi kukamo na Papeta koji nije mogao uticati na sudijske odluke protiv Nigerije, ponisten cist gol i njihov gol dat pod faulom... Pozdrav svim iskrenim navijacima jedne i jedine Bosne i Hercegovine...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Vojvoda je nasao zrtvu. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Srecom ga zrtva ne razumije
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Baš. Obraćam se na bosanskom jeziku osobi za koju tvrdim da ne zna bosanski. Koji failDonCorleone je napisao/la:Srecom ga zrtva ne razumije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Traj to spik ingliš 
Halo ostavite ljude na miru i ko izmisli tu rjec dijaspora.Nikom nije lako ziviti negdje van svoje zemlje nije sve novac u zivotu.Dobro dosli vazda nazad u svoju zemlju nije bitno jel godisnji jel posjeta fameliji mi smo jedan narod.
NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Falio si.Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Falio si.Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.

Gdje ti je pocetno slovo Ozizu1991 je napisao/la:Falio si.Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
+zizu1991 je napisao/la:Falio si.Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.
Al' kakav upad fra'er napravi...
Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA!
Cartmane, kapiten te treba!
Zbog kapitena sam i banovan, vjeran do groba.mandraX je napisao/la:+zizu1991 je napisao/la:Falio si.Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA! Da ima obraza sam bi dao ostavku, ali je vec bezbroj puta pokazao da nema. Prvi put su ga izabrali kriminalci, ista situacija i ovaj put. Jadna nam je majka.![]()
Al' kakav upad fra'er napravi...
Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE, SPODOBO JEDNA!![]()
![]()
Cartmane, kapiten te treba!
Damir osvaja turnir.Pocinje FINALE svjetskog prvenstva!Tema Safet Susic Pape vrije kao voda na vrucem sporetu.PREPIRANJU KRAJA NEMA !

- The_Target
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Zelio sam time kazati da te ne razumije jer ne zna ni citati bosanski, ali eto, pozurio si malo sa postom.DukeOfWellington je napisao/la:Baš. Obraćam se na bosanskom jeziku osobi za koju tvrdim da ne zna bosanski. Koji failDonCorleone je napisao/la:Srecom ga zrtva ne razumije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa i ja to želim reći. Ovo je bilo na moj račun.DonCorleone je napisao/la:Zelio sam time kazati da te ne razumije jer ne zna ni citati bosanski, ali eto, pozurio si malo sa postom.DukeOfWellington je napisao/la:Baš. Obraćam se na bosanskom jeziku osobi za koju tvrdim da ne zna bosanski. Koji failDonCorleone je napisao/la:Srecom ga zrtva ne razumije.
Il ga ne ebe pet postoDonCorleone je napisao/la:Srecom ga zrtva ne razumije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vaha svjetskim prvacima najvise problema dao tokom turnira.
I na kraju ostasmo sa ovim KONJINOM! I onda mi neka seljacina prigovara jer se nadam da nas Iran rasturi tako da ima vise sanse da ostanemo bez Papketa.
I na kraju ostasmo sa ovim KONJINOM! I onda mi neka seljacina prigovara jer se nadam da nas Iran rasturi tako da ima vise sanse da ostanemo bez Papketa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.