Pa eto možemo ovdje malo diskutovati oko toga, ako ima zainteresovanih, vjerujem da vas je dosta ovdje besposličara kao i ja, pa možda čak i pomognemo jednim drugima da nađemo kakve poslove u inostranstvu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kasno je za ovu sezonu, trebali smo prije se organizovati, ovo sam ja napravio da se na vrijeme uputimo za sljedeću godinu. Inače mene najviše nekako privlači ono branje jagoda i malina i Finskoj, al tu se treba prijaviti početkom godine i tek onda u 6 mjesecu otići raditi 2-3 mjeseca. Uglavnom koliko sam pročitao na internetu skoro sve primaju. A bogami fine su pare za naše uslove.ZahaKING je napisao/la:Svi pišu iskustva, niko ne piše "konekcije" dajte nas uputite, gdje šta, koje kruzer agencije, koji poslodavci, koja je procedura za jadran....moaaaar info!
Jesi došo doma ? Baci nam linkJohny je napisao/la:Za kruzer imas forum gdje je sva procedura fino objasnjena.Preko telefona sam, kad dodjem doma saljem link.
Uglavnom testiranja i obuka se vrsi u ZG, ljekaraki neophodan ,negativni na sve vrste narkotika a rad se zasniva na poznavanju sto vise jezika.Mogucnost za napredkom je ogromna, sve zavisi koliko zelite i na koji nacin radite poslove.Finta je imati sto vise promocija po sezoni kako bi pozicija bila sto visa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johny je napisao/la:Miserable,2000,c,go to prison,stupid jerks
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovdje imaš sve informacije (edit: vidim Džoni je već postavio link),ZahaKING je napisao/la:Svi pišu iskustva, niko ne piše "konekcije" dajte nas uputite, gdje šta, koje kruzer agencije, koji poslodavci, koja je procedura za jadran....moaaaar info!
Ma najteži je problem to iskustvo, gdje ja da nađem pos'o u BiH i da mi negdje piše da sam ja radio godinu-dvijeVirtu4l je napisao/la:Ovdje imaš sve informacije (edit: vidim Džoni je već postavio link),ZahaKING je napisao/la:Svi pišu iskustva, niko ne piše "konekcije" dajte nas uputite, gdje šta, koje kruzer agencije, koji poslodavci, koja je procedura za jadran....moaaaar info!
http://www.inozemstvo-posao.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije teško otići na kruzer, ne znam radi li još u Sarajevu agencija Employment Power (http://www.employment-power.com/" onclick="window.open(this.href);return false;), oni su bili u Logavinoj, dosta raje je išlo preko njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.