Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Po dovodi ga LvG, taj isti koji ga je instalirao u reprezentaciju.Chinaglia je napisao/la:... dok je pitanje da l' bi u Man Utd bio standardan .. ako on ima garancije da će u Man Utd biti standardan, onda će tamo, ako nema te garancije, ode on negdje drugdje, nadam se u Lazio
baš zato što je Van Gaal trener Holandije, može se očekivati da se Man Utd često povezuje s Holanđanimadr.van nostrand je napisao/la:Po dovodi ga LvG, taj isti koji ga je instalirao u reprezentaciju.Chinaglia je napisao/la:... dok je pitanje da l' bi u Man Utd bio standardan .. ako on ima garancije da će u Man Utd biti standardan, onda će tamo, ako nema te garancije, ode on negdje drugdje, nadam se u Lazio
Normalno da ce igrat, i to igrat veliki broj ut., ako se eventualno taj transfer i dogodi.
Fazon je sto se prvo pita klub pa tek onda igrac. Feyenoord je odbio ponudu Lazia i De Vrij moze samo sanjat da ide u Lazio dok Lazio ne ponudi vecu sumu i sredi bankovne garancije. Al cisto sumnjam da ce se to desit, jer izgleda da je Lazio u teskoj finansijskoj dubiozi, bas kao i Feyenoord.Chinaglia je napisao/la:pa koliko sam vidio, čak je i De Boer rekao da bi mu bilo bolje da ode u klub u kome će igrati sigurno, što mu Lazio garantuje, a Serie A je najbolja liga za defanzivce i njihov napredak, dok je pitanje da l' bi u Man Utd bio standardan .. ako on ima garancije da će u Man Utd biti standardan, onda će tamo, ako nema te garancije, ode on negdje drugdje, nadam se u Lazio
Citao sam dosta trachevi oko njega, da ga zele moj Juve ( sto i ne veruje mn ) i Napoli... mozda bude neshto do 31 avgustaRK Gradacac je napisao/la:On vec jeste izgradjen igrac i ne treba ga cekati da proradi. U Laziu bi samo stagnirao jer to nebi uopste bio iskorak za njega a kamoli ne veliki skok. Bolje bi mu bilo da ide u Aston Villu nego u Lazio. De Vrij je stub odbrane Holandske reprezentacije koja je osvojila trece mjesto, takvih igraca vi nemate u Laziu.
Sto se tice ovo oko ugovora, Feyenoord nije klub koji pusta igrace tek tako bez ugovora. Proslogodisnji primjer Leerdam. Ili ce potpisat novi ugovor ili ce godinu dana sjedit na klupi, a onda je cak i za Lazio bezvrijedan igrac, pogotovo u tim godinama...
btw. cini mi se da ima jos dvije godine ugovora, Janmaat ima jos godinu, ganjajte njega
Feyenoord defender Bruno Martins Indi has confirmed he is leaving De Kuip, with Porto set to clinch his signature. In turn, they have bolstered their squad with the signing of Khalid Boulahrouz.
ipakRK Gradacac je napisao/la: Daryl Janmaat ==> Newcastle, ManU, pregovori u toku ==> 7-9 mil. Euro (odbijena ponuda ManUTD od 4 mil. funti i ponuda Newcastla od 6 mil. eura)
I ja sam jutros cuo na radiu, bas me iznenadilo. On ce znaci uz Mathijsena da vodi ovu novu generaciju koja treba da mijenja ove koji su na izlaznim vratima... Inace potpisao je jednogodisnji ugovor sa mogucnoscu produzenja na jos jednu.Polo je napisao/la:Koliko procita Boulharouz dolazi u Feyenoord. Par igraca sigurno odlazi PELLE je otisao.
6 miliona je premalo ako je istina. Da ga Ajax prodaje uzeli bi 12 za takvog igraca. Ali eto hajde imao je jos godinu dana ugovora, pa nije se ni moglo puno vise...dr.van nostrand je napisao/la:ipakRK Gradacac je napisao/la: Daryl Janmaat ==> Newcastle, ManU, pregovori u toku ==> 7-9 mil. Euro (odbijena ponuda ManUTD od 4 mil. funti i ponuda Newcastla od 6 mil. eura)![]()
Boetius, Vilhena, Clasie, Kongolo, Van Beek, Te Vrede...SiamoNoi je napisao/la:Koji su novi talenti na vidiku u klubu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.