de dođi sebi bebek da se nisi drogirobebek1 je napisao/la:BELGIJA-2:1-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
de dođi sebi bebek da se nisi drogirobebek1 je napisao/la:BELGIJA-2:1-BiH
Neznam sta mi je ja kad gledam vidim 1-2saiko1 je napisao/la:de dođi sebi bebek da se nisi drogirobebek1 je napisao/la:BELGIJA-2:1-BiH![]()
Tesko mogu vjerovati da ce nase odbrana biti dovoljno dobro da zaustavi sve napade Belgijanaca.Emir_tm87 je napisao/la:Belgija-BiH 0-2
pa dobro onda 1-3Tarik14 je napisao/la:Tesko mogu vjerovati da ce nase odbrana biti dovoljno dobro da zaustavi sve napade Belgijanaca.Emir_tm87 je napisao/la:Belgija-BiH 0-2
Hehehehehehamir je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan i sa 6 bodova protiv Belgije u obadva susreta![]()
![]()
ma ne bi ja ba mozemo mi i vse izvuci od njihamir je napisao/la:Ja bi bio zadovoljan i sa 6 bodova protiv Belgije u obadva susreta![]()
![]()
zehro je napisao/la:treba samo molit dragog Allaha da nam se do marta ne ozlijedi neki igrac ...daj boze samo da u tim historijskim utakmicama nastupimo kompletni...da nam se ne desavaju pehovi kao prije...gdje u najvaznije utakmice ulazimo sa katastrofalnim zdravstvenim biltenom...a mislim da onda ni rezultat ne bi trebao izostat...ja bi bio zadovoljan a i svi bi trebali biti da u belgiji uzmemo bod...a onda da ih napunimo u zenici....
Treba se jos malo cekati do sredine februara ce ih najkasnije biti.bihfanaticos je napisao/la:da li neko zna kad ce biti karte iz francuske
hvala
SOLLAZURrime je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti koja će agencija iz BiH organizovati prevoz za Belgiju.
ma nebi ja reko dace oni nas potcijenit, oni kad cuju VEDAD IBISEVIC useru se najblaze receno, a isto tako van buyten kad cuje EDIN DZEKO jer zna i on da je dzeko umalo sam derno bayerna, go i penal na njim... Imaju oni jaku vezu, ja mislim da im igraju WITSEL i DEFOUR iz standarda, FELAINI iz evertona al sve zavisi od formacije, ovo su im veliki talenti pogotovo defur al **** mu mamu mi imamo MISKETA, MIRETA, IBRU, RAHIMICA, ZLATANA B.(ak bog da), SEJU,SAMIRA i mrsko mi ba vise nabrajat... mislim da smo bolji od njihTarik14 je napisao/la:Ja mislim da mi imamo dobru sanse da nesto napravimo u Genku i moze se desiti da nas Belgijanci podcijenje.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.