Ne zamjeri. Vecina pitara prica o Sarajevu ko da je to kvalitetna ekipa.marconato je napisao/la:U cemu je razlika?!molotovljev je napisao/la:Stevanovic se izradio kada je odbio ponudu FK Sarajevo. Imao je jednu priliku, napravio je pograsan
potez u tom trenutku i sada su male sanse da dobije drugu priliku.
Na kraju ce zavrsiti u Jagodini ili Borcu...
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drz' se svojih tema. Borac haman u stecaju, a ti izjednacavas ta 2 kluba. Sarajevo ima Vincent Tan-a, samo sto izgradnja Sarajeva ide prirodnijim i zdravijim putem, a ne vjestacko upumpavanje silnih milionamarconato je napisao/la:U cemu je razlika?!molotovljev je napisao/la:Stevanovic se izradio kada je odbio ponudu FK Sarajevo. Imao je jednu priliku, napravio je pograsan
potez u tom trenutku i sada su male sanse da dobije drugu priliku.
Na kraju ce zavrsiti u Jagodini ili Borcu...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam ni mislio na Borac, moj apostrof je bio na Jagodini! Po njegovom postu, ispade da je Sarajevo za Jagodinu u najmanju ruku neka stabilna ekipa iz Eredivisie ili portugalskog sampionata....
To da li ima vecu perspektivu ili nema je druga stvar, ali Jagodina je sasvim ok ekipa za nase podrucje, godinama su u samom vrhu JSL i igraju evropu i sto je za ovu pricu mnogo bitno - prodaju igrace na zapad (ovaj prelazni rok recimo mali Pešić presao u Tuluz)...

To da li ima vecu perspektivu ili nema je druga stvar, ali Jagodina je sasvim ok ekipa za nase podrucje, godinama su u samom vrhu JSL i igraju evropu i sto je za ovu pricu mnogo bitno - prodaju igrace na zapad (ovaj prelazni rok recimo mali Pešić presao u Tuluz)...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam ja dosta toga o Jagodini zato sam i rekao da je dobra ekipa, vjerovatno u ovom trenutku kvalitetnija od Sarajeva, ali kroz par godina...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tyler durden
- Kontakt:
kroz par godina , mozda ne bude niceg. Spusti se ne zemlju pitarko gingerastiBosniacum Lilium je napisao/la:znam ja dosta toga o Jagodini zato sam i rekao da je dobra ekipa, vjerovatno u ovom trenutku kvalitetnija od Sarajeva, ali kroz par godina...

Opet je odma u minusu od starta. Kasni sa pripremama, Bog zna kad ce se nac klub da ode na posudbu. Treba raskinut ugovor sto prije. Makar igrao po ovim nasim kukuruz ligama, ali treba mu nogometa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Yeb'o ga klub. Bolje bi mu bilo da je ost'o u Voši dosada, nego ovo zayebavanje po drugoligašima koji ga šaltaju kako hoće. Fulio ga je podobro u odabiru kluba za nastavak karijere.
To nam se da često. Velika sreća je Hajrovića pomazila pa je dospio u Werder sada.
To nam se da često. Velika sreća je Hajrovića pomazila pa je dospio u Werder sada.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zao mi momka, jer vidi se da je dobar k'o hljeb. Nije imao srece, jer je onaj trener dobio otkaz dok je Stevanovic dosao. A moguce da je to svakako bio previse velik korak.zizu1991 je napisao/la:Yeb'o ga klub. Bolje bi mu bilo da je ost'o u Voši dosada, nego ovo zayebavanje po drugoligašima koji ga šaltaju kako hoće. Fulio ga je podobro u odabiru kluba za nastavak karijere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
To je ključno. Prevelik korak je napravio.
Sta sa njim
hoceli biti posudba ili raskid ugovora
imali ista novo...

Najvjerovatnije da ide na posudbu negdje, pitanje je samo gdje.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ima li sta nove? Gdje igra Stevanovic ove godine?
Najbolje mu je da se vrati u Zvezdu ili Partizan, tamo će se vratiti u formu i neće mu biti problem napraviti solidan transfer.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Na zvanicnoj stranici Seville se nigdje ne spominje nema mu vise ni slike da je clan kluba.
Ma raskinuo ugovor bezbeli, to mu je i najbolja opcija bila. Najidealnije bi bilo kad bi otišao negdje u Njemačku jer većina njihovih klubova forsiraju igru sa krilima kao što je Stevanović. Samo da on ode negdje gdje će igrati, to mu je najbitnije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pitanje je koliko dug ugovor ima sa Sevillom, kolika su mu godišnja primanja, kakve obaveze preuzima na sebe klub koji bi njega doveo na posudbu. Ne kažem da su to basnoslovne cifre, ali ipak ne vjerujem da bi C. Zvezda ili Partizan na sebe, na slijepo preuzeli obaveze ili dio njih za igrača koji nije u ozbiljnoj takmičarskoj formi godinu dana. Tačno je i to da je bio jako kvalitetan individualac ali i timski igrač u srbijanskoj ligi, ali ne vjerujem da je povratak tamo jedna od opcija.
Ipak, vjerujem da se što se tiče pitanja posudba i igrač pita te se ne mogu načuditi kako on sebi dozvoljava da iz kluba u klub šeće i ne uspjeva da se drmne malo. Vjerujem da njegove igre u Vojvodini i u našoj reprezentaciji nisu slučajne ali svi čekamo da se razbudi i konačno da se vrati starim svojim navikama. Žao mi je zbog njega kao igrača koji je puno obećavao na desnokrilnoj poziciji i to baš u trenucima kada na toj poziciji nismo imali apsolutno nikakva izbora i u njemu vidjeli dugoročno riješenje.
Sigurno je da bi dobrodošao reprezentaciji u onoj formi i obliku samopouzdanja koje je imao i da to desno krilo učvrstimo sa dvojicom mladića (Hajrović, Stevanović). Hajde Miki majka mu stara...
Ipak, vjerujem da se što se tiče pitanja posudba i igrač pita te se ne mogu načuditi kako on sebi dozvoljava da iz kluba u klub šeće i ne uspjeva da se drmne malo. Vjerujem da njegove igre u Vojvodini i u našoj reprezentaciji nisu slučajne ali svi čekamo da se razbudi i konačno da se vrati starim svojim navikama. Žao mi je zbog njega kao igrača koji je puno obećavao na desnokrilnoj poziciji i to baš u trenucima kada na toj poziciji nismo imali apsolutno nikakva izbora i u njemu vidjeli dugoročno riješenje.
Sigurno je da bi dobrodošao reprezentaciji u onoj formi i obliku samopouzdanja koje je imao i da to desno krilo učvrstimo sa dvojicom mladića (Hajrović, Stevanović). Hajde Miki majka mu stara...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sto je najgore vecina prvenstva trebaju da pocnu za sedmicu ili dvije, neka su vec i pocela. Znaci propustijo je veliki dio priprema, i odmah na pocetku tesko da ce se igdje naigrat.
Nadam se da ce naci klub brzo i da ce se opet izborit u repku.
Nadam se da ce naci klub brzo i da ce se opet izborit u repku.
Dok je bio u Vojvodini, bio je na pragu prve postave A reprezentacije. Sta se desi momku , ne mogu da vjerujem. Njemu su potrebne utakmice , a kvalitet je neosporan, pa cak i kad bi dosao u nasu ligu bar 1-2 sezone.
Nadam se da ce FK Sarajevo iskoristiti priliku i dovesti ga.
Nadam se da ce FK Sarajevo iskoristiti priliku i dovesti ga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A kad se smao sjetim kad je bila ono frka oko Hajrovića pola clanova po forumu je reklo imamo mi Stevu ode u Sevilju ovo ono ,a eto kako se izjavlovi da covjek ne moze biti ni na klupi..Zato kazem za svakog se igraca moramo boriti i sve sto izgubimo bez borbe je samoubistvo..Zato ne volim Susiceve izjave kad kaze normalno je da igra za tamo nekog jer boli njega q on stavi Avdiju
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
http://sevilla.abc.es/deportes/orgullod ... 52567.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Steve trenira odvojeno od ekipe sa drugima koji su "otpisani" ali jos uvjek pod ugovorom sa Sevillom
Evo Steve trenira odvojeno od ekipe sa drugima koji su "otpisani" ali jos uvjek pod ugovorom sa Sevillom