Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ih on doveo vec ih je Sabella fino slozio..i uz dobru dozu srece (laka grupa, nafaka protiv Holandije, na guzove protiv Svicarske i Belgije)..Rajaz je napisao/la:Mrtvu Argentinu doveo do finala
Al ovaj komentator je idiot da nema dalje.
Podolski prvi dodirnuo trofej nakon kapitena, inače igrač Arsenala kako vi to vazda govorite.

jes' mi zao sto zavrsava SP, sve mi suze na oci 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zlatna boginja, osvojili su zlatnu boginju, blatter urucuje zlatnu boginju, lahm je podigao zlatnu boginju, nesretna je predsjednica Brazila jer nije urucila zlatnu boginju... Sukoni MVP finala 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nema više ŠukeKaunas je napisao/la:jes' mi zao sto zavrsava SP, sve mi suze na oci
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nije mi jasno zašto je povraćao, vjerovatno mu se zavrtilo od hodanja oko onog kruga na centru.suhi je napisao/la:Ipak je povracao,mozda je za to dobio nagradu,najvise povracanja na turniru![]()
sarajlija je napisao/la:@ nedim molim te da cestitas kolegi jer je elf dosao do samog kraja i osvojio mislim da je red![]()
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Čekaj malo jesul sad brazil il argentinu gurali ti iz fifeCalcio7 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
fifa nastavlja sa stimanjem, nisu ga mogli pogurat da osvoji pa su mu makar nesto za utjehu dali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije toliki problem što je Messi dobio nagradu, problem je što je jedan Müller debelo oštećen za istu... sramota
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Više je Hamez oštećen za nagradu, nego Muller.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bas ti hvalanedim93 je napisao/la:sarajlija je napisao/la:@ nedim molim te da cestitas kolegi jer je elf dosao do samog kraja i osvojio mislim da je red![]()
![]()
![]()
04.10.2009 !!
- BeyKopites
- Kontakt:
ŠUKO JE VELIKI KRETEN, treba to spomenuti!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Vitaly

15.10.2013.
Robenu ce naknadno uruciti oscara za najboljeg glumca na prvenstvu 
Janez je napisao/la:Podolski prvi dodirnuo trofej nakon kapitena, inače igrač Arsenala kako vi to vazda govorite.![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Lahm, Müller, Hummeels... svi su odigrali bolje od Messija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba uvest nagradu za najvise pretrcanih kilometara na prvenstvu. Cuj Muller da dobije pored MessijaVirtu4l je napisao/la:Nije toliki problem što je Messi dobio nagradu, problem je što je jedan Müller debelo oštećen za istu... sramota
5 golova i 3 asistencije, plus titula prvaka svijeta, braniš neodbranjivoRajaz je napisao/la:Treba uvest nagradu za najvise pretrcanih kilometara na prvenstvu. Cuj Muller da dobije pored MessijaVirtu4l je napisao/la:Nije toliki problem što je Messi dobio nagradu, problem je što je jedan Müller debelo oštećen za istu... sramota
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.