e bas ti hvala treba pomno pratiti,,u subotu znaci uzimam slobodno i necu raditi ,,,rambo16 je napisao/la:u subotu u 16:00 protiv Boreham-Wood-a...a Emirates Cup 2-og i 3-egtopnik1 je napisao/la:koga god da dobijemo u kvalifikacijama za ligu prvaka pregazit cemo ih ko plitak potokjel mi moze neko reci kada arsenal igra prvu tekmu ove pripreme kada pocinju i kada je emirate kup
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A prije Emirates kupa ima jos jedna prijateljska sa NY Red Bullsrambo16 je napisao/la:u subotu u 16:00 protiv Boreham-Wood-a...a Emirates Cup 2-og i 3-egtopnik1 je napisao/la:koga god da dobijemo u kvalifikacijama za ligu prvaka pregazit cemo ih ko plitak potokjel mi moze neko reci kada arsenal igra prvu tekmu ove pripreme kada pocinju i kada je emirate kup
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Slaba ti firma, ko još radi subotom.topnik1 je napisao/la:e bas ti hvala treba pomno pratiti,,u subotu znaci uzimam slobodno i necu raditi ,,,rambo16 je napisao/la:u subotu u 16:00 protiv Boreham-Wood-a...a Emirates Cup 2-og i 3-egtopnik1 je napisao/la:koga god da dobijemo u kvalifikacijama za ligu prvaka pregazit cemo ih ko plitak potokjel mi moze neko reci kada arsenal igra prvu tekmu ove pripreme kada pocinju i kada je emirate kup
hebiga ko me pita ,,ali gledat cu da ne radim u sub,, 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prvo ti pogledaj hocel uopste biti prenosa utakmicetopnik1 je napisao/la:hebiga ko me pita ,,ali gledat cu da ne radim u sub,,
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
http://sportsport.ba/ino_fudbal/remy-os ... nal/135764" onclick="window.open(this.href);return false; 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
To je pravi znak da je ovo novi Arsenal, škartovi se odbijaju.
Ma lako njega odbit... Za odbijanje Fabregasa je trebalo hrabrosti i poslana je poruka ko je i sta je arsenal!Ozymandias je napisao/la:To je pravi znak da je ovo novi Arsenal, škartovi se odbijaju.
Ozil **** keve na ovom turniru, sta god novinarcici rekli...
Ozil tetovaža? Zanimljivo... 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ou sto ti kasnisNitro je napisao/la:Ozil tetovaža? Zanimljivo...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jel to khedira opet ozlijeđen da nije igrao
da nebi dobili novog diabya i još ga dobro platili
Arsène joking on TV "We'll get them [Podolski, MÖ, Per] back in November"
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Uvijek smo davali osvajace svjetskih prvenstava 
A sta kaze za Khediru jel i on u Novembru?
A sta kaze za Khediru jel i on u Novembru?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pocelo se pricati da ce u Arsenal i odmah ga povrede spopale. A jesmo uklet klubanell je napisao/la:Khedira se povrijedio na zagrijavanju...
Isplatit Khediri prvu platu u vaucerima za fizikalne terapije 
Ne mogu stavit sliku s mobitela, ali jeste vidjeli vi ove slike razvaljenog wilshera u bazenu?
Nek se covjek zabavlja, al koji ****, ovo je odvratno. Bar da se pobrine da ne dospije u javnost...
Btw. Ramsey za to vrijeme na Colneyu priprema novu sezonu
Nek se covjek zabavlja, al koji ****, ovo je odvratno. Bar da se pobrine da ne dospije u javnost...
Btw. Ramsey za to vrijeme na Colneyu priprema novu sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.