Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Veliko finale (i tekma za 3 mjesto): GER-ARG; BRA-HOL
Humels ili Nojer su trebalii dobiti nagradu za najboljeg igraca, jednostavno najvise su pokazali na terenu, ali vjerujem da njima puca **** za to jer su ljudi prvaci svijeta, a Fifin miljenik to nikad nece osvojiti i nikad nece podici zlatnu boginju, jedino se može slikati pored nje pa da mu posalju sliku na mail. Fifa postaje smijurija sa ovim forsiranjem Mesija jer cijeli svijet je vidiio da na ovom prvenstvu pravu sliku na terenu. Mesi sto se tice reprezentativnog nivoa nikad nece dostici velicinu jednog Kempesa i Maradone koji su bile prave vodje na terenu i koji su vodili svoju reprezentaciju do titule. On se nije vidio u 1/4, 1/2 i finalu i jedino mu preostaje da ga Fifa maksimalno gura sa ovim individualnim nagradama, a ono zasto se igra i zašto je cilj ove igre osvajaće igrači koji pokazuju više od njega na terenu.
Što se mene tiče,ja sam iz zezancije rekao,al fakat su mu saigrači u napadu toliko smotani,ne znam kako ih moze trpiti,ali ovi su jos gori koji govore da se nije vidio,koliko god ga mrzili neki,pretjerivanje je to sad da se nije vidio na terenu..
Ovo za Di Mariu,šale na osnovu izgleda..
Ovo za Di Mariu,šale na osnovu izgleda..
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 14 jul 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ste jadni, Njemačka prvak svijeta, a oni razvezali 15 stranica o tome kako Messi nije zaslužio Zlatnu loptu.

Kolega ne oni, nego navijači Reala vidiš da im je ovo trn u oku, nikad više Realovaca na jednoj temi.mandraX je napisao/la:Kako ste jadni, Njemačka prvak svijeta, a oni razvezali 15 stranica o tome kako Messi nije zaslužio Zlatnu loptu.![]()
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ali, kojom logikom onaj Palacio dobi onolike minute na prvenstvu? Kakav flop, neviđeno. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
To da su mu klocevi u napadu itekako stoji. Ali to nije i ne treba biti nikakav argument kod davanja ove nagrade.
Jednostavno je zakazao zadnje 3 utakmice, veceras veliki choke i nije zasluzio nagradu pored Mullera, Robbena itd.
I koji je fazon davanja ovih nagrada igracima iz gubitnicke ekipe? Forlan '10, Zidane '06 , Kahn '02, Ronaldo '98.
Jednostavno je zakazao zadnje 3 utakmice, veceras veliki choke i nije zasluzio nagradu pored Mullera, Robbena itd.
I koji je fazon davanja ovih nagrada igracima iz gubitnicke ekipe? Forlan '10, Zidane '06 , Kahn '02, Ronaldo '98.
Messi FIFA-in miljenik? Pa kome su namjestili zlatnu loptu ove godine (onu bitniju). Messiju ili Ronaldu?Durden je napisao/la:Humels ili Nojer su trebalii dobiti nagradu za najboljeg igraca, jednostavno najvise su pokazali na terenu, ali vjerujem da njima puca **** za to jer su ljudi prvaci svijeta, a Fifin miljenik to nikad nece osvojiti i nikad nece podici zlatnu boginju, jedino se može slikati pored nje pa da mu posalju sliku na mail. Fifa postaje smijurija sa ovim forsiranjem Mesija jer cijeli svijet je vidiio da na ovom prvenstvu pravu sliku na terenu. Mesi sto se tice reprezentativnog nivoa nikad nece dostici velicinu jednog Kempesa i Maradone koji su bile prave vodje na terenu i koji su vodili svoju reprezentaciju do titule. On se nije vidio u 1/4, 1/2 i finalu i jedino mu preostaje da ga Fifa maksimalno gura sa ovim individualnim nagradama, a ono zasto se igra i zašto je cilj ove igre osvajaće igrači koji pokazuju više od njega na terenu.
Klik na ovo http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=779737
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 14 jul 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogba najbolji mladi igrac na prvenstvu..
Prosjek 6 000 km po tekmi

Ovo je bilo ofirno ali dobro Njemacka je prvak
ebe se Mulleru, Swajniju, Krossu..
Ovo je bilo ofirno ali dobro Njemacka je prvak
Khedira i lp i svjetski prvak kakva mesi i pm.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da ne povjeruješ kakvi sve parmaci igraju na ovom Svjetskom. Palacio? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
FIFA **** VAM LESI SVE DOKLE VIŠE LIZANJA ŠUPKA LESIJU
JEDINI PRAVI DOBITNIK OVE NAGRADE JE OVAJ MAJSTOR

JEDINI PRAVI DOBITNIK OVE NAGRADE JE OVAJ MAJSTOR

Sto se tice finalne utakmice Argentina je bila opasnija i imala bolje sanse,nisu ih iskoristili i kaznjeni su,kao sto obicno biva.Mozda ako gledamo cijelo prvenstvo da je Njemacka zasluzila titulu iako po meni ni oni nisu igrali nista posebno,osim u utakmici protiv Brazila,no Brazil je svakako zalutao u polufinale.
Sa zdravim Aguerom,spremnim Lavezziem i zdravim Di Mariom Argentina bi dobila ovo finale.
Ono sto su promasili Higuain,Palacio pa i Mesi se jednostavno ne smije promasiti u finalu svjetskog prvenstva.
To su stopostotne sanse,Njemci nisu imali ni jednu takvu.
Higuain i Palacio su greske argentinskog selektora,kad vec Aguero nije bio spreman onda je za ova dva panja Tevez i dalje izmislio fudbal.
Steta,navijao sam za Argentince,najvise zbog Mesija.
Sa zdravim Aguerom,spremnim Lavezziem i zdravim Di Mariom Argentina bi dobila ovo finale.
Ono sto su promasili Higuain,Palacio pa i Mesi se jednostavno ne smije promasiti u finalu svjetskog prvenstva.
To su stopostotne sanse,Njemci nisu imali ni jednu takvu.
Higuain i Palacio su greske argentinskog selektora,kad vec Aguero nije bio spreman onda je za ova dva panja Tevez i dalje izmislio fudbal.
Steta,navijao sam za Argentince,najvise zbog Mesija.
@Mandrax
Ja sam uvijek bio objektivan kada su Messi i Ronaldo u pitanju. Ljepota ih je gledati kako igraju fudbal, ali sa druge strane sam jao realan kada kažem da Messi jednostavno nije bio najbolji igrač na ovom prvenstvu. Maestralno je odigrao prvi dio prvenstva, no kasnije je pao. Ovo nije onaj stari Messi koji je doslovno igrao fudbala i poigravao se sa protivnicima. I večeras je imao dobrih prodora ali nestalo je asistencija, golova.
Ja sam uvijek bio objektivan kada su Messi i Ronaldo u pitanju. Ljepota ih je gledati kako igraju fudbal, ali sa druge strane sam jao realan kada kažem da Messi jednostavno nije bio najbolji igrač na ovom prvenstvu. Maestralno je odigrao prvi dio prvenstva, no kasnije je pao. Ovo nije onaj stari Messi koji je doslovno igrao fudbala i poigravao se sa protivnicima. I večeras je imao dobrih prodora ali nestalo je asistencija, golova.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima veze sto su njega izabrali. Doci ce ti za 20 godina neki delegat na ovakav forum sa 15 godina i pricat kako je Messi u to vrijeme odveo "sam" Argentinu do finala ali nisu imali srece iako je on bio najbolji igrac prvenstva za sto je i nagradjenMB7 je napisao/la:
Ovo je bilo ofirno ali dobro Njemacka je prvak![]()
- mordfustang
- Kontakt:
Midžetića stid što je dobio nagradu,zna i on da nije zaslužio,ali znamo da je Midžet pošten čovjek pa će ju najverovatnije uručiti svom kolegi Tomasu Milleru
Einigkeit und Recht und Freiheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Sind des Glückes Unterpfand;
Blüh' im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland!

Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle streben
Brüderlich mit Herz und Hand!
Sind des Glückes Unterpfand;
Blüh' im Glanze dieses Glückes,
Blühe, deutsches Vaterland!
tuzlak1987 je napisao/la:Ima veze sto su njega izabrali. Doci ce ti za 20 godina neki delegat na ovakav forum sa 15 godina i pricat kako je Messi u to vrijeme odveo "sam" Argentinu do finala ali nisu imali srece iako je on bio najbolji igrac prvenstva za sto je i nagradjenMB7 je napisao/la:
Ovo je bilo ofirno ali dobro Njemacka je prvak![]()
FIFA da je mogla dala bi mu trofej zlatni ali qurac neda Gotze
Ako je Mesijev zadatak da postigne gol, a Humelsov da ga sprijeci ko je bolje ispunio svoj zadatak?Petardaa je napisao/la:Messi FIFA-in miljenik? Pa kome su namjestili zlatnu loptu ove godine (onu bitniju). Messiju ili Ronaldu?Durden je napisao/la:Humels ili Nojer su trebalii dobiti nagradu za najboljeg igraca, jednostavno najvise su pokazali na terenu, ali vjerujem da njima puca **** za to jer su ljudi prvaci svijeta, a Fifin miljenik to nikad nece osvojiti i nikad nece podici zlatnu boginju, jedino se može slikati pored nje pa da mu posalju sliku na mail. Fifa postaje smijurija sa ovim forsiranjem Mesija jer cijeli svijet je vidiio da na ovom prvenstvu pravu sliku na terenu. Mesi sto se tice reprezentativnog nivoa nikad nece dostici velicinu jednog Kempesa i Maradone koji su bile prave vodje na terenu i koji su vodili svoju reprezentaciju do titule. On se nije vidio u 1/4, 1/2 i finalu i jedino mu preostaje da ga Fifa maksimalno gura sa ovim individualnim nagradama, a ono zasto se igra i zašto je cilj ove igre osvajaće igrači koji pokazuju više od njega na terenu.
Klik na ovo http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=779737
kada se sjetim kako je u 34 godini zivota igrao i kako je redom ocitavao lekcije Spaniji,Brazilu,Portugalu i na kraju Italijigeoxx je napisao/la:To da su mu klocevi u napadu itekako stoji. Ali to nije i ne treba biti nikakav argument kod davanja ove nagrade.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.