Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
34
49%

Ukupno glasova: 70

Centre forward
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemačke - Elf

Post Postao/la Centre forward » 14 jul 2014, 01:34

Đ je onaj amar zvani uzorak stolice, moli se momčiluk da povuče svoje krive navode i sabere se, da ne bi skren'o s' pravog puta. :thumbup:

Baš me zanima đe je @amidža, da nije đe zagidio :) , mojne više protiv Švajnija, kakva igračina kakav majstor, Terminator (i to onaj T 1000). Amidža predomislio sam se neću više dres od Leve, Švajnija ću ipak :tokralju: :opaopa:

Nadam se da je ovaj gol M. Gecea uvertira u jednu veliku karijeru, kakvu nismo mogli ni zamislit'. Miler 25 godina,a u kredencu svi mogući trofeji. Idemo i po to EP i mrsku Francusku.

Boateng maestralno, Kros opet toplo - 'ladno al' borio se. Ozilu je noga čim se Marko vrati. :salut: . Čestitke efeu na predstavi Milera, iako on mene ne miriše nešto. :lol:

Kad su dizali onaj pehar meni je na umu bio Gomez. Mnogo mi je žao što nije i on večeras bio dio ove veličanstvene noći.

Neka pati kome smeta (@calcio trebal' inzulin?) Njemačka je prvak svijeta. :njanjanja:

4
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jul 2014, 01:46

slika

WELTMEISTER! :njanjanja: :njanjanja:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 jul 2014, 01:48

Cestitke svim simpatizerima Njemacke reprezentacije. Titula je zasluzena potpuno, sto zbog odlicnog turnira u Brazilu, sto zbog konstantnosti i odlicnih igara na zadnjih nekoliko turnira, i jednostavno, bila bi velika steta da ova talentovana generacija nije okrunila sav rad i dobre igre najvecim peharom. :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 01:58

slika

:kafa:

Sljedeća utakmica Elf-a je prijateljska 3 septembra i to upravo protiv Argentine u Dusseldorf-u.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jul 2014, 02:14

slika
:tokralju: :tokralju:

Stvarno je zalosno da jedan igrac kao Reus nije imao priliku da dobije medalju sa ovogodisnjeg SP-a, ali on ce svoju priliku traziti za dvije godine u Francuskoj. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jul 2014, 02:20

slika

[youtube][/youtube]

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jul 2014, 02:50

Hoćel modni guro ostat na klupi ? ;)
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 14 jul 2014, 02:53

Centre forward je napisao/la:Đ je onaj amar zvani uzorak stolice, moli se momčiluk da povuče svoje krive navode i sabere se, da ne bi skren'o s' pravog puta. :thumbup:

Baš me zanima đe je @amidža, da nije đe zagidio :) , mojne više protiv Švajnija, kakva igračina kakav majstor, Terminator (i to onaj T 1000). Amidža predomislio sam se neću više dres od Leve, Švajnija ću ipak :tokralju: :opaopa:

Nadam se da je ovaj gol M. Gecea uvertira u jednu veliku karijeru, kakvu nismo mogli ni zamislit'. Miler 25 godina,a u kredencu svi mogući trofeji. Idemo i po to EP i mrsku Francusku.

Boateng maestralno, Kros opet toplo - 'ladno al' borio se. Ozilu je noga čim se Marko vrati. :salut: . Čestitke efeu na predstavi Milera, iako on mene ne miriše nešto. :lol:

Kad su dizali onaj pehar meni je na umu bio Gomez. Mnogo mi je žao što nije i on večeras bio dio ove veličanstvene noći.

Neka pati kome smeta (@calcio trebal' inzulin?) Njemačka je prvak svijeta. :njanjanja:

4
Joj koji je to gospodin. I na njegovoj fb stranici, gospodin, nemam riječi. Otišao je iz Bayerna da ne bi sjedio na klupi, ne zanimaju ga pare, trofeji, SAMO DA IGRA. EL grande Mario
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jul 2014, 03:04

Ova komplet bijela kombinacija će ostat jedno 20 godina
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 jul 2014, 03:27

slika
INSTITUCIJA IZ SJENE!!
A.F.C. Bournemouth!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 jul 2014, 03:29

UNFASBARES GLUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Iako sam bio skeptičan što sam i pisao prošlih dana, ipak je presudila velika borba, karakter, volja, duh i želja za pobjedom!!!!!!!!

U ovom euforičnom stanju nisam sposoban pisati nešto više!!!! Sad se slavi, uživajmo svi koji navijamo za Njemačku!!!!!

Nakon svih onih izgubljenih utakmica u polufinalima i finalima unazad 12 godina, konačno je došlo vrijeme da Njemačka osvoji naslov!!!! Jednostavno se u ovoj utakmici vratilo za sve te poraze!!!

Veoma sam ponosan što su konačno igrači osvojili ono što im je nedostajalo da budu najveći a toliko su puta bili omalovažavani od svih!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 06:54

FIFA.com @FIFAcom

The @BudweiserFC #ManOfTheMatch for #GERARG was #GER's Mario Gotze - http://fifa.to/1riFcRi" onclick="window.open(this.href);return false;

Precijenjeni Gotze.

slika

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 14 jul 2014, 07:08

sinoć sam pratio tekmu na otvorenom u društvu 500tinjak švaba i švabica :mrgreen:

atmosfera je bila odlična ali ni blizu onoj kakvu mi balkanci moremo napraviti :D

feštalo se i slavilo do dugo u noć ;)
Agieren statt reagieren

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 jul 2014, 09:11

http://www.dailymail.co.uk/sport/worldc ... acana.html

Hanume njemačkih reprezentativaca. Šurle i Kedira odmah u akciju krenuli nakon utakmice :mrgreen:

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 14 jul 2014, 10:56

Bayern@heart je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/worldc ... acana.html

Hanume njemačkih reprezentativaca. Šurle i Kedira odmah u akciju krenuli nakon utakmice :mrgreen:
hhhh Löw biro samo da sto vise liči na dečka

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jul 2014, 12:30

Neutral je napisao/la:Očekujem @Magicu da čestita. 4x svjetski prvaci, 3x evropski prvaci :kafa:
Chestitam svim Nemcima (koji eventualno chitaju ove stranice) titulu svetskih prvaka u fudbalu, a wannabe Nemcima poput tebe nemam shta da chestitam. ;)

BTW, Nemachka je de facto najtrofejnija evropska nacija u reprezentativnom fudbalu.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 jul 2014, 12:43

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jul 2014, 12:46

Elf je napokon dočekao svojih pet minuta. :thumbup:

Jednostavno, bila bi ogromna nepravda da je jedna sjajna generacija ostane bez trofeja pod palicom Joachima Lowa, koji je ovom titulom ipak pokazao da njegov projekt s Nijemcima nije bio uzaludan. Kroz cijeli turnir su prikazala odličnu igru, vrhunac doživjeli protiv Brazila nevjerovatnom pobjedom od 7-1, a okrunjeni su u Rio de Janeiru, na najpoznatijem stadionu na svijetu. Još im je Angela Merkel na kraju čestitala i uručivala medalje. :mrgreen:

Mislim da bi ovo mogao biti početak kreiranja nove dinastije, predvođene Neuerom, Hummelsom, Kroosom, Schurrleom, Mullerom (naglasio sam dosta puta da ga najviše gotivim :D ), Gotzeom, Reusom i ostalim članovima kolektiva. Da li će ih s klupe predvoditi Jogi, ostaje da se vidi, ali definitivno bi morao biti lud da ih sada napusti (pretpostavljam da će dobiti podršku nadležnih).

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 jul 2014, 14:00

slika

Dvojac iza sjene kojem takodjer treba odati priznanje za 4. titulu Elf-a...
Daum je osmislio omladinski koncept DFB-a, a Sammer ga pretvorio u stvarnost.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 14 jul 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 jul 2014, 14:08

slika

Bravo momci respect :thumbup:

Kakva bi tek dominacija bila da su ekipi bili braća Bender, Gundogan, Reus, Smelzer, Badstuber :o

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.