Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Strašno.. Najgore od svega je što debili imaju podršku NATO-a.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
da se okrenu i da vide more Arapa oko sebe možda bi i prestali s ovim što rade...nisu svjesni da sami sebi spremaju novi holokaust
A.F.C. Bournemouth!
Coming Soon...rambo16 je napisao/la:da se okrenu i da vide more Arapa oko sebe možda bi i prestali s ovim što rade...nisu svjesni da sami sebi spremaju novi holokaust
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Totalno je plitko razmišljanje političkog establišmenta Izraela, kao da nisu svjesni da će ih SAD, kad više ne budu imali strateški interes na tom prostoru, pustiti niz vodu kao i sve ostale satelitske države, a onda ko živ ko mrtav.
Problem je što je Amerika Izrael. Svi veći funkcioneri u Americi su židovi. Uz to niko ne prijeti Izraelu osim Irana jer to ne smiju, ljudi imaju atomsku. Slično je sa Pakistanom, prije je bilo svega dok nisu nabavili atomsku, najedanput su utihnuli mnogi. Također Sjeverna Koreja, svi se digli pa tišina. Isti scenarij sa Rusijom, svi uvode neke sankcije, a Rusija radi šta hoće, Putin hladno na utakmici u Brazilu.
Čim imaš oružje niko ne smije ni pisnuti.
Kroz samu historiju se vidi aktivno učešće evropskog zla u vidu Velike Britanije koje je učinilo sve da Izrael dobije svoju državu upravo na mjestu Palestine. Španija, Velika Britanija, isto smeće, drugo pakovanje.
God save the Queen!
Kako god, sportski je forum, ne da mi se više pisati o ovakvim stvarima.
Čim imaš oružje niko ne smije ni pisnuti.
Kroz samu historiju se vidi aktivno učešće evropskog zla u vidu Velike Britanije koje je učinilo sve da Izrael dobije svoju državu upravo na mjestu Palestine. Španija, Velika Britanija, isto smeće, drugo pakovanje.
God save the Queen!
Kako god, sportski je forum, ne da mi se više pisati o ovakvim stvarima.
Clutch je napisao/la:Očito je Adolf bio svjestan kakva je gamad u pitanju.
Svi su svjesni toga,proganjaju ih stotinama godina sigurno ne bez razloga.
Nigdje nisu dobrodosli,****.
Oj @Neutral ne želiš o tome, a sad si raspizdio Vojvodu 100% 
@Dzoni
Može neki dobar film prije spavanja? Nemoj da bude o židovima..
@Dzoni
Može neki dobar film prije spavanja? Nemoj da bude o židovima..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Po istoj matrici su židovi upravljali Njemačkom prije WW2 pa znamo šta se desilo. U odnosu na svoj broj strašno su moćni, ali daleko od toga da drže sve poluge. Izrael će završiti u blatu kad SAD izgubi interes za taj prostor i to neće uspjeti spriječiti židovski lobi u SAD-u.
Iz perspektive SAD-a i VB stvaranje Izraela je stvar strateškog interesa, to nema nikakve veze sa ljubavlju prema židovima ili mržnji prema muslimanima, najbolji primjer su Saudijska Arabija i Kuvajt. SAD, kao trenutno jedina supersila nema religijski modus operandi, nije ga imala ni VB u 19. vijeku dok je takođe bila jedina svjetska supersila. Ali će naravno iskoristiti svaku priliku da vjerski sukob iskoriste u svrhu jačanja svoje pozicije, kao i svaka druga velika sila. Živimo u svijetu u kojem je nemoguće da nema supersile, da to nisu SAD ili nekada VB ili nekada Rimsko Carstvo bio bi neko drugi. Za SAD je stvar moranja da budu to što jesu jer da nisu neko drugi bi bio to nad njima, a uvijek je bolje biti gore kad već možeš. To je stvar ljudske psihologije. Totalno je infantilno i naivno misliti da su to neke borbe između dobra i zla, to su fiks ideje, izmišljene borbe. Jedina borba koja se odvija je borba između suprotstavljenih interesa.
Iz perspektive SAD-a i VB stvaranje Izraela je stvar strateškog interesa, to nema nikakve veze sa ljubavlju prema židovima ili mržnji prema muslimanima, najbolji primjer su Saudijska Arabija i Kuvajt. SAD, kao trenutno jedina supersila nema religijski modus operandi, nije ga imala ni VB u 19. vijeku dok je takođe bila jedina svjetska supersila. Ali će naravno iskoristiti svaku priliku da vjerski sukob iskoriste u svrhu jačanja svoje pozicije, kao i svaka druga velika sila. Živimo u svijetu u kojem je nemoguće da nema supersile, da to nisu SAD ili nekada VB ili nekada Rimsko Carstvo bio bi neko drugi. Za SAD je stvar moranja da budu to što jesu jer da nisu neko drugi bi bio to nad njima, a uvijek je bolje biti gore kad već možeš. To je stvar ljudske psihologije. Totalno je infantilno i naivno misliti da su to neke borbe između dobra i zla, to su fiks ideje, izmišljene borbe. Jedina borba koja se odvija je borba između suprotstavljenih interesa.
Svi su se oni dugo pripremali za ovo
Hamas nije mogao dobiti Kornet, Fajir 1 rakete iz svoje tvornice nego je to mjesecima pristizalo. Isto tako Israel se pripremao na druge načine...jednostavno, što reče vojvoda, interesi, sukob istih.
Nema tu toliko vjerske borbe, kad u IDF Sword unit služe muslimani arapskog govornog područja.
Hamas nije mogao dobiti Kornet, Fajir 1 rakete iz svoje tvornice nego je to mjesecima pristizalo. Isto tako Israel se pripremao na druge načine...jednostavno, što reče vojvoda, interesi, sukob istih.
Nema tu toliko vjerske borbe, kad u IDF Sword unit služe muslimani arapskog govornog područja.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvim se sve prljavim trikovima sluze
(snimak izraelaca + lazni naslov + dubbed audio)
Kakvim se sve prljavim trikovima sluze
100% sportski i krajnje opušten potpis
@rino da ne otvaram link je li to izbacuju nova izdanja iz Pallywooda ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ti Arapi su oko njih 70 godina, pa im ne mogu nista. Izrael ima podrsku SAD, i uvijek ce je imat i tu je na zalost kraj svake price.rambo16 je napisao/la:da se okrenu i da vide more Arapa oko sebe možda bi i prestali s ovim što rade...nisu svjesni da sami sebi spremaju novi holokaust
Turska bi njih mogla razvalit na proste faktore, ali to se nece desit iz mnogih razloga. Izrael ima vrlo jaku vojsku, ali je toliko mala drzava povrsinski, da bi ih vojska sa ozbiljnom avijacijom unistila.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što je jači antisemitizam, to ti je jači izrael. Logika jbg, i jedne i druge je strah. Budimo objektivni, ni jedna od 2 strane ne misli dobro drugoj. Priče da je neko pošten, a neko kriv su za malu djecu. Najžalivije mi je one djece i žena i mladića koje ta borba ne zanima, sve ostalo nek se kolju međusobnoCartman je napisao/la: Turska bi njih mogla razvalit na proste faktore, ali to se nece desit iz mnogih razloga. Izrael ima vrlo jaku vojsku, ali je toliko mala drzava povrsinski, da bi ih vojska sa ozbiljnom avijacijom unistila.
Što se tiče IDF-a Cartmane, mislim da nisi upućen. Ta država je mala površinski očito, al' koncentrisanije i sposobnije vojske na tom području nema. Imali su dugo godina podršku SAD-a u tom domenu, od donacija, do davanja planova...A onda se razvila Israeli Military Industries, ljudi se godinama bave vojnom industrijom. Unosan posao.
Razvili su Iron Dome (anti raketni sustav, presretač), tenk Merkavu, najbolji defanzivni tenk na svijetu. IMI Tavor TAR 21, po testovima najbolja puška na bullpup principu (interesantno, treća je VHS-višenamjenska hrvatska strojnica
Gore napisah, strah. Strah je ključ svega. Jednostavno, eto oteli ovi iz Hamasa trojcu mladića, masakrirali ih. Ovi otmu paletinske mladiće, masakriraju ih, Hamas rakete, Izrael rakete i to Bog sad ne zaustavi. Mora biti neko vrlo mudar da "isposluje" primirje tu, al' po mojoj procjeni od toga ništa u narednom periodu.
A oni su se svi dugo pripremali za taj "boom". Ne može Hamas preko noći dobiti Kornet rakete, ne mogu preko noći dobiti Fajr rakete (iranske), onoliko oružje.
Fatah javno preko onih video objava poručuje da se Hamas povuče iz naseljenog područja. Jbg ne igraju po pravilima igre nikako. Nema tu vojnika kad on raketira, otkrije položaj, a položaj mu među civilima. Koriste ljude haman ko živi štit. A opet ni ovi drugi...trebali bi slati ground timove, namještat snajperiste, a ne samo raketama, al' sam na militaryphotos.net forumu našao da postoji neki dogovor šta li, da trupe IDF-a ne smiju stupiti na tlo Gaze, niti ovi na tlo Izraela, inače se mogu valjda umješati i treće strane (a znamo ko su, čekaju ko zapete puške).
Ne znam, biće ovo poduži sukob.
Iskren da budem, nije mi žao ni jednih ni drugih dok se.ru, samo mi je žao djece, žena i momaka koje to ne zanima. I više volim otvorene sukobe poput onog u Ukrajini, ako ga već mora biti. Prsa u prsa, shelling po vojnim ciljevima, a ne civilnim i to je to
I da, pogrešna je propaganda kod većine za "free palestine". Msm volio bih kad bi se to normalizovalo da svako ima svoju avliju, al' ljudi kad vide one Intifada postere s onim borcima i zelenim trakama, crne uniforme i tako, izaziva im to hastra, ovdje na "zapadu". Jbg, strah, napisah na vrhu, strah strah i samo strah.
Ko hoce da gleda http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ost7273935" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
'Jalti' nemas pametnija posla, brateuuu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Da, malo amaterski, ali uglavnom ne mirujubrazzo je napisao/la:@rino da ne otvaram link je li to izbacuju nova izdanja iz Pallywooda ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zbogom nasi bajni snovi, rijesila si da me ostaviis kuknjava
zbogom nasi bajni snovi, rijesila si da me ostaviis kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kada grijeh ti se osladi
- StephanEl92
- Kontakt:
kako sisa taj momak sto je otvorio frizerski u starom trznom (zadnji kat)?Tko vam najbolje sisa u Mostaru??
Forza Milan
Brutalnost americke policije na delu !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zna li neko gdje se može kupiti trampolina za djecu? Tk?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.