ARES je napisao/la:Ne očekujem da igramo kao United, i da nam je teren kao Teatar snova.. ali još uvijek može bolje, kada uzmemo u obzir igre Širokog, Torpeda, i Borca.
Navijanje je kriminalno. Prvo što nemamo mikrofon, da one dole na ogradi čuje cijela tribina, kao što je slučaj sa Grobarima, Delijama, i ostalim grupama gdje su tribine duplo vece od naseg juga. Kao drugo, nikada mi nećemo dostići nivo komšija, sve dok balavurdija bude u C sektoru. Bukvalno djeca tu stoje. Kada sam vidio ko sve maše, i kako maše zastavama bilo me je stid stajati na istoj strani sa tim momcima (više maloljetnicima, ali eto).
Iza mene je bila grupa momaka od 19-22 godine, koja je namjerno brzala i tako su dosta kvarili navijanje. Bubanj se i nije čuo. Odmah do te grupe, bila su djeca sa jako iritantnim, piskavim glasom. Isplatnije mi je dati 20KM za gostovanje u Široki, jer znam da neće biti balavaca, i da će navijanje biti bolje nego na Grbavici.
U par navrata bili smo smiješni, i tako će sve biti dok se osnovci i srednjoškolci ne sklone iz C sektora. Ne znam koji je fazon biti biti par metara od vođe, ili biti blizu neke baklje. I ono što me jako iznerviralo, jesu mobiteli. Pa po Bogu, bar 30 mobitela su digli da snimaju. U jednom trenutku, pomislio sam da je na tribini neki 'selebriti' (:
Sreca pa mozes pisati na ovom forumu inace bi uzivo dobio po pichki samo tako

Danas jug grmio i sve je dobro ispalo.Zapalilo se 50+ baklji,nove + stare zastave uz odlicne standarde i naravno ispunjen do kraja.Navijanje konstantno uz nase pjesmice (kome se ne svidjaju to nas boli qurac sa zadovoljstvom,nama su predobre) i tako to