Safet Sušić - Pape

lisander
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la lisander » 14 jul 2014, 00:43

I mi smo zadali najvise problema svjetskim viceprvacima

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 jul 2014, 00:44

Neka ko nabavi kasetu Safetu da može pogledati ovo finale :mrgreen: :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la brazzo » 14 jul 2014, 00:49

thulkazal je napisao/la:Neka ko nabavi kasetu Safetu da može pogledati ovo finale :mrgreen: :mrgreen:
i futrovane jakne ala legea (one astronautske) kazu da ce biti prohladno na jesen

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 14 jul 2014, 00:51

Safet je namjerno izostavio Kolasinca iz prve postave, kako bi ga utjerao Spahi do bubrega, znajuci da kapiten nije u stanju da odgovori takvom zadatku.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 jul 2014, 00:54

Eto Safet moze mirno umrijeti, tupava izjava da idemo u startu na drugo mjestu je dobila sada na tezini i Safet se izvukao vise sretno nego spretno :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 14 jul 2014, 00:59

lisander je napisao/la:I mi smo zadali najvise problema svjetskim viceprvacima
Reko bi da su im Njemacka vise problema dali, al mislim da eto njih ne brojis.

Ali i bez Njemacke, realno, po cemu smo im mi najvise problema dali? Argentina nije utakmice sa vise nego jedan gol pobjedila. Ako cemo tako, onda moze svaka ekipa protiv kojih su igrali rec isto. Jesil gledo utakmicu Argentina-Iran? U zadnjim sekundama Messijeva individualna akcija im izvuce pobjedu, a Iranci su imali najvecu sansu u utakmici, brojeci Messijev sut koji je donio gol. Isto tako Svicarskoj su trebali milimetri da izbore penale.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 14 jul 2014, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 jul 2014, 01:00

bluesaa je napisao/la:Safet je namjerno izostavio Kolasinca iz prve postave, kako bi ga utjerao Spahi do bubrega, znajuci da kapiten nije u stanju da odgovori takvom zadatku.
Nakon sto mu ga je utjerao je Safko primio gol preko lijeve strane i spakovao kofere za Sarajevo. Tjerao inat u pogresnom trenutku nad pogresnim igracem i odbilo mu se od semafor.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 jul 2014, 01:02

DonCorleone je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:Safet je namjerno izostavio Kolasinca iz prve postave, kako bi ga utjerao Spahi do bubrega, znajuci da kapiten nije u stanju da odgovori takvom zadatku.
Nakon sto mu ga je utjerao je Safko primio gol preko lijeve strane i spakovao kofere za Sarajevo. Tjerao inat u pogresnom trenutku nad pogresnim igracem i odbilo mu se od semafor.
Od ivičnjak molit' ću lijepo, semafor je inteligentan za njega. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 14 jul 2014, 01:06

safeteeeeeeeeee lopoveeeeeeeeeeeee, ovceeeeee forumaskeeeee neee moguuuu beeez tebeeee
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jul 2014, 08:22

ZgemboAdislic je napisao/la:
lisander je napisao/la:I mi smo zadali najvise problema svjetskim viceprvacima
Reko bi da su im Njemacka vise problema dali, al mislim da eto njih ne brojis.

Ali i bez Njemacke, realno, po cemu smo im mi najvise problema dali? Argentina nije utakmice sa vise nego jedan gol pobjedila. Ako cemo tako, onda moze svaka ekipa protiv kojih su igrali rec isto. Jesil gledo utakmicu Argentina-Iran? U zadnjim sekundama Messijeva individualna akcija im izvuce pobjedu, a Iranci su imali najvecu sansu u utakmici, brojeci Messijev sut koji je donio gol. Isto tako Svicarskoj su trebali milimetri da izbore penale.
ARG - NIG 3 : 2

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 14 jul 2014, 08:36

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la: A sta bi sa ovim ??

Safet Sušić ozbiljan kandidat za trenera Barcelone

Andoni Zubizarreta sastat će se sa Sušićem u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Zubizaretta je Sušićem bio očaran kao igračem, a prati ga i kao trenera U igri je bio Tito, porodica Messi ima kandidata, koji se zove Tata (Martino), ali najzvučniji kandidat za trenera Barcelone je Safet Pape Sušić. Naime, nakon što su Nou Camp odbili Michael Laudrup i Andre Villas-Boas, sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta se obratio se crnogorskom menadžeru Milana Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem. Na vrhu liste biti ime Safeta Sušića", istaknuo je Ćalasan i dodao da će se Zubizarreta sa Sušićem sastati u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana. Glavna prednost Safeta Sušića je što forsira ofenzivni, napadački nogomet, što je u trenerskom smislu potpuno sazrio i stoga treba očekivati skori sastanak sportskog direktora Barcelone i našeg selektora.
Evo šta bi,
- Ma, pusti te bezvezne priče - rekao je Safet za Dnevni avaz i objasnio kako je priča krenula od agenta Milana Ćalasana, kojeg je navodno kontaktirao Andoni Zubizarreta, jedan od direktora španjolskog giganta.
;)
E, sada je situacija mnogo ozbiljnija. IRAN ga traži!
Zadnja izmjena: semko5, dana/u 14 jul 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 14 jul 2014, 08:49

Mozambik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Safet Sušić: Odbio sam Iran! Prvo želim vidjeti šta će donijeti dogovori sa NFSBIH

Ako je bilo dilema, sada ih više nema – Safet Sušić želi biti selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i u narednim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a jedino pitanje je da li će se s njegovim željama složiti i članovi Izvršenog odbora Nogometnog saveza BiH, koji će u srijedu u Sarajevu raspravljati o Papetovom statusu piše Dnevni AVaz.

Kao što je poznato, Sušiću je prošle sedmice istekao selektorski ugovor. U izjavama koje je davao medijima, Pape je bio odmjeren i suzdržan, niti je govorio da želi, niti da ne želi ostati selektor, ali u razgovoru koji smo danas vodili s njim, bilo je jasno da je zainteresiran da nastavi raditi s reprezentacijom naše zemlje.

Dobar utisak

- Nikada nisam rekao niti da idem, niti da želim da idem. Mada sam slobodan i iako mi je istekao ugovor, prvo ću vidjeti šta će biti s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine. Tek onda druge stvari dolaze na red – rekao je za Dnevni Avaz Pape, ali na pitanje šta možemo očekivati, nije ponudio konkretniji odgovor:

- U posljednjih nekoliko dana se nije desilo ništa, tako da ne znam šta će biti. Vjerovatno će se poslije sjednice sve znati.

Ko god je slušao selektorovo izlaganje nakon poraza od Nigerije i uoči susreta protiv Irana, stekao je dojam da Sušiću puna kapa reprezentacije i da više nema volje raditi. Međutim, kako i sam kaže, Papetu je pobjeda nad Iranom promijenila mišljenje. Po njegovom mišljenju, ukupan dojam koji je reprezentacija BiH ostavila na Mundijalu je pozitivan.

- Nisam bio toliko razočaran da bih digao ruke od svega. Da je bilo drugačije i da smo sve tri utakmice odigrali katastrofalno i izgubili, vjerovatno bih odlučio da napustim sve. Međutim, mislim da sve u svemu nismo loše igrali, izuzimajući susret s Nigerijom. A nakon pobjede nad Iranom, smatram da smo ostavili dobar utisak, naročito kod naših navijača u inostranstvu i normalnih ljudi u BiH. Ta posljednja utakmica pokazala je da imamo dosta mladih igrača s kojima bi bilo lijepo u budućnosti raditi – rekao je Sušić.

Zvali ga menadžeri

U vezi tvrdnji iranskih medija da je zainteresiran da preuzme selekciju ove zemlje, Pape je rekao da nisu tačne.

- To nije tačno. Istina je da su me zvala dva menadžera i nudila mi Iran, ali sam im rekao da me ne interesuje. A o ostalim ponudama ne mogu govoriti, jer prvo želim vidjeti šta će se desiti u pregovorima s NSBiH – kaže Sušić.

Ima podršku, ali sve zavisi od plaće

Kako saznajemo iz izvora iz NSBiH, Sušićev ostanak, općenito gledajući, nije upitan, jer gotovo svi članovi Izvršnog odbora podržavaju njegov rad. Međutim, šta će Pape tražiti za novi ugovor i hoće li mu to Odbor dati – pitanje je od kojeg će zavisiti sve. Tačnije – koliku plaću će tražiti.

Na pitanje kakvi su mu zahtjevi, Pape, očekivano, nije ponudio konkretan odgovor:

- O svemu će se znati u ovih nekoliko dana. Šta god da se desi, za tri dana idem u Francusku zbog privatnih obaveza. Da li ću ići kao selektor BiH ili ne, ne znam.

Poslao sam Vahi čestitku

Bosna i Hercegovina se diči podatkom da je na Mundijalu imala dva stručnjaka na selektorskim pozicijama. Vahid Halilhodžić je s Alžirom završio nastup u osmini finala, porazom od Njemačke nakon produžetaka.

- Nismo se još čuli. Čim su prošli u osminu finala, poslao sam mu čestitku. Nije odgovorio, ali ju je sigurno vidio – kaže Sušić za Dnevni Avaz.
[youtube][/youtube]
Evo vidite da je čovjek - ljudska gromada odbio IRAN - PAPE NE ZASLUŽUJEMO TE!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 jul 2014, 09:42

Ma Susic je odbio Iran kao sto je Sven Tino odbio Belgiju i Hrvatsku. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 jul 2014, 10:01

Dzaba poziv u repku BiH za Brazil. Dzaba pružene minute u pripremnim. Dzaba minute na SPu ali se ne mogu prevariti ni najgori skauti na svijetu..
Stoga Vrsajevic, Hadžić i TSS i pored toga ne mogu da se prodaju..
Vrsajevicu čak igre u kvalama pa i gol na SPu ne može da pomogne!

Inače smatram da TSS i nije toliko los koliko se priča, mislim da bi bolje za njega bilo da ga Safet nije zvao i možda bi se sada i prodao, ovako svi misle da se previše gura!!!!

Sent from Angelina's bed

semko5
Kontakt:

Post Postao/la semko5 » 14 jul 2014, 10:07

Principatus je napisao/la:
  • Ljencuga: Ne prati niti jednog potencijalnog igraca. Amateri mu moraju dovoditi Kolasinca i Hajrovica.
  • Lazov je: Tino je DM. Pozvace kao Seferovica cim zaigra u Seriji A. Dupli arsini. IRAN GA ZOVE I DRUGE REPREZENTACIJE, A KLUBOVI MALO MANJE
  • Nepotista je: Zove bratica i igrace iz Germanije Sportagenture i pusta da ih da igraju na SP. Iako su nas specijalisti ovdje uvjeravali da nece zaigrati. Sada se i o tome ne pise nista. Suti se kao i uvjek.
  • Sukobi sa igracima. Ostavlja Zukanovica u BiH (prije ovoga pozivanjem bratića isprovocirao Prcića i naveo na bojkot mlade, a posredno i A reprezentacije), kako bi obezbijedio da TSS sigurno zaigra, a i poveo lakse još nekog iz Sportagenture.
  • Nije pripremio ekipu. Odbio je kondicionog trenera i psihologa, jer njegova inteligencija ne shvaca zasto je to dobro.
  • Nema autoritet.
  • Kontakt sa igracima ima samo preko novina, gdje se prepucava sa njima u javnosti.
  • Izuzetno ogranicen, kako po inteligenciji, tako po elokvenciji, daje glupe i po atmoferu stetne izjave.
  • Ne uci iz gresaka, krivicu svaljuje na igrace.
  • Dakle pored inteligencije mu je i karakter nula.
  • Los takticar: Igra nekoliko utakmica bez DMa, igra bez pravog lijevog beka u utakmici u kojoj nam je nerijeseno dovoljno. Greske su mu amaterske prirode.
  • Ne izvlaci maksimum iz ekipe, nezna ni nerijeseno protiv neke jace reprezentacije izvaditi, nije prosao grupu protiv igracki slabije Nigerije.
  • Zaradjuje previse za svoj nerad, a predstavlja se kao da zaradjuje malo.
  • Ne zna da motivise igrace i ne daje im dodatne instrukcije tokom utakmice nego samo stoji ko kip pored aut linije, mase glavom i pravi neartikulisane grimase,a ne vrsi ni pritisak na sudije kada naprave gresku
  • Ne analizira protivnike - i sam je izjavio da je skoncetrisan samo na Argentinu dok ce Nigeriju pogledati tek kada susret sa njima dodje na red (neki treneri su i 6 mjeseci prije prvenstva analizirali svoje protivnike)
  • Diskutabilni javni nastupi u vidu iritantnih izjava novinarima
  • Neodgovornost prema vlastitoj pozicji selektora - kasnjenje na historisjki zrijeb za svjetsko
  • Napada i pljuje po navijacima, djeli ih na prave i pogresne navijace. Svako ko ne podrzava privatizaciju reprezentacije kroz Germaniju Sportagenture i familije Susic izgleda nije pravi navijac.
I za ovog lika ovaj naš IO je glasao jednoglasno? E jesmo se namirili - UŠKE VRATI SE - SVE TI JE OPROŠTENO!
Zadnja izmjena: semko5, dana/u 14 jul 2014, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 14 jul 2014, 11:16

Sajo susic je jedan bahati ruralac,("Da sam želio otići, davno bih to učinio") koji je mulio kraj aut linije u nadi da ce ga spasiti tin. Ruralac kojem je zapalo da svojim amaterizmom bruka naciju ("sušić je pravdao svoj nedolazak kašnjenjem na zakazani let iz Pariza", objasnili su u NS/FS BiH na službenoj stranici."). Ruralac koji laze da bi spasio rejting kojeg nema,takticar koji to nije. Neka konkurise za vozaca autobusa i voza ekskurzije:polazak,put,dolazak,vecera,disko,slikanje,obilazak gradova,pustanje muzike u busu,povratak - isto je uradio s repkom)
Rođeni brato

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 jul 2014, 11:25

The_Target je napisao/la:Sajo susic je jedan bahati ruralac,("Da sam želio otići, davno bih to učinio") koji je mulio kraj aut linije u nadi da ce ga spasiti tin. Ruralac kojem je zapalo da svojim amaterizmom bruka naciju ("sušić je pravdao svoj nedolazak kašnjenjem na zakazani let iz Pariza", objasnili su u NS/FS BiH na službenoj stranici."). Ruralac koji laze da bi spasio rejting kojeg nema,takticar koji to nije. Neka konkurise za vozaca autobusa i voza ekskurzije:polazak,put,dolazak,vecera,disko,slikanje,obilazak gradova,pustanje muzike u busu,povratak - isto je uradio s repkom)
http://forum.sportsport.ba/ucp.php?mode=logout
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2014, 11:27

Može i ovo,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 jul 2014, 11:43

Batko je napisao/la:Dzaba poziv u repku BiH za Brazil. Dzaba pružene minute u pripremnim. Dzaba minute na SPu ali se ne mogu prevariti ni najgori skauti na svijetu..
Stoga Vrsajevic, Hadžić i TSS i pored toga ne mogu da se prodaju..
Vrsajevicu čak igre u kvalama pa i gol na SPu ne može da pomogne!
Neki dan citam igrac neki Mangala potpiso mescini za Porto iako nije igrao ni minute na SP-u,a nas Avdaga jos i zabio i nema Sivaspora

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 14 jul 2014, 11:50

Zelim samo da cestitam nasem najuspjesnijem selektoru. Nadam se da ce nas odvesti i na EC. I dokazati da je najuspjesniji selektor kojeg smo imali. Sretno Pape.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.