Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
BHT je dno, al makar se u studijskim emisijama ne brukaju kao Stimac, Beusan i ostala ekipa, koja ima iskustva oko SP za razliku od BHT-a.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
Čudan smo mi narod naše nam nevalja a odma je od komšije bolje...
i Hrvati pljuju po svojima komentatori isto glupani a studijske emisije smiješne
i Hrvati pljuju po svojima komentatori isto glupani a studijske emisije smiješne
Sasvim korektno odradjeno sve od BHT-a
uvodne emisije sam rijetko gledao,komentatori dobri,na momente odlicni
HD isto
uvodne emisije sam rijetko gledao,komentatori dobri,na momente odlicni
HD isto
BHT je odlično odradio posao, posebno sa studijem. Kako je prije bilo, ovo je bilo vrhunsko. Kakvo god da je naše je. Plaćajte RTV preplatu i biće još bolje, organiziranije. Pohvale za onu djevojku u studiju (ne ona danas) koja je maestralno odradila svoj posao sa gostima.
Komentatori su uložili maksimalan trud u svoj posao. Šuko je za mene odličan, jer mu je sarkazam level iznad 9000.
Jedina zamjerka su stalna miješanju igrača. I u finalu je došlo do mnogih pogrešaka, ali ko radi, taj i griješi.
Ne treba uvijek pljuvati po našim. Ja sam prije uvijek gledao hrt, isključivo radi komentatora, no domaće je najbolje, ma kakvo god ono bilo. Neka smo se riješili Borisa Bilića, ima sigurno znanja oko fudbala ali jednostavno nije za komentiranje utakmica.

Komentatori su uložili maksimalan trud u svoj posao. Šuko je za mene odličan, jer mu je sarkazam level iznad 9000.
Jedina zamjerka su stalna miješanju igrača. I u finalu je došlo do mnogih pogrešaka, ali ko radi, taj i griješi.
Ne treba uvijek pljuvati po našim. Ja sam prije uvijek gledao hrt, isključivo radi komentatora, no domaće je najbolje, ma kakvo god ono bilo. Neka smo se riješili Borisa Bilića, ima sigurno znanja oko fudbala ali jednostavno nije za komentiranje utakmica.
NKMramor je napisao/la:Šuko: "Sabella je star 50 godina i 250 dana. Samo je Zagallo bio stariji kada je osvojio Svjetsko prvenstvo 1998 sa Brazilom".
"Bio je to Muller... Ali nije bio".![]()
primijetio sam tu grešku
Suko je kralj
Hrvati proklinju svoje komentatore, najvise Gorana evidentno Vlaovica i Matea ha cujte on ovdje *ime neceg* koristi kao oruzje Beusana
Hrvati proklinju svoje komentatore, najvise Gorana evidentno Vlaovica i Matea ha cujte on ovdje *ime neceg* koristi kao oruzje Beusana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Beusan nije komentator, on je tu da opravda ili kudi sudije. Na njegove izjave su se mnogi pozivali, kako u hrvatskim tako u našim medijima. Čovjek ima iskustvo i znanje. Naravno, nije ni on bez greške.
Goran je druga priča. Ni on nije klasični komentator, on je tu kao gost. Tu je dugi niz godina, i očito se sviđa Bruni i ostalim dok ga drže. No, da je on "evidentno" često zanimljiv sa svojim izjavama, to potvrđujem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Goran je druga priča. Ni on nije klasični komentator, on je tu kao gost. Tu je dugi niz godina, i očito se sviđa Bruni i ostalim dok ga drže. No, da je on "evidentno" često zanimljiv sa svojim izjavama, to potvrđujem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Robert Prosinečki: "Nijemci i kad ne mogu, mogu"

Ramiz je zmaj, ona je Boeingbluesaa je napisao/la:
ma zena je zmaj
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- samo_lijevo
- Kontakt:
sad mi tacno krivo sto nisam gledao na BHT-u barem jednu emisiju.Vidim prica je da su dobro odradili posao,koliko ja poznajem BHT ne vjerujem u tu pricu.
Mogu oni staviti pretplatu od 100 KM,ali nece dugo biti ozbiljan javni emiter.
Mogu oni staviti pretplatu od 100 KM,ali nece dugo biti ozbiljan javni emiter.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
BHT je odradio ocajan posao, pogotovu studijske emisije.
Nisu vrhunski odradili posao ali u usporedbi sa prijašnjim sličnim emisijama odlično.
Trude se ljudi, ne znam šta više hoćete, gosti su više nego poznata imena u BiH.
Imam osjećaj da jedva čekate da popljuvate nešto naše.
Trude se ljudi, ne znam šta više hoćete, gosti su više nego poznata imena u BiH.
Očajne su emisije sa Predragom Pašićem, Osimom, Kodrom, Muzurović, Bišćević, Šabić...
O moj Bože Ti si kadar!
O moj Bože Ti si kadar!
Samo zato sto je BHT, sad im treba pisati hvalospjevke?
Nisu davali iz svojih dzepova pa da ih hvalim, to su moje pare i imam pravo za njih da popljujem kad je neko odradio los posao.
Nisu davali iz svojih dzepova pa da ih hvalim, to su moje pare i imam pravo za njih da popljujem kad je neko odradio los posao.
Tebi je loše bilo, meni dobro. Vidim progres što je lijepo. Voditelj mnogo slabiji u odnosu na onu jednu voditeljicu, zaboravih joj ime.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj mi te suplje price,to su vam toliko izlizane price,daj smislite nesto novo.Neutral je napisao/la:Nisu vrhunski odradili posao ali u usporedbi sa prijašnjim sličnim emisijama odlično.
Opet kazem nisam gledao i ne mogu suditi kakvi su bili.Medjutim tesko mi je povjerovati u napedak poslije javasluka koji traje godinama.Ne odnosi se ovo samo na sport,nego i na sve ostalo pocevsi od tehnike,preko programske seme itd.
Nisu to šuplje priče, ako neko kritikuje naše, onda sam to ja.
Progres je vidljiv, u usporedbi sa prije emisije su bile odlične. Nema više na stotinu besmislenih pitanja samo da se odradi emisija.
Progres je vidljiv, u usporedbi sa prije emisije su bile odlične. Nema više na stotinu besmislenih pitanja samo da se odradi emisija.
- samo_lijevo
- Kontakt:
jest suplja prica,meni nije bitno cije je sta.Ja cu gledati sto je kvalitetno i sto se meni svidja.Oko kvalitete BHT nemam potrebu pisati,ono je trenutno samo da postoji drzavna televizija.Nameces izlizanu pricu kako jedva cekamo da popljujemo nase,nisi razmislio da kritika moze biti dobronamjerna.E zato ti je to suplja prica i stipu se toga.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel ovo Nenad Kostic pored kosarke radi atletiku , odbojku i odbojku na pijesku....gdje god prebacim na areni isti glas
ako je to sve on onda je def trenutno ubjedljivo najjaci komentator na ovim prostorima
ako je to sve on onda je def trenutno ubjedljivo najjaci komentator na ovim prostorima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.