i ja se pitam vala, vi takvi milijarderi nemate svoj stadion nego igrate na gradskom i ti se pitas za druge klubove, pa napravite sebi jedan ovakav zar je tesko milijarderi ?aS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
e javio se pravi, jedini stadion na svijetu sa 4 razlicite tribine, jedini stadion na svijetu na kojem je zmija ujela covjeka, a ima jos milion takvih stvariemirati je napisao/la:i ja se pitam vala, vi takvi milijarderi nemate svoj stadion nego igrate na gradskom i ti se pitas za druge klubove, pa napravite sebi jedan ovakav zar je tesko milijarderi ?aS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
ne spamaj temu svojim glupostima. napisao si post kako je tesko klubovima napraviti ovakav stadion s slike, pises drugim a u svoju bastu ne gledas. kao ti pametan kako nije tesko a tvoj klub bez stadiona.
ti si mene citirao, a ne ja tebe to prvo.emirati je napisao/la:ne spamaj temu svojim glupostima. napisao si post kako je tesko klubovima napraviti ovakav stadion s slike, pises drugim a u svoju bastu ne gledas. kao ti pametan kako nije tesko a tvoj klub bez stadiona.
drugo ja nisam rekao da mora biti indentican, nego moze stadion i od 5 milja bolje izgledati nego neki od 10 ili 15, i ovdje ko spama i kvari temu si ti
pa vama bi vas trebao jedan takav od 5 hiljada, jer vas toliko i bude na utakmicama. vidjet ces veceras. ubilo se za vas, jos milijarderi, imate para, napravite sebi jedan. siroki ima svoj stadion, sasvim solidan i za evrope gdje mogu igrati 3 pretkola, a vi morate placat kiriju.
Kad ste kod stadiona. Jel Pecara u vlasnistvu Opcine Siroki Brijeg ili kluba?
mislim da je općineSignore je napisao/la:Kad ste kod stadiona. Jel Pecara u vlasnistvu Opcine Siroki Brijeg ili kluba?
ali nisam siguran
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
brigsiroki
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sjeća te li se ovoga?
sjeća te li se ovoga?
O kako se ne bi sjećao, baklja mi je pored glave proletila tada, i još su nas kaznili zbog povika: ''ubij Židova'' 
-
brigsiroki
- Kontakt:
ja sam tada bio na istoku i oni su dali gol pa zapalili nekoliko baklji,nakon toga ubacili u teren jednu a tu jednu je netko vratio njima (tada su govorili da je to šprajco bacio) a nakon toga oni su bacili na publiku pa na teren, pa kako se vidi na snimci dobili degenek od policije
a ima još snimka
-
brigsiroki
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo tu se vidi
evo tu se vidi
Evo ti sve ali kako je Sprajco uspio prebaciti tribinubrigsiroki je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo tu se vidi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
hahahaahahah je priletila priko tribine,kad je već baca triba je bolje ciljat 
Pa da je malo jace bacio digao bi i benzinsku i Siroki u zrakbrigsiroki je napisao/la:hahahaahahah je priletila priko tribine,kad je već baca triba je bolje ciljat
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
negdje sam pročitao u zakonu BIH da oko stadiona ja mislim bar 500 metara ne bi smjela bit bezinska pumpa škola i drugo ali kod nas sve može 
Said Ennjimi iz Francuske sudac u cetvrtak
HRHB
HRHB
Gledao sam sad malo sastave Mlade Boleslav u pripremnim utakmicama ovo ljeto i od zanimljivijih igrača bih izdvojio dvadesetšestogodišnje krilo Michala Đuriša koji je od ovog ljeta na posudbi iz Viktorije iz Plzena i koji ima 11 nastupa za reprezentaciju Slovačke (nastupao u prošlim kvalifikacijama, ali obe utakmice protiv BiH proveo na klupi). Zanimljivo je napomenuti da je dao gol za Viktoriju protiv Milana za izjednačenje 2:2 u ligi prvaka. Zatim je tu i tridesetjednogodišnji napadač Lukaš Magera, bivši češki reprezentativac (ubilježio 4 nastupa) koji je 2004. osvojio sa Banikom iz Ostrave češku ligu. I meni najzanimljiviji je mladi dvadesetjednogodišnji veznjak Mirzad Mehanović iz Puračića, sela pored Lukavca, koji je do sad igrao za mladu ekipu Mlade Boleslav. Ima odličan pregled igre, dobar pas i kontrolu lopte, a kako je na pripremama zabio 3 gola, očito i dobar udarac s obzirom da je veznjak, a ne špic. Možda i potencijalni BiH reprezentativac u budućnosti.
Još da napomenem da se legenda David Jarolim oprostio od igranja nogometa, a Jiri Štajner je otišao u njemačkog petoligaša.
Još da napomenem da se legenda David Jarolim oprostio od igranja nogometa, a Jiri Štajner je otišao u njemačkog petoligaša.
kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Re: Odg: NK Široki Brijeg
I kladionice grijese ,zar ne:mrgreen:emirati je napisao/la:kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- northfront96
- Kontakt:
to je zamka cistaemirati je napisao/la:kladionice vam ne daju nikakvu sansu ako je suditi po kvoti jer je u padu na mladu bolesnu bracu 1.20?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.