FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

babuka1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la babuka1 » 14 jul 2014, 01:31

Joj likova isto djeca kakva...ljudi ba taman da se igralo protiv Real MADRIDA PRIJATELJSKA JE PRIJATELJSKA..jos 4 dana i vidjece se kolko ustvari Sarajevo moze...ako se sudi o kvalitetu nakon pprijateljskih utakmica onda ne znam...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2014, 08:22

rammstein je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la: a djeca jesu kad ti izadje ekipa sa igracima od 19 do 21 godine kako ces ih drugo nazvat?? veterani?? to sto su kod vas dvojca malaca dobili priliku(i neka su) je druga stvar ;)
faris 18
radovac 18
mihojevic 17
duljevic 20
muharemovic 20
plakalo 19

cimi 21
mitrevski 22
dupe 23
Kallas 23
itd ovi od 21-24

dobili priliku na pripremama aganspahic 18, andjusic 18... gavric 17

pusti ti to sspinovanje ;)

Fakat smo podmladili dobro ekipu,ali nije to iz neke kurtoazije ili reda radi da se prica,vec fakat moci imaju kvalitete.Treba momcima dati sansu, moraju se istrpiti bice gresaka, što je normalno za te mlade momke.Ono sto je dobro i sto mi se prije gadilo, je to da nema vise onih odlazaka igraca po svijetu, da igraju te probne utakmice i da moljakaš hoce li ih neko kupiti.
Kako je lijepo biti navijac SARAJEVA. :tokralju:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2014, 09:05

Kopirano sa jednog portala.

Kusturica je posebno podvukao da je klubu prioritet - infrastruktura.

"Kamp u Butmiru nama je najvažniji. Jedan teren se već radi. U cijeloj ovoj priči za mene je ovo prioritet. Sarajevo će konačno imati svoja tri terena svlačionice, teretane... Nije mi jasno kako klub za toliko godine postojanja nije imao ništa svoje. Treniramo u Vojkovićima, Vogošći i Hrasnici i to se plaća. No, stvari će se promijeniti“, apostrofira naš sagovornik.

Ako neko pođe prema Butmiru,nek nam uslika da vidimo te radove, i kako izgleda taj teren/i. :tokralju:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 jul 2014, 09:08

amypitar je napisao/la:Kopirano sa jednog portala.

Kusturica je posebno podvukao da je klubu prioritet - infrastruktura.

"Kamp u Butmiru nama je najvažniji. Jedan teren se već radi. U cijeloj ovoj priči za mene je ovo prioritet. Sarajevo će konačno imati svoja tri terena svlačionice, teretane... Nije mi jasno kako klub za toliko godine postojanja nije imao ništa svoje. Treniramo u Vojkovićima, Vogošći i Hrasnici i to se plaća. No, stvari će se promijeniti“, apostrofira naš sagovornik.

Ako neko pođe prema Butmiru,nek nam uslika da vidimo te radove, i kako izgleda taj teren/i. :tokralju:
Potom je istakao kako će većinski ulagač u klub malezijski miljarder Vincent Tan doputovati u glavni grad BiH.

"Gospodin Tan u četvrtak stiže u Sarajevo. Trebao je doći na uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH, ali je zbog poplava koje su u maju pogodile našu zemlju meč odgođen nekoliko puta. Zbog poslovnih obaveza nije mogao ranije doputovati. Mislim da će se na utakmici u četvrtak u svečanoj loži pojaviti i malezijski ambasador. To je fina priča za sve dobronamjerne ljude. Sa Vincentom ćemo razgovarati oko naših daljih planova. Iskonsultovat ćemo se šta i kako dalje. Mi smo prošli prvi, a sada idemo u drugi krug. Želimo nastaviti dizati klub na evropski nivo“, kaže predsjednik Bordo tima.
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Selamat datang ke seorang lelaki yang hebat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 14 jul 2014, 09:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 14 jul 2014, 09:11

Radi se odavno, ja sam prolazio nedavno i malo svratio da vidim o cemu se radi, ali kapija bila zakljucana i nije se moglo uci. U sustini veoma je bitno da se svi segmenti kluba ravnomjerno razvijaju i lagano dizu na jedan nivo o kome ostali mogu samo mastati :opaopa:

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 14 jul 2014, 09:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Sve je nebitno, bitna je samo tekma u cetvrtak u kojoj cemo izdominirati protivnika :cool: :cool:
ne lupetaj više sa tim izjavama ... niti jedan protivnik u Euro ligi, pa ni našoj se neće unaprijed izdominirati. Treba izaći na teren, pokazati kvalitet i odigrati srcem za navijaće a rezultat će ABD doći !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2014, 10:08

mstar je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sve je nebitno, bitna je samo tekma u cetvrtak u kojoj cemo izdominirati protivnika :cool: :cool:
ne lupetaj više sa tim izjavama ... niti jedan protivnik u Euro ligi, pa ni našoj se neće unaprijed izdominirati. Treba izaći na teren, pokazati kvalitet i odigrati srcem za navijaće a rezultat će ABD doći !

Slazem se u potpunosti sa tobom.
Pa Kusturica kaze da treba biti oprezan,da ljudi imaju veci budzet,jaca liga,sta je vama ljudi. :hmmmmm: Niko ne kaze da necemo proci,ali da cemo ih razvaliti,to je vise nego smijesno.Mi smo tri puta bili favoriti(ne racunam San Marino,Andoru i te kikiriki lige) i svaki put smo ispali;Kussisi,Kukeši,Zeta. :idea: Kad nam niko nije davao sansu mi smo prolazili Genk,Levski itd.itd.
Ako budemo pametni,odigramo angazovano 100 %, Norvezani nemaju sanse,u suprotnom mozemo najebati.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jul 2014, 10:30

Pored prioriteta prolaza protiv Norvezana,drago mi je da cemo posle Sirokog jedini imati taj trening kamp,koji kako kaze Kusturica ce biti jedan od najboljih u regionu.Radovi su poceli, i za sad se radi na osposobjavanju jednog terena.
Ne moramo vise pare davati za treniranje po raznim livadama, oko grada Sarajeva.Jos taj hotel da se izgradi da smanjimo troskove za stanarinu igraca,te da isti mozemo ponuditi ekipama iz Evrope,kao neku vrstu dogovora o troskovima domacinstva organizatora meca ,sto bi nam uveliko smanjilo troškove.Tek za par godina ce se vidjeti, pravi rezultati rada ove Uprave. :tokralju:

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 14 jul 2014, 15:22

Nebi bilo lose kad bi se zadrzale ove cijene ulaznica od subote za utakmicu s norvezanima, cilj nam je da napunimo stadion, prije svega zbog Tana, a i zbog vece podrske..
usput, zna li neko otprilike kakve bi mogle cijene biti za norvezane?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 14 jul 2014, 15:23

ArsenalSA je napisao/la:Nebi bilo lose kad bi se zadrzale ove cijene ulaznica od subote za utakmicu s norvezanima, cilj nam je da napunimo stadion, prije svega zbog Tana, a i zbog vece podrske..
usput, zna li neko otprilike kakve bi mogle cijene biti za norvezane?
Cijene ulaznica za duel sa Haugesundom su sljedeće:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5KM/ 3 KM za članove,

Tribina "Istok" - 10 KM/ 8 KM za članove,

Tribina "Zapad" - 15 KM/ 10 KM za članove,

Tribina "Zapad Galerija" - 30 KM/ 20 KM za članove,

Tribina "BORDO VIP" - 50 KM/ 40 KM za članove.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2014, 16:00

Ovo su za evropske utakmice sasvim pristupačne cijene.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 14 jul 2014, 16:05

hilmo je napisao/la:Ovo su za evropske utakmice sasvim pristupačne cijene.

Ma standardne cijene za evropu,a i normalne .. Ne možeš staviti 2 marke kartu,nije kantonalna liga :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 jul 2014, 16:06

ekstra
a vidjeli smo da cijena i ne igra bas ulogu kod nasih navijaca, za Cardiff su bile manje pa nista... :)

ocekujem oko 15 000 i to je to
Mislim da ce ovia dva iduce dana biti jako dobro marketinski ispracena ;) bit ce tu svega posebno u srijedu

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 14 jul 2014, 16:08

rammstein je napisao/la:

ekstra
a vidjeli smo da cijena i ne igra bas ulogu kod nasih navijaca, za Cardiff su bile manje pa nista... :)

ocekujem oko 15 000 i to je to
Mislim da ce ovia dva iduce dana biti jako dobro marketinski ispracena ;) bit ce tu svega posebno u srijedu
realno toliko se zakijametilo oko onih cijena protiv Kardifa a dosli su isti koji bi dosli i da je ostala ona cijena stara ali hajd :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2014, 16:08

Ma kakvih 15 000, daj Bože da bude više od 8 000 ....

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 14 jul 2014, 16:12

S obzirom da su prosle godine bile 12Km, cini mi se, ovo je jakoo dobro...
Al zasto ne vjerovati da bi moglo doci 15k ljudi, ako vrijeme posluzi a cetvrtak i nije atraktivan za izlazak u grad, zasto ne :) ja ocekujem preko 10k
da li su pustene ulaznice u prodaju?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 jul 2014, 16:17

Svi bi mi voljeli da bude fino popunjen stadion ali teško.
Uprava odradi odličan posao što se tiče marketinga ali naš mentalitet je čudo.
EDIT
Samir Radovac
http://fksinfo.com/novosti/sretan-sam-s ... acima/2498" onclick="window.open(this.href);return false;

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jul 2014, 16:29

U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 jul 2014, 16:39

Evolution87 je napisao/la:
U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
ako budu dobri ovi ukrajinci dat cemo im azil da se nevracaju vise u rato :D
Samo Sarajevo

suad
Kontakt:

Post Postao/la suad » 14 jul 2014, 17:05

Kako god nece biti ispod 8.000 sto je uzme li se u obzir vrijeme god. odmora pa i ramazana dobra posjeta.
Naravno, u trecem pretkolu ocekivati je da se taj broj poveca bar za 4.000-5.000.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Samo tebe volimo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.