bgm mi nismo ni skim, jer ja ne igram nigdje, a sto se svaka rasprava mora svest na poredjenje sarajevo vs zeljo, vasa tema valjda se smije sta napisat oko vas, i ja vidim temu kao i ticollector je napisao/la:i sta si tim zakljucio...s kim ste to vi igrali kroz pripreme ne samo ove godine nego i prethodnih...okani se ti momak Sarajeva i pusti nas da zakljucujemo kako se stvari odvijaju u nasem klubu i sta nam prijateljske utakmice mogu pokazati pa bilo to i protiv Cardiffa u-21
i citaj malo bolje nismo podcjenio pobjedu, nego samo kontatovo da je to rezerva ekipa
@ rammo
ja ti kazem debituje dosta igraca za sve ekipe al ponovo zavrse u d&r, aldeshotu, wimbledonu i sl. ekipama i nema sanse da igraju ozbiljniju ulogu jer ekipa cardiffa ima vec 20 prvotimaca, ganjaju instant povratak u pship, a i da se ozbiljno racuna isli bi na pripreme sa prvim timom jer je to takva praksa (npr. na pripreme chelsea idu pasalic, omeruo, chalobah, piazon, bamford i sl. a nisu blizu ni klupe
a djeca jesu kad ti izadje ekipa sa igracima od 19 do 21 godine kako ces ih drugo nazvat?? veterani?? to sto su kod vas dvojca malaca dobili priliku(i neka su) je druga stvar