FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi bi mi voljeli da bude fino popunjen stadion ali teško.
Uprava odradi odličan posao što se tiče marketinga ali naš mentalitet je čudo.
EDIT
Samir Radovac
http://fksinfo.com/novosti/sretan-sam-s ... acima/2498" onclick="window.open(this.href);return false;
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uprava odradi odličan posao što se tiče marketinga ali naš mentalitet je čudo.
EDIT
Samir Radovac
http://fksinfo.com/novosti/sretan-sam-s ... acima/2498" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:
U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ako budu dobri ovi ukrajinci dat cemo im azil da se nevracaju vise u ratoEvolution87 je napisao/la:U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
Samo Sarajevo
Kako god nece biti ispod 8.000 sto je uzme li se u obzir vrijeme god. odmora pa i ramazana dobra posjeta.
Naravno, u trecem pretkolu ocekivati je da se taj broj poveca bar za 4.000-5.000.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Naravno, u trecem pretkolu ocekivati je da se taj broj poveca bar za 4.000-5.000.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Samo tebe volimo...
Raja,nek' neko bude toliko dobar pa mi kaze,hoce li biti ona akcija pred tekmu kao do sad,clanstvo-karta gratis. Imam par interesanata koji ce se naci u Sarajevu na dan tekme.
Hvala!
Koštovnik karata vise nego povoljan,bra'o upravo..

Hvala!
Koštovnik karata vise nego povoljan,bra'o upravo..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nazoveš klub i pitaš, do sada nije najavljivano da će biti slična akcija, samo popust za članove. 
ne trci pred ruduSarajlijc@ je napisao/la:Sve je nebitno, bitna je samo tekma u cetvrtak u kojoj cemo izdominirati protivnika![]()
Ja se samo nadam lijepom vremenu
.. termin odlican,poslije iftara,doci ce ove dijaspore more kao i onih derbi i evropa navijaca..za ove standardne ne moram ni govoriti .. ako se ovo sve poklopi ocekujem 10-12 k na AFH 
Novi dresovi će biti u prodaji od srijede.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- 7aprildomemoj
Ako u međuvremenu ne budu mobilisani u vojskuEvolution87 je napisao/la:U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
izvini drug, hoce biti samo ova bordo garnitura u prodaji , ili ce biti mozda jos 2 ??? i znas li slucajno cijenu... hvalaHigh je napisao/la:Novi dresovi će biti u prodaji od srijede.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- franklampard8
- Kontakt:
Mladi golman deveto pojačanje bordo tima?
Marko Ivkić na probi u Sarajevu
FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa mnogo jačim kadrom u odnosu na prošlu sezonu, a Dženan Uščuplić u novoj sezoni može računati na čak osam novih igrača. Bordo tim su pojačali Ševko Okić, Radoš Protić, Ahmad Kalasi, Haris Duljević, Riste Mitrevski, Džemal Berberović i Dejan Gavrić.
Međutim bordo tim bi mogao dobiti i deveto pojačanje pred početak nove sezone. Na probi u FK Sarajevo nalazi se i mladi hrvatski golman Marko Ivkić.
Ivkić je sa Sarajevom odradio nekoliko treninga, a u narednim danima struka bordo tima donijet će odluku da li će Ivkić ostati u Sarajevu.
FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa mnogo jačim kadrom u odnosu na prošlu sezonu, a Dženan Uščuplić u novoj sezoni može računati na čak osam novih igrača. Bordo tim su pojačali Ševko Okić, Radoš Protić, Ahmad Kalasi, Haris Duljević, Riste Mitrevski, Džemal Berberović i Dejan Gavrić.
Međutim bordo tim bi mogao dobiti i deveto pojačanje pred početak nove sezone. Na probi u FK Sarajevo nalazi se i mladi hrvatski golman Marko Ivkić.
Ivkić je sa Sarajevom odradio nekoliko treninga, a u narednim danima struka bordo tima donijet će odluku da li će Ivkić ostati u Sarajevu.
- franklampard8
- Kontakt:
Ko je ovaj livadar ? Zna li neko nesto vise o njemu ?amypitar je napisao/la:Mladi golman deveto pojačanje bordo tima?
1946
Prije nego sto pocnete prosipati znanje sa football managera treba jos jednom da uocite bitnu stvar, momak je (PA KAZE) NA PROBI! znaci nije potpisao nije nas igrac, NA PROBI sto ne znaci da ce potpisati.
Pustite da ljudi u klubu rade svoj posao. Inamo i mi nasih obaveza. Karte kupite i svi na stadion u cetvrtak. 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jug otvoren i besplatan je ulaz?
Moze li neko ovo potvrditi, da li neko zna vise informacija o ovome?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo ozbiljnosti nije na odmetArsenalSA je napisao/la:Jug otvoren i besplatan je ulaz?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
" onclick="window.open(this.href);return false;Lik je napisao/la:Malo ozbiljnosti nije na odmetArsenalSA je napisao/la:Jug otvoren i besplatan je ulaz?
10:02
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.