Ovako je uvijek, laz izgovorena vise puta na kraju bude prihvacena kao istina..Kad je to Stilic dobio sansu. Ja se iskreno sjecam samo utakmice protiv Bjelorusije, i to silom prilika. U utakmici gdje su svi podbacili i gdje ti je potrebna pobjeda, protiv za klasu goreg protivnika, a igraci se u 80 minuti sklanjaju od lopte i niko nema damu da uzme loptu i bilo sta pokusa. Bez obzira na klub Stilic ima vjestine kao malo koji igraci koji su se provukli kroz repku. Ja se nadam nakon prvenstva da ce on i mozda Husejinovic zauzeti Misketovo mjesto.robijas_Ri je napisao/la:Imao je svoju sansu i nekako mi nije u reprezentaciji pokazao svoje najbolje, bolje je u klubu igrao, sad dal je trema pa se nije individualno toliko isticao, ne znam. Ono sto je sigurno jest da zasluzuje ponovo priliku jer je bolji od Susica , Prcica na svojoj poziciji...
Semir Štilić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Semir Štilić
Opet gol 
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel ima neko video gola ?Interista je napisao/la:Opet gol
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Čini mi se da je igrao i protiv Grčke pa nije ništa pokazao.Astren je napisao/la:Ovako je uvijek, laz izgovorena vise puta na kraju bude prihvacena kao istina..Kad je to Stilic dobio sansu. Ja se iskreno sjecam samo utakmice protiv Bjelorusije, i to silom prilika. U utakmici gdje su svi podbacili i gdje ti je potrebna pobjeda, protiv za klasu goreg protivnika, a igraci se u 80 minuti sklanjaju od lopte i niko nema damu da uzme loptu i bilo sta pokusa. Bez obzira na klub Stilic ima vjestine kao malo koji igraci koji su se provukli kroz repku. Ja se nadam nakon prvenstva da ce on i mozda Husejinovic zauzeti Misketovo mjesto.
A, uz dužno poštovanje Štili, svrsishodnije je pozvati nekog mlađeg kome poziv u reprezentaciju može biti velika odskočna daska u karijeri.
a nije gol nesto posebno, imao je prazan gol ispred sebe...al* kako kaze grafika na prenosu ovo mu je 7 gol u ligi(ako sam dobro vidio), to je za polusezonu odlican ucinak, napadac Brozek je zabio 17 za cijelu sezonu.pintol_TM87 je napisao/la:jel ima neko video gola ?Interista je napisao/la:Opet gol
Dobar igrac treba dobiti zadnju sansu protiv ovih sada amatera. Mozda bude bas taj koji bi mogao da zamjeni Misketa. Ako ne bude on izgleda da ce to biti Tino-Sven.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imao je on svojih sansi da se dokaze u repci, ali ih nije iskoristio, i stoga je opravdano sto ga nema vec dugo vremena u reprezentaciji. Ukoliko pocne opet pruzati dobre utakmice u Poljskoj ligi, sigurno da bi mogao opet upasti u reprezentaciju.
Tada mu je konkurencija bio mladi Misimovic bolji Ibricic i jedan Pjanic. Danas je Miske stariji i sporiji. Ibricic nije vise toliko dobar. A Pjanic igra povucenije nego tada. Sada mu je konkurencija TIno-Sven i Prcic. Zasluzuje jos jednu sansu. A koliko cujem igra jako dobro u zadnje vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Imao je on svojih sansi da se dokaze u repci, ali ih nije iskoristio, i stoga je opravdano sto ga nema vec dugo vremena u reprezentaciji. Ukoliko pocne opet pruzati dobre utakmice u Poljskoj ligi, sigurno da bi mogao opet upasti u reprezentaciju.
Nije on nikad dobio pravu šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde da se i nas dvojica jednom slozimoVirtu4l je napisao/la:Nije on nikad dobio pravu šansu.
Hadzic je dobio vecu sansu u zadnjih 6 mjeseci nego Stilic sve ukupno. Da o Vrsajevicu ni ne govorimo.
Pod hitno ovog momka zvati u reprezentaciju, paklen igrač...

majstor!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ne mogu se nikako sloziti sa tobomGoalgetter je napisao/la:Imao je on svojih sansi da se dokaze u repci, ali ih nije iskoristio, i stoga je opravdano sto ga nema vec dugo vremena u reprezentaciji. Ukoliko pocne opet pruzati dobre utakmice u Poljskoj ligi, sigurno da bi mogao opet upasti u reprezentaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
2 gola danas
Stilic mora dobiti sansu u reprezentaciji, jednostavno mora.Ako izuzmemo Pjanica mi veceg majstora od Stile nemamo sad kad je Miske otisao. Ako ima mjesta za Tinu Svena,Hadzica i kompaniju onda mora biti i za jednog od najboljih igraca Poljske lige!!
Stilic mora dobiti sansu u reprezentaciji, jednostavno mora.Ako izuzmemo Pjanica mi veceg majstora od Stile nemamo sad kad je Miske otisao. Ako ima mjesta za Tinu Svena,Hadzica i kompaniju onda mora biti i za jednog od najboljih igraca Poljske lige!!
to je sasvim logicno, samo je pitanje da li vrli selektor isto tako gleda na te stvari..EmirTM87 je napisao/la:2 gola danas![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Stilic!
Najomiljeniji igrac van repke 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Teško da ce Štilić ponovo dobiti svoju šansu, jer bi mogao ugroziti amidžino zlato Svena...a to Safet nece dozvoliti 
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
sta im radi semir 
Trenutno korisnika/ca: BiH26, hansbosna, izdzezveubrazil, MiranGlasnic, Sarun, VivaLaLiberta i 54 gosta.