Raja,nek' neko bude toliko dobar pa mi kaze,hoce li biti ona akcija pred tekmu kao do sad,clanstvo-karta gratis. Imam par interesanata koji ce se naci u Sarajevu na dan tekme.
Hvala!
Koštovnik karata vise nego povoljan,bra'o upravo..
Ja se samo nadam lijepom vremenu .. termin odlican,poslije iftara,doci ce ove dijaspore more kao i onih derbi i evropa navijaca..za ove standardne ne moram ni govoriti .. ako se ovo sve poklopi ocekujem 10-12 k na AFH
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U četvrtak, na utakmici bordo kluba protiv Haugesunda, pravdu će dijeliti četiri sudije iz Ukrajine. Tako će glavni sudija biti Anatoli Zhabchenko, a njegov prvi, odnosno drugi pomoćnik će biti Oleksandr Voytyuk, Ievgenii Khalamendyk. Dužnost četvrtog sudije obavljat će Vitaliy Romanov, dok će delegat utakmice biti Georg Luchinger iz Lihtenštajna.
Ako u međuvremenu ne budu mobilisani u vojsku
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Mladi golman deveto pojačanje bordo tima?
Marko Ivkić na probi u Sarajevu
FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa mnogo jačim kadrom u odnosu na prošlu sezonu, a Dženan Uščuplić u novoj sezoni može računati na čak osam novih igrača. Bordo tim su pojačali Ševko Okić, Radoš Protić, Ahmad Kalasi, Haris Duljević, Riste Mitrevski, Džemal Berberović i Dejan Gavrić.
Međutim bordo tim bi mogao dobiti i deveto pojačanje pred početak nove sezone. Na probi u FK Sarajevo nalazi se i mladi hrvatski golman Marko Ivkić.
Ivkić je sa Sarajevom odradio nekoliko treninga, a u narednim danima struka bordo tima donijet će odluku da li će Ivkić ostati u Sarajevu.
amypitar je napisao/la:Mladi golman deveto pojačanje bordo tima?
Marko Ivkić na probi u Sarajevu
FK Sarajevo u novu sezonu ulazi sa mnogo jačim kadrom u odnosu na prošlu sezonu, a Dženan Uščuplić u novoj sezoni može računati na čak osam novih igrača. Bordo tim su pojačali Ševko Okić, Radoš Protić, Ahmad Kalasi, Haris Duljević, Riste Mitrevski, Džemal Berberović i Dejan Gavrić.
Međutim bordo tim bi mogao dobiti i deveto pojačanje pred početak nove sezone. Na probi u FK Sarajevo nalazi se i mladi hrvatski golman Marko Ivkić.
Ivkić je sa Sarajevom odradio nekoliko treninga, a u narednim danima struka bordo tima donijet će odluku da li će Ivkić ostati u Sarajevu.
Ko je ovaj livadar ? Zna li neko nesto vise o njemu ?
Prije nego sto pocnete prosipati znanje sa football managera treba jos jednom da uocite bitnu stvar, momak je (PA KAZE) NA PROBI! znaci nije potpisao nije nas igrac, NA PROBI sto ne znaci da ce potpisati.