Ollie produzio ugovor na 3 godine. Sta se brines ba, svi najbolji treneri i igraci hoce u Lakerse, ne trebas ni ti a ni Lakersi nikog da mole kuknjava .KK_Bosna je napisao/la:ollieamerosm je napisao/la:Nadam se da ce FO sada angazovati nekog perspektivnog trenera iz NCAA koji ce naredne dvije sezone moci steci iskustvo vodjenja NBA ekipe, kako bi onda od 2016-te mogli krenuti u napad ka vrhu NBA-a.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: LA Lakers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Otkud ovima sa sportsport.ba da Lakersi hoće da trejduju Gasola u Chicago jer ne žele da potroše 19 miliona za zadnju godinu ugovora. Zar njemu nije istekao ugovor?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zar ti jos uvijek vjerujes vijestima iz NBA-a na ovom portalu?jose je napisao/la:Otkud ovima sa sportsport.ba da Lakersi hoće da trejduju Gasola u Chicago jer ne žele da potroše 19 miliona za zadnju godinu ugovora. Zar njemu nije istekao ugovor?
-
sundancekid
- Kontakt:
Ja sam ovdje uvijek redovno branio Gasola, kad je vecina navijaca bila protiv njega, a u narednoj sezoni cemo svi vidjet koliko sam bio u pravu.. "Gasoft" kako su ga cesto zvali ovdje (i naravno na drugim forumima i mjestima) srecu trazi u Bulsima, i sto se mene tice covjek je pametan sto odlazi iz ekipe za koju je sve dao, a koja ga je tretirala ko pravo smece.
Uvijek je bio na rubu trejda, uvijek nekako razmisljo hocel docekat sutra, uvijek bio u svim kombinacijama za trejdove, trpio je kojekakve smjene trenera koji su ga pretvarali u beka sutera, borio se sa tim da ga izbace iz ritma, izvuku van kosa i ne daju mu da igra ono sto najbolje zna....gospodski i bez puno frke prepustio limitiranom i ogranicenom Howardu (za kojeg je izmislio kosarku u svakom smislu izuzev atletskom) kompletan reket i primat pod kosem jer mu je zaboga smeto....itd..itd...
Za moje pojmove, jedan od najinteligentnijih kosarkasa, jedan od endemskih primjeraka visokog kosarkasa sa mozgom i osjecajem za asist uz totalni manjak sebicnosti....a uvijek sramotno tretiran jer je valjda trebo imat 25p10sk u kretenskoj ekipi i kretenskom sistemu u kome je kretenski onemogucen da igra ono sto mu najbolje ide....
Sretno Pau!
Uvijek je bio na rubu trejda, uvijek nekako razmisljo hocel docekat sutra, uvijek bio u svim kombinacijama za trejdove, trpio je kojekakve smjene trenera koji su ga pretvarali u beka sutera, borio se sa tim da ga izbace iz ritma, izvuku van kosa i ne daju mu da igra ono sto najbolje zna....gospodski i bez puno frke prepustio limitiranom i ogranicenom Howardu (za kojeg je izmislio kosarku u svakom smislu izuzev atletskom) kompletan reket i primat pod kosem jer mu je zaboga smeto....itd..itd...
Za moje pojmove, jedan od najinteligentnijih kosarkasa, jedan od endemskih primjeraka visokog kosarkasa sa mozgom i osjecajem za asist uz totalni manjak sebicnosti....a uvijek sramotno tretiran jer je valjda trebo imat 25p10sk u kretenskoj ekipi i kretenskom sistemu u kome je kretenski onemogucen da igra ono sto mu najbolje ide....
Sretno Pau!
to sto je nekad, naglasavam NEKAD, bio dobar igrac ne mora znaciti da je uvijek dobar igrac. kontas razliku?
gasol u 22., 28. i 32. godini su tri razlicita igraca
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mene baš interesuje šta ovi naši kontaju??? Nemaš pick-a jos uvijek nismo trenera potpisali, makar da su Denga preplatili? sto bi dr. Arsla rekao :djeca nam se smiju moj Reufe!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
clarkson odlicno igra ljetnu ligu , gejm viner zabio sinoc...mogao bi se pokazati kao solidan igrac
hit you with so many rights you gonna beg for a left
-
sundancekid
- Kontakt:
Upravo uzimam u obzir to koliko godina ima, i NE OCEKUJEM od njega da igra ko da su mu 22, za razliku od vecine ljudi. Ali ono sto on ima, potezi, niski post, sud dalje od kosa, kosarkaski IQ, osjecaj za asist...to je nesto sto vrijedi. Da je igro u sistemu koji je favoriziro njegove dobre strane, a ne iso mu 100% u kontru, ti bi sad imo znacajno drugacije misljenje o njemu, a on bi imo 10x bolju sezonu iza sebe......KK_Bosna je napisao/la:to sto je nekad, naglasavam NEKAD, bio dobar igrac ne mora znaciti da je uvijek dobar igrac. kontas razliku?
znaci tvoj genijalni plan je da se zadrzi gasol i na taj nacin unisti randlea

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Story going online now detailing how Rockets AND Lakers called w/max offers for Nowitzki, but he rebuffed all outside interest to stay w/DAL
Koji IDIOTI majko draga rade kod nas u FO...
Ako se po jutru dan poznaje nema nama napredkta dok GLUPANI ne prodaju klub.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sundancekid
- Kontakt:
Zasto unisti Randle? Igrac koji nije u stanju od Gasola naucit nesto, i kome on ne bi bio dobar mentor treba debelo da se zapita. Sto se tice minutaze, ni tu nije problem - s obzirom da je Pau u godinama i da vuce neke povrede, sezona duga, zna se koliko je problema bilo prosle godine sa rosterom i povredama visokih igraca..naigrali bi se komotno i jedan i drugi....KK_Bosna je napisao/la:znaci tvoj genijalni plan je da se zadrzi gasol i na taj nacin unisti randlea![]()
Ali ajde, super, neka smo se rijesili Gasola, on je bio taj kamen spoticanja, uzeli smo prejakog Lina, sad ce nam bit bolje...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Niko ne prodaje zlatnu koku.amerosm je napisao/la:Story going online now detailing how Rockets AND Lakers called w/max offers for Nowitzki, but he rebuffed all outside interest to stay w/DAL![]()
![]()
![]()
![]()
Koji IDIOTI majko draga rade kod nas u FO...
Ako se po jutru dan poznaje nema nama napredkta dok GLUPANI ne prodaju klub.
Vasi su po nesposobnosti stigli nase.
Postovanje treba zaraditi.
Jucer su obavili 372392629272927639373 sa Scott-om i nisu mu ponudili ugovor...
Nadam se da ce se ipak odluciti za nekog perspektivnog trenera iz NCAA koji ce naredne dvije godine moci steci potrebno iskustvo.
Posto je Ollie vec produzio ugovor, mislim da bi Hoiberg bio odlicno rijesenje, no vidjecemo sta ce GLUPANI u upravi odluciti.
Nadam se da ce se ipak odluciti za nekog perspektivnog trenera iz NCAA koji ce naredne dvije godine moci steci potrebno iskustvo.
Posto je Ollie vec produzio ugovor, mislim da bi Hoiberg bio odlicno rijesenje, no vidjecemo sta ce GLUPANI u upravi odluciti.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
I nakon svega oni dovedu Lina... Ne znam za vas, al po meni nema vece prevare od igraca u citavoj NBA ligi.. Po meni bi Howard bio bolji plej od Lina...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ma nije kinez loš igrač, samo je prevelik' hype oko njega stvoren. Ok, poludio je u jednom trenutku, i LA-u čak sasuo 30+ ja mislim i to je to. Očekivalo se da nastavi tako, a realnost je malo drukčija. Prošlu sezonu je počeo dobro u Raketama kao 6. igrač, kasnije malo pao. Neka ga ovu godinu, svakako se dovode igrači da se ispoštuje sezona, onda će se napast' tržište 2015 i posljednji pokušaj Kobaje za prstenom. Očajnički. 
Nama je Željo svetinja jedina.
Bit ce vam Lin dobar ako bude imo slobode tj. loptu u rukama. Kod nas nije mogo jeb.i ga zbog Hardena, pa je vise koristen kao suter (kad je s Hardenom na parketu). A I igro je dosta povrijedjen. Sad kako ce s Kobijem biti koji je isto ball dominant, ostaje da se vidi.
Low bbiq ima, preblemi sa turnoverima I to skroz nepotrebnim. Malo ce vas nervirat, ali sve u svemu kao sto sam rekao ako bude imo slobode producirat ce. TOs negdje oko 3- 4 prosjek.
Low bbiq ima, preblemi sa turnoverima I to skroz nepotrebnim. Malo ce vas nervirat, ali sve u svemu kao sto sam rekao ako bude imo slobode producirat ce. TOs negdje oko 3- 4 prosjek.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ja baš mislim da će biti produktivniji čekajući povratnu od Kobaje na šutu za tri poena. Previše ima izgubljenih da mu se dopusti carinjenje lopte, a i da nema, pored Kobaje to jednostavno ne možeš. Kad nije mogao pored Brade, kako tek da ima pored Kobaje. Bitno je samo da on prevede loptu, preda je Kobaji i čeka na šutu. Znamo da pogodit' može. Nemamo šta izgubiti sa kinezom ovu sezonu, tako da nam je win-win situacija tu.
Nama je Željo svetinja jedina.
Lin bi i u Lakersima mogao biti sesti igrac tako da ce ipak imati neke lopte u rukama. Ako Nash bude zdrav, 999% nece pocinjati na klupi u kakvoj god da je formi.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Re: AW: LA Lakers
Eto nam Boozera...
Tankiranje za narednu sezonu odlicno napreduje...
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Tankiranje za narednu sezonu odlicno napreduje...
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Kad se uzme u obzir da ocigledno ciljaju na free agency 2015 godine, Mitch je sklopio sasvim solidnu ekipu. Pozicije 1,4 i 5 su pokrivene ali fale tu jos 2-3 igraca na dvici i trici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.