ArsenalSA je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
Alo ljudi, ne smijemo pasti na ovom testu, sve ispod 13-14000 hiljada nasa bruka
Vidite ko sve dolazi, jedva cekam
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ArsenalSA je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
sa ovog foruma osim dijaspore vjerujem da ce svi ici na utakmicu... takve postove treba po FB pisati ovim minder navijacima FKS...Armala je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
Alo ljudi, ne smijemo pasti na ovom testu, sve ispod 13-14000 hiljada nasa bruka
Vidite ko sve dolazi, jedva cekam
collector je napisao/la:Bgm dobro Dino zapali raju sa ovim navodnim pojacanjem na kojem radi Ibrakovic !! moram pohvaliti i otvaranje juga za raju koja i nije bas pri parama
rammstein je napisao/la:collector je napisao/la:Bgm dobro Dino zapali raju sa ovim navodnim pojacanjem na kojem radi Ibrakovic !! moram pohvaliti i otvaranje juga za raju koja i nije bas pri paramato ako bude kako se najavljuje da je jako pojačanje, dovući će jos par milja sam
Pa vjeruj da hoce,nema raja para.Armala je napisao/la:Kako cu oplakati ako bude pun jug a ove ostale slabo popunjene![]()
![]()
nece biti tako vjeruj miamypitar je napisao/la:Pa vjeruj da hoce,nema raja para.Armala je napisao/la:Kako cu oplakati ako bude pun jug a ove ostale slabo popunjene![]()
![]()
Nek bude jug pun ali volio bih da ne ispastaju ove ostaloamypitar je napisao/la:Pa vjeruj da hoce,nema raja para.Armala je napisao/la:Kako cu oplakati ako bude pun jug a ove ostale slabo popunjene![]()
![]()
Ma samo da bude fino vrijeme da ne bude neke kise i bice sve za 10-kuamypitar je napisao/la:Pa vjeruj da hoce,nema raja para.Armala je napisao/la:Kako cu oplakati ako bude pun jug a ove ostale slabo popunjene![]()
![]()
Sve ima svoje, jbg.. Balkan je ovo.. Stava sam, ne bacaj u teren..dr.van nostrand je napisao/la:Joj koliko se ja bojim baklji, pirotehnike, topovskih udara... ma klub ce haman pa vise izgubit na ove kazne vec dobit
dr.van nostrand je napisao/la:Joj koliko se ja bojim baklji, pirotehnike, topovskih udara... ma klub ce haman pa vise izgubit na ove kazne vec dobit
evo bas sad gledam Dinu i dotakao se svega sto navijace zanima, kritika na racun infrastrukture, za nepozivanje barem jednog ili dva igraca iz nase lige, nedovoljna popracenost medija i popularizacija lige, zatim sramna zabrana navijacima da idu na gostovanje, a sve ostalo je ono sto su rekli na face-u vezano za akademiju, prvi tim, pojacanja, dolazak Tana, zatim pomoci Maglaju i Doboju !!! imamo dobrog direktora, sto kaze moj stari koji je inace kritican prema svima, dobre stvari se rade, promovise klub, ulaze se u nas klub a kako spomenu Dino vjerovatno i u ekonomiju ce se uloziti preko prijateljske Malezije na drzavnom planu, a na svima nama je da ispostujemo ljude koji su se ovoliko borili za nas klub barem da se dodje na tekme, ja danas obnovi clansku i uzeo godisnju, uzme se jos nesto iz fan shopa i to je vid podrske, nije puno al svaki dan neko novi i eto napretka !!!amypitar je napisao/la:rammstein je napisao/la:collector je napisao/la:Bgm dobro Dino zapali raju sa ovim navodnim pojacanjem na kojem radi Ibrakovic !! moram pohvaliti i otvaranje juga za raju koja i nije bas pri paramato ako bude kako se najavljuje da je jako pojačanje, dovući će jos par milja sam
Evo dosao je golman.Jel se radi o onom napadacu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot] i 41 gost.