Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Pricate kao da on ima neki veliki izbor. 30 godina, vrlo losa sezona je iza njega. Ako ga Stuttgart zeli prodat, vrlo je moguce da ode u ligu tipa Turske. On nije vrhunski igrac koji moze birat klubove i lige tek tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dokle god ima ozbiljne ponude iz liga petice, Turska ne bi trebala biti ni opcija. Onog dana kada pređe tamo, neka se pozdravi sa profesionalnom karijerom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta fali Turskoj? On ne igra u Stuttgartu tako da bi mu bilo dobro otic gdje ce igrati. Nema puno losijih klubova od Stuttarta u bundesligi da bi bio siguran da ce igrati
+1rope11 je napisao/la:Dokle god ima ozbiljne ponude iz liga petice, Turska ne bi trebala biti ni opcija. Onog dana kada pređe tamo, neka se pozdravi sa profesionalnom karijerom.
Nikako u Tursku.
Neka pređe u Paderborn samo ne Turkiye, naviknuo sam se ovih godina na Vedu u BL i bit će mi žao kad napusti ovu ligu, a vrijeme za napuštanje još došlo nije.
Može on još koju sezonu odigrati.

To je toSheyi je napisao/la:Neka pređe u Paderborn samo ne Turkiye, naviknuo sam se ovih godina na Vedu u BL i bit će mi žao kad napusti ovu ligu, a vrijeme za napuštanje još došlo nije.

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ma ne vjerujem da će u Tursku, može on još koju sezonu odigrati na visokom nivou u Bundesligi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
reci da se salisdzemal33 je napisao/la:Sta fali Turskoj? On ne igra u Stuttgartu tako da bi mu bilo dobro otic gdje ce igrati. Nema puno losijih klubova od Stuttarta u bundesligi da bi bio siguran da ce igrati

Ne@EmirDelaAJB: Vedad Ibisevic dao pristanak za prelazak u @Trabzonspor sada se ceka dogovor klubova. Halilhodzic je vec radio sa Ibisevicem u PSG-u 2004.g

Vaha ga je doveo u PSG i svi su ga kritikovali zbog toga, nažalost sa Vahinim odlaskom iz PSG-a za Vedu tamo više nije bilo budućnosti. Halilhodžić ga mnogo cijeni i neće tu biti problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svidja mi se ovaj transfer Vedada. Biće nastupi u EL, još bolje ako bude igrali protiv kvalitetnih ekipa, i opet saradnja sa Vahom. Plata na nivou i sigurno neće kasniti.
Niko ne kaže da će sjedit na klupi, ali odlazak iz ponajbolje lige na svijetu u tursku ligu je veliki korak nazad, iako mu je 30 mogao je odigrat jos neku sezonu u BL.
Steta.... Propade i Vedo
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Za Vedu se ne treba brinuti, on gdje god da bude igrao sljedece sezone nece dati ispod 15 golova...sto je neki njegov prosjek. Covjek moze odigrati jos 3 sezone na vrhunskom nivou sto je dobro za repku, trebat ce nam njegova smirenost u sljedecim kvalifikacijama.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Vedo se prkljucio pripremama kluba

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Izvinite na smetnji moze li mi neko napraviti ovaj zadnji Vedin post na fb vezano za Siriju " onclick="window.open(this.href);return false; u vidu slike kao sto je neko ovo napravio
" onclick="window.open(this.href);return false;
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
" onclick="window.open(this.href);return false;SaLL/ihovic je napisao/la:Izvinite na smetnji moze li mi neko napraviti ovaj zadnji Vedin post na fb vezano za Siriju " onclick="window.open(this.href);return false; u vidu slike kao sto je neko ovo napravio
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
DankeIbizevic je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;SaLL/ihovic je napisao/la:Izvinite na smetnji moze li mi neko napraviti ovaj zadnji Vedin post na fb vezano za Siriju " onclick="window.open(this.href);return false; u vidu slike kao sto je neko ovo napravio

SLOBODA do groba .