Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
ovi se kao i drze nesto..Mogli bi proc ispod 40 razlike 
Samo +15 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
13 TO od toga 7 Nurkic 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Jbg teško je održavati motivaciju na maksimali svaku utakmicu... Velika je razlika u kvaliteti...
Bitno je da pobjede a to nece ni doci u opasnost. Uvjeren sam da ce dobiti minimum 30 razlike...
Sent from Angelina's bed
Bitno je da pobjede a to nece ni doci u opasnost. Uvjeren sam da ce dobiti minimum 30 razlike...
Sent from Angelina's bed
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Koliko jos trebamo odigrat utakmica do eventualnog finala? 
15 min 8 TO - e jbg Juka
Bolje da nocas zeznu nego protiv Portugala 
( a kad kazem zeznu mislim da izgrijese, ispucaju se u praznu i pobjede sa manje od 30 razlike)
( a kad kazem zeznu mislim da izgrijese, ispucaju se u praznu i pobjede sa manje od 30 razlike)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
juanitomaravillaa je napisao/la:Koliko jos trebamo odigrat utakmica do eventualnog finala?
Dvije jos u grupi imamo odigrati i u 1/2 finalu jednu znaci jos 3 tekme do finala
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Na stranu izgubljene lopte ali šta mu je sa slobodnim bacanjima?
Nisu ovo partije kakve treba pruzati jedan NBA igrac na prvenstvu B divizije protiv nizerazrednih ekipa
11 P, 10 SK , 9 TO
42% sut za 2 na ove 4 utakmice
11 P, 10 SK , 9 TO
42% sut za 2 na ove 4 utakmice
Glogovac kao i u prvoj tekmi izdominirao!!! Izgleda da je on mnogo napredovao!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
17/36(47%) slobodna bacanja kao ekipa
a i nurkic slab.
mislim vidi se da smo za dvije klase bolji od svih, ali ove osnove neke moraju funkcionisati. nurkic, ako se nemoze motivisati, nek igra samo 10 minuta, ali nek ih odigra kako treba.
a i nurkic slab.
mislim vidi se da smo za dvije klase bolji od svih, ali ove osnove neke moraju funkcionisati. nurkic, ako se nemoze motivisati, nek igra samo 10 minuta, ali nek ih odigra kako treba.
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 14 jul 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Joj Juka brate, opet se mucis s licnim greskama. Ja ne znam je l' on toliko krupniji i dominantniji, pa mu i kad puhne prema njima faul sviraju.
Puno je ovih 10 izgubljenih, al' vjerujem da tu nije ni pristup igri maksimalan, svjesni su oni da je protivnih mnogo losiji. Mene malo Vrabac brine s ovim slobodnim bacanjima, pa ni 50% ne moze da ostvari. 
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 14 jul 2014, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nurkić triple - double 
Losije nego inace
Ajmooo dalje

Ajmooo dalje
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Jos jedna lagana pobjeda..bravo momci 
Vrabac je na početku tekme prva 4 fulao!!! To me čudi, on kao šuter mora da bolje puca slobodna!!!kobe24 je napisao/la:Joj Juka brate, opet se mucis s licnim greskama. Ja ne znam je l' on toliko krupniji i dominantniji, pa mu i kad puhne prema njima faul sviraju.Puno je ovih 10 izgubljenih, al' vjerujem da tu nije ni pristup igri maksimalan, svjesni su oni da je protivnih mnogo losiji. Mene malo Vrabac brine s ovim slobodnim bacanjima, pa ni 50% ne moze da ostvari.
Buza je izgledao stagnirao, skroman učinak do sada a ovaj Alibegovic se čini zanimljiv, ima ga u svemu...
Gligovac me najviše iznenađuje ipak!!!
Sent from Angelina's bed
Nesto se bojim za Buzu, dugo ga na kraju nije uvodio, da nije neka povreda. :S Mene interesuje je li moguce da je Alibegovic visok 194 cm (tako pise na ovoj livescore stranici), a koliko znam cetvorku igra? Nekako mi to ne ide u glavu, pa ako neko zna koliko je visok nek' napise, bio bih zahvalan.Batko je napisao/la:Vrabac je na početku tekme prva 4 fulao!!! To me čudi, on kao šuter mora da bolje puca slobodna!!!kobe24 je napisao/la:Joj Juka brate, opet se mucis s licnim greskama. Ja ne znam je l' on toliko krupniji i dominantniji, pa mu i kad puhne prema njima faul sviraju.Puno je ovih 10 izgubljenih, al' vjerujem da tu nije ni pristup igri maksimalan, svjesni su oni da je protivnih mnogo losiji. Mene malo Vrabac brine s ovim slobodnim bacanjima, pa ni 50% ne moze da ostvari.
Buza je izgledao stagnirao, skroman učinak do sada a ovaj Alibegovic se čini zanimljiv, ima ga u svemu...
Gligovac me najviše iznenađuje ipak!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.