GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

gerdmuller
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la gerdmuller » 14 jul 2014, 15:12

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 19:53

Neutral na aparatima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 20:02

Da samo znaš koliko to mene pogađa :lol:

Ja sam uvijek govorio da se radi o uspješnom biznismenu koji je digao Dinamo na veći nivo (redovni prvaci Hrvatske), igra se Liga prvaka, dobra pojačanja u usporedbi sa kvalitetom lige.

Ostaje pitanje da li je iskoristio maksimalni potencijal koji je imao Dinamo Zagreb kao klub.

Ako je lopov, kradljivac i slično, neka se dokaže i neka ide u zatvor. To isto sam rekao i za Uli Hoeness-a koji je priznao da je utajio porez (sa svog računa, ne kluba) i u zatvoru je. Za mene ne postoji kult Mamić i slične gluposti.

Sretno Dinamu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Nadam se da će Hodžić dobiti pravu priliku u prvom timu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:11

Koliko je to dinamo dovukao novih igrača?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 20:13

dubrava je napisao/la:Koliko je to dinamo dovukao novih igrača?
8 novih " onclick="window.open(this.href);return false;
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 20:15

http://www.transfermarkt.de/gnk-dinamo- ... verein/419

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:23

Signore je napisao/la:Mene zanima jesul BBB registrirani kao udruga gradjana i jel kod njih vrijedi taj princip '1 clan - 1 glas'? Jel ima netko upuceniji mozda?
Moraju biti udruga. Ako nisu udruga, onda su klošari :D
Maloprije se malo zaigrao pa otišao u registru udruga tražiti. Sa nazivom "Bad blue boys" ima 6 udruga. A sa nazivom "BBB" 5 udruga (između ostalih i pikado klub veterani bbb) :mrgreen:
One koje ja poznajem su Klub navijača Dinama Bad blue boys u Ilici i klub navijača bad blue boys u Zvonimirovoj. Za ove druge nisam čuo...
evo, pa se igraj :D
http://www.appluprava.hr/RegistarUdruga/" onclick="window.open(this.href);return false;

a što se tiče njihove organizacije, sigurno je da moraju imati neki statut, neku upravu i predsjednika ili predsjedništvo. A vrlo vrlo vjerojatno je i da vrijedi 1 clan 1 glas. U pravilu tako udruge i djeluju (bar one koje sam imao priliku osobno upoznati, a u nekim i osobno sudjelovati u izradi statuta), ali sve je stvar kako je definirana udruga statutom...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:27

Neutral je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/gnk-dinamo- ... verein/419
11 igrača? :D

Pa fernandes je došao prošle godine...

Ma bit će za dinamo dobro ako uđu u skupine europa lige...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 20:39

Sad samo polako. Uvjeren sam da ce ispast u ovim pretkolima, a onda... Kolo srece se okrece :zviz:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 20:59

Neutral je napisao/la:Da samo znaš koliko to mene pogađa :lol:

Ja sam uvijek govorio da se radi o uspješnom biznismenu...
Nemoj se sramotit,stvarno nemoj.Koliko znam jednom ti je to vec objasnjeno.Mislim da bi svi ovdje bili uspjesni biznismeni s tudjim novcima.A ne znam koliko se to poklapa s pojmom uspjesan biznismen.
Za to kako je prolazio kada nije imao tu "potporu" dovoljno je reci:C.Sesvete,Cesma...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 21:12

:facepalm:

@Dubrava

Bio je na posudbi, a sada mu je otkupljen ugovor.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 23:02

Neutral je napisao/la::facepalm:
I mislio sam slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 23:09

Da misliš ne bi pisao gluposti.

Svojevremeno je Mamić proklinjao Široki Brijeg radi Pandže i transfera u Hajduk, te je najavio prekid saradnje za sva vremena sa tim klubom. Nije prošlo malo Dinamo i Široki opet u bratskim odnosima. To je već bilo dovoljno da se vidi o kakvom se čovjeku radi.

Uvijek sam govorio niko nije kriv dok se ne dokaže i nemoj izmišljati stvari :yawn:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 23:37

Pisao si svojevremene bajke o Dinamu i Zdravku da se ne lazemo. A znaci nitko nije kriv dok mu se ne dokaze? Mozda da zivimo u pravosudnim drzavama, a i tamo se takvi ponekad izvuku...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 00:11

Kakve veze s icim ima sad ova prica sa Sirokim?

Sto se tice dokaza masu tog je vec dokazano...crno na bijelo pa se nista ne poduzima i dalje.To sto ti nisi upoznat je druga stvar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:33

Nadam se da se praviš naivan. Široki je uzet kao primjer da ti prikaže o kakvom se insanu radi čovječe, Mamiću, Zdravku.

Kakve bajke??? Bajke što sam rekao da je uspješan biznismen i da je od Dinama napravio brend :lol: Vi ga očito mrzite, ne znam uopće kako čovjek može čovjeka mrziti ali eto, vama na dušu.

Da je sve crno po bijelom on bi bio u zatvoru kao Sanader. Hrvatska je po pravnom sistemu Njemačka za BiH, šta bi mi trebali, plakati :kafa:

I poslije svega slijedi najjači izjava u ovih mjesec dana (nadmašila je temu od Đonija):
SiamoNoi je napisao/la:Tesko.
Al nadamo se da ce ih Zalgiris danas skinut.
:zviz:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 00:47

Rekoh ti vec...nemoj.Nemoj o necem o cemu pojma nemas.Iskreno se nadam da su ove nebuloze samo plod tvoje neinformiranosti u suprotnom ili trolas ili si na platnom spisku ili si jednostavno glup.U svakom slucaju ako je neka od zadnje tri opcije u pitanju nemamo o cemu raspravljat,a ako je do prvog objasnit ce ti se kad popravim komp.jer mi se neda toliko tipkat preko mob.A mozda i kolega bazero u medjuvremenu objasni neke stvari...

I ne znam kakav problem imas sa zadnjom izjavom.Sto prije ispadnu prije ce pipa presusit i piramida se urusit.Jasno ko dan.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:54

Imamo insajdera na forumu, ljepota. I mi znamo da su kod nas političari lopovi, kriminalci i još mnogo toga ali hajde dokaži.

Na stranu Zdravko Mamić, željeti neuspjeh klubu za koji navodno navijaš može samo psihopata :wave:

Tema je Dinamo Zagreb, ako želiš nekome nešto objašnjavati imaš temu Misterije. Drži se teme, dakle Dinamo Zagreb, rezultati, igrači. Navijače i politiku kluba ostavi sa strane, ovo je sportski, a ne politički forum.

;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2014, 03:02

Neutral,super si forumas i jako te cijenim,ipak ti gledas,pratis,navijas ma jednostavno zivis za klub za kojeg i ja.Ali sto se tice situacije u vezi Mamica,zaista nisi u pravu,eto ne moras vjerovati forumasu Siamo Noi vjeruj meni,koji ti to iskreno kaze kao bavarac bavarcu ;) Ne bih zelio da ulazimo u neke rasprave a pogotovo svađe i samo bih te zamolio da kad uhvatis vremena procitas sljedece clanke :

http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-1-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-2-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-3-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mamic je jedno veliko zlo i kad tad ce istina izaci na vidjelo a Dinamo ce opet biti ono sto je nekad bio.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 05:16

Evo pročitao sam sva tri dijela, nije mi se toliko svidjela jedna rečenica o Vahi ali općenito odlični tekstovi koji opisuju Mamića. Ovako iz prve djeluje kao glavna figura u Hrvatskoj, niko mu ništa ne može, tako da sigurno moraju postojati još neke osobe koje mu čuvaju leđa. Sjećam se te borbe za ime Dinamo. Upravo sam tu i počeo gajiti simpatije prema tom klubu.

Kako god, sretno vam u borbi protiv Mamića, da istrajete u borbi.

Što se tiče sportskog aspekta, Dinamo ima sasvim pristojan kadar i zaista će teško ispasti od Žalgirisa. Mogu možda kiksati u jednoj utakmica, ali u dvije čisto sumnjam.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []