Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 17:15

giannini je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zbog tog usranog nacionalnog kljuca i jesmo tamo gdje niko ne voli da bude.
Da nebi se Posavina i takvi ljutili,krhali su nam Jakirevice,Kerkeze i ostale musmulje.I to u najbitnijim mecevima.
Ja bi iskreno volio da bude sto vise nacija u repci.Ali kad pogledas tri normalna igraca drugih nacionalnosti i nema kako onaj nabroja.Niko njima nije kriv sto bjeze u druge repke a ostali kvalitetom ne zasluzuju.
Jakirevic je Bosnjo ;)
Bosnjo si i ti pa te niko nije zvao u repku,sta mislis zbog cega. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 feb 2010, 18:33

Zenga je napisao/la:
Posavina je napisao/la: (...) ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba.
Molim te stupi u kontakt sa ovim likovima:

Delac (Chelsea) Subotic (Dortmund), Corluka (Tottenham), Simunic (Hoffenheim), Lovren (Lyon), Bartulovic (Dnipro), Kuzmanovic (Stuttgart), Rakitic (Schalke), Marin (Werder Bremen), Ilicevic (Kaiserslautern), Bilic (Sporting Gijon), Klasnic (Bolton), Jelavic (Rapid Wien), Petric (HSV), Arnautovic (Inter).

Slobodno ih pozovi sviju redom, u ime naroda, hem li jedan od njih prihvati poziv mi cemo nogirati npr. Muratovica sa spiska (uz svo duzno postovanje, covjeku su 34!).

Mogao si popricati i s ovim starim kerovima: Krstajic, braca Kovac, Mario Stanic, Koroman, Savo Milosevic :roll: :roll: :roll:
SVAKA CAST MAJSTORE NA OVOM POSTU,NAJBOLJI POST DO SADA KAKO SAM JA NA OVOM FORUMU...JOS JEDNOM,CESTITAM :idea: :idea: :idea:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 21:44

Spahic i Muslimovic ce makar da prenoce ovu subotu ni manje ni vise nego na prvom mjestu.Spahicev klub ce djeliti prvo mjesto ebe ga gol razlika :mrgreen: a Muslimovicev PAOK bas,bas na prvom mjestu.Ko bi se nadao 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 27 feb 2010, 22:16

Možda maštam ali... da je društvo neko drugo bilo bi potpuno realno:

GOLMANI: Begović (Stoke), Supić (Temišvar), Hasagić (Istanbul), Delač (Chelsea)
OBRANA: Lovren (Lyon), Ćorluka (Tottenham), Spahić (Montpellier), Subotić (Dortmund), Salihamidžić (Juventus), Papac (Rangers),
VEZNI RED: Marin (Werder), Rakitić (Schalke), Misimović (Wolfsburg), Pjanić (Lyon), Salihović (Hoffenheim), Bajramović (Frankfurt) , Ibričić (Hajduk)
NAPAD: Ibrahimović (Barcelona), Džeko (Wolfsburg), Petrić (Hamburg), Ibišević (Hoffenheim), Jelavić (Rapid Beč), Zec (Šibenik)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 feb 2010, 22:20

Strašan sastav s tim da je po meni Muslimović puno bolji od tog Jelavića.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 feb 2010, 22:31

Mrgood je napisao/la:Možda maštam ali... da je društvo neko drugo bilo bi potpuno realno:

GOLMANI: Begović (Stoke), Supić (Temišvar), Hasagić (Istanbul), Delač (Chelsea)
OBRANA: Lovren (Lyon), Ćorluka (Tottenham), Spahić (Montpellier), Subotić (Dortmund), Salihamidžić (Juventus), Papac (Rangers),
VEZNI RED: Marin (Werder), Rakitić (Schalke), Misimović (Wolfsburg), Pjanić (Lyon), Salihović (Hoffenheim), Bajramović (Frankfurt) , Ibričić (Hajduk)
NAPAD: Ibrahimović (Barcelona), Džeko (Wolfsburg), Petrić (Hamburg), Ibišević (Hoffenheim), Jelavić (Rapid Beč), Zec (Šibenik)
Niko njih nije mogao natjerati da igraju za njih,da su Bosanci kao npr Pjanic,sad ne bi igrali za druge drzave...
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 22:36

Sta bi bilo kad bi bilo.Tako bi i Svabe mogle reci za Misketa,Salihovica,Bajramovica itd,Francuzi za Jahica,Hrvati za Spahica i tako blize i tako dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 feb 2010, 23:40

harishp je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo.Tako bi i Svabe mogle reci za Misketa,Salihovica,Bajramovica itd,Francuzi za Jahica,Hrvati za Spahica i tako blize i tako dalje.
Mislis Francuzi za Pjanica.... :oops:
Rotor Volgograd...

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 28 feb 2010, 00:00

demir44 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo.Tako bi i Svabe mogle reci za Misketa,Salihovica,Bajramovica itd,Francuzi za Jahica,Hrvati za Spahica i tako blize i tako dalje.
Mislis Francuzi za Pjanica.... :oops:
Pa misli bas na jahica jer je jahic rodjen u Francuskoj, dakle francuz.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 28 feb 2010, 08:35

Željovac je napisao/la:Strašan sastav s tim da je po meni Muslimović puno bolji od tog Jelavića.
Jelavić mlad napadač, rastura u Austriji već dobivao ponude iz HSVa i Celtica... ali je debitirao u hrvatskoj reprezentaciji..

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 28 feb 2010, 09:10

Znate sta drugari,nekako mi je i logicno ako se jedan Ibra rodio u Sved,pa brate neka i igra za njih..Nema on osjecaja za nasu drzavu kao mi :-)...Ja sad kad bi h otisao u Japan meni bi Bosna u srcu bila ,kao sto je sada...Rijetko ko ima srce za ovu drzavu kao sto ima Sajo Nadarevic,Dzeko,Vedo :-)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 feb 2010, 15:27

Ahmed.S je napisao/la:Znate sta drugari,nekako mi je i logicno ako se jedan Ibra rodio u Sved,pa brate neka i igra za njih..Nema on osjecaja za nasu drzavu kao mi :-)...Ja sad kad bi h otisao u Japan meni bi Bosna u srcu bila ,kao sto je sada...Rijetko ko ima srce za ovu drzavu kao sto ima Sajo Nadarevic,Dzeko,Vedo :-)
Grijesis Ahmedaga..sta ti onda rekao za ovog malog sto igra u herti. Rodjen u Svabiji a srce mu kaze kuca za BIH i hoce samo nas dres da obuce??? Sta cemo s njim onda?? Znaci ta logika gdje je ko rodjen ti pada u vodu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mesi75
Kontakt:

Post Postao/la mesi75 » 28 feb 2010, 16:44

Adinjo je napisao/la:
Ahmed.S je napisao/la:Znate sta drugari,nekako mi je i logicno ako se jedan Ibra rodio u Sved,pa brate neka i igra za njih..Nema on osjecaja za nasu drzavu kao mi :-)...Ja sad kad bi h otisao u Japan meni bi Bosna u srcu bila ,kao sto je sada...Rijetko ko ima srce za ovu drzavu kao sto ima Sajo Nadarevic,Dzeko,Vedo :-)
Grijesis Ahmedaga..sta ti onda rekao za ovog malog sto igra u herti. Rodjen u Svabiji a srce mu kaze kuca za BIH i hoce samo nas dres da obuce??? Sta cemo s njim onda?? Znaci ta logika gdje je ko rodjen ti pada u vodu.

ma pusti ahmeda sta lupa onda ne bi ni zlatan bajramovic igrao za bih ni misimovic , ni jahic i jos mnogi zato takve nebuloze njbolje nereagovati.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 feb 2010, 17:33

Ne znam sto bi Nijemci zvali Salihovica kad je decko rodjen u Zvorniku?
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 feb 2010, 17:39

mirzza je napisao/la:
Ne znam sto bi Nijemci zvali Salihovica kad je decko rodjen u Zvorniku?
Dobro si..... ali bitno je da se skonta sustina problema da nije bitno ko je gdje rodjen nego ko gdje zeli i hoce da zaigra.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 28 feb 2010, 17:39

nije salihovic rodjen u zvorniku on je rodom iz berlina ako se ne varam uglavnom njemacka

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 feb 2010, 17:45

kristian je napisao/la:nije salihovic rodjen u zvorniku on je rodom iz berlina ako se ne varam uglavnom njemacka
Nije ba, nego je otišao tamo u ratu, kako ja znam ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 28 feb 2010, 18:21

cocalic igra od pocetka protiv panathinaikosa!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 28 feb 2010, 18:23

DA hoce panionis primit dva ,tri gola :D CEkam ih na kladionici :lol:
EDIT. Primili su jedan vec,stim da Coca igra def. veznog :)
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 28 feb 2010, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 feb 2010, 18:24

Moramo traziti novog stopera,onaj Nadarevic uopste neigra
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.