FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Veceras posljednji trening u 19:00 pred polazak.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
TeskoAsharaK je napisao/la:Šta je za prijenos, možemo li se nadat?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
mozda opet moja tv, ali mozda.corleone87 je napisao/la:TeskoAsharaK je napisao/la:Šta je za prijenos, možemo li se nadat?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Bice stream od Makedonaca
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Eli Hacmon glavni sudija protiv Metalurga
http://fkzeljeznicar.ba/eli-hacmon-glav ... urga/9903/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/eli-hacmon-glav ... urga/9903/" onclick="window.open(this.href);return false;
Klin klinom, ... plinom
Što nam UEFA kulturno šuknu zbog zastave
Bravo za Adžema
Što nam UEFA kulturno šuknu zbog zastave
Bravo za Adžema
Ja te volim, volim Željo..
55 kartona u 13 utakmica, ovaj nam ne odgovara nikako, uglavnom treba objasnit Stani, Coli i slicnim da se ne zaj.ebaju s ovim akrepom, njegova slika govori hiljadu rijecifkzeljeznicarba je napisao/la:Eli Hacmon glavni sudija protiv Metalurga
Može li se neko snaći na ovom sajtu Makedonske državne televizije,
http://www.mrt.com.mk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaju dosta kanala, ali ja sam uspio naći pregled programa samo za prvi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
http://play.mrt.com.mk/epg/linear/3548" onclick="window.open(this.href);return false;Virtu4l je napisao/la:Može li se neko snaći na ovom sajtu Makedonske državne televizije,
Pa imaš da gledaŠ I uživo svaki njihov program to je televizija i uređena Država.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja sam nasao programsku semu od MRT 1 i MRT 2..nema nikakvih najava za cetvrtak.
Makedonija uređena država? Siromašniji su od nas.jahija je napisao/la: Pa imaš da gledaŠ I uživo svaki njihov program to je televizija i uređena Država.
Daj ljudi da malo povedemo računa šta pišemo.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ma svjesni su igraci ovog sudije, nismo mi neki mesari..0:2 tamo i na Kosevu 3:0 za podizanje ekipe.
Veceras sto vise ljudi nek dodje na trening, da iznenadimo Adzema i momke jer im je to zaista potrebno, onda spremanje i put pod noge lahkopo.
Veceras sto vise ljudi nek dodje na trening, da iznenadimo Adzema i momke jer im je to zaista potrebno, onda spremanje i put pod noge lahkopo.
pa oni imaju državu za razliku od nas, šta ti imaš protektora i dvije državice u jednoj, i to što imaš jedan dio čim siđeš od konjica ili do žepča imaš na vrh brda krst da se zna gdje si kročio eto šta si dobio, i šta imaš to je fakat i pusta, ali realna činjenica.teatar je napisao/la:Makedonija uređena država? Siromašniji su od nas.jahija je napisao/la: Pa imaš da gledaŠ I uživo svaki njihov program to je televizija i uređena Država.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Podržite ekipu večeras na treningu u 19 sati.
Imaju oni velikih problema što se tiče državnosti, i unutrašnjih i vanjskih, to pitanje će se tek rješavati, no to nije tema.jahija je napisao/la:pa oni imaju državu za razliku od nas, šta ti imaš protektora i dvije državice u jednoj, i to što imaš jedan dio čim siđeš od konjica ili do žepča imaš na vrh brda krst da se zna gdje si kročio eto šta si dobio, i šta imaš to je fakat i pusta, ali realna činjenica.teatar je napisao/la:Makedonija uređena država? Siromašniji su od nas.jahija je napisao/la: Pa imaš da gledaŠ I uživo svaki njihov program to je televizija i uređena Država.
Zna li neko putuje li ekipa čarter letom za Skoplje. Nekad sam letio za Skoplje preko Beča, uz par sati čekanja na presjedanju. Neki sad lete preko Istanbula. U tom slučaju ipak bi to bilo zamorno putovanje.
negdje pročitah da leti čarterom. redovnim rutama se brže stigne autom, preko budimpešte do skoplja 
i s tim i bez toga mozemo imati sredjen javni servis, i da ne moramo molit nekog za streamove.jahija je napisao/la:pa oni imaju državu za razliku od nas, šta ti imaš protektora i dvije državice u jednoj, i to što imaš jedan dio čim siđeš od konjica ili do žepča imaš na vrh brda krst da se zna gdje si kročio eto šta si dobio, i šta imaš to je fakat i pusta, ali realna činjenica.
evo i ja sam gledo na tv-profilu nema nigdje da ikoo prenosi utakmicu
ne bojim se ja igrača...InatSilanBosanski je napisao/la:Ma svjesni su igraci ovog sudije, nismo mi neki mesari..0:2 tamo i na Kosevu 3:0 za podizanje ekipe.![]()
Momci od koji juniora (odnosno mozda i kadeta) ocekujete da dobiju neku hajmo reci "solidnu" minutazu ove sezone? Drago mi je bilo vidjeti u Lovenu da je Memija dobio sansu pred kraj.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Itekako treba pripaziti na te kartone.Komunikaciju sa sudijama svesti na najmanju moguću mjeru.Znači biti pametan..Na stranici.tvprofil.net ima masa makedonskih kanala ali nijedan nema u najavi prenos
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], TojeMojTim1921 i 36 gostiju.