FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Momci od koji juniora (odnosno mozda i kadeta) ocekujete da dobiju neku hajmo reci "solidnu" minutazu ove sezone? Drago mi je bilo vidjeti u Lovenu da je Memija dobio sansu pred kraj.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Itekako treba pripaziti na te kartone.Komunikaciju sa sudijama svesti na najmanju moguću mjeru.Znači biti pametan..Na stranici.tvprofil.net ima masa makedonskih kanala ali nijedan nema u najavi prenos
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Volio bih vidjeti Kjosevskog na golu bar u kup utakmicamasajo10 je napisao/la:Momci od koji juniora (odnosno mozda i kadeta) ocekujete da dobiju neku hajmo reci "solidnu" minutazu ove sezone? Drago mi je bilo vidjeti u Lovenu da je Memija dobio sansu pred kraj.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Moj Adžeme primi se posla, ostavi se pametovanja po medijima i velikih govora. Nemoj da i u četvrtak prvi normalan pas napravimo u 20. minuti.avlami97 je napisao/la:Adžem: Željo ne smije sebi dozvoliti da zavisi od jedne utakmice
DRUG NEBI TI PUNCA
radi čovjek punom parom, to će ti potvrditi svako ko je u dodiru s klubom. trud apsolutno nije upitan, da li umije vidjećemo, al' po prvim znakovima mislim da umije i da ima dobre zamisli. **** estetski dojam - prošli smo. a sarajevo i borac su išli u crnu goru s prednošću i jačim pojedincima nego što mi imamo sad i ispadali.
Ado radi mozda malo vise filozofira ali definitvno radi.Bolje receno filozofija vezana za Zelju je rezervisana samo za Amara i on ima eexluzivna prava na nju...ChWilla je napisao/la:radi čovjek punom parom, to će ti potvrditi svako ko je u dodiru s klubom. trud apsolutno nije upitan, da li umije vidjećemo, al' po prvim znakovima mislim da umije i da ima dobre zamisli. **** estetski dojam - prošli smo. a sarajevo i borac su išli u crnu goru s prednošću i jačim pojedincima nego što mi imamo sad i ispadali.
Ado i zna a ima i viziju sto jako malo trenera u BiH.
Ono sto ne mogu da ne postujem je to sto se konacno imalo muda reci na ustrb rezultata idemo u sistemsko dovodjenje kluba u red i tada ti kao jedina opcija ostane da se oslonis na vlastiti pogon.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
i ja u suštini kažem isto.
naše je da pomognemo koliko možemo da se i ovo prođe, a što nije nerealno i ubilježi još 140.000 eur + karte u trećem pretkolu. umjesto da odmažemo, a znamo da je i toga bilo. u ovoj situaciji je to velika lova.
naše je da pomognemo koliko možemo da se i ovo prođe, a što nije nerealno i ubilježi još 140.000 eur + karte u trećem pretkolu. umjesto da odmažemo, a znamo da je i toga bilo. u ovoj situaciji je to velika lova.
pile87 je napisao/la:Ado radi mozda malo vise filozofira ali definitvno radi.Bolje receno filozofija vezana za Zelju je rezervisana samo za Amara i on ima eexluzivna prava na nju...ChWilla je napisao/la:radi čovjek punom parom, to će ti potvrditi svako ko je u dodiru s klubom. trud apsolutno nije upitan, da li umije vidjećemo, al' po prvim znakovima mislim da umije i da ima dobre zamisli. **** estetski dojam - prošli smo. a sarajevo i borac su išli u crnu goru s prednošću i jačim pojedincima nego što mi imamo sad i ispadali.
Ado i zna a ima i viziju sto jako malo trenera u BiH.
Ono sto ne mogu da ne postujem je to sto se konacno imalo muda reci na ustrb rezultata idemo u sistemsko dovodjenje kluba u red i tada ti kao jedina opcija ostane da se oslonis na vlastiti pogon.
Tako je pile pasa volim sto se otvoreno uslo u sezonu u teskoj smo situaciji idemo se boriti i to je to a ne neka lazna furanja tipa podmladjivanje talenti itd
Neko je pitao!
Ekipa ide carterom,polazak u srijedu u 11,povratak odmah poslije utakmice,cetvrtak uvece.
Ekipa ide carterom,polazak u srijedu u 11,povratak odmah poslije utakmice,cetvrtak uvece.
Sve se nema a čarterom se ideFKZ1921 je napisao/la:Neko je pitao!

Iskreno ljudi ja vjerujem u ovu ekipu i vjerujem da mogu proći taj mrtvi Metalurg. Samo trka, znoj, borba i rezultat kao i naša podrška neće izostati

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
treba na svakoj stranici ponavljati do veceras, ko god je u mogucnosti neka dodje na trening u 19 da podrzimo momke!!!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Eh da svi radi ko Adzem, gdje bi nam kraj bio.bagrcavi je napisao/la:Moj Adžeme primi se posla, ostavi se pametovanja po medijima i velikih govora. Nemoj da i u četvrtak prvi normalan pas napravimo u 20. minuti.avlami97 je napisao/la:Adžem: Željo ne smije sebi dozvoliti da zavisi od jedne utakmice
Jesi procito ti ista iz ovog teksta? Covjek je krenuo od nule, pravi zdravu sredinu i u tome mu treba dati podrsku.
Nema vise cuge, kocke, zajebancije ko kod Dine.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
za one koji ce ici u MK u vlastitom aranzmanu..pa gdje se ima karta uzeti kod njih..
Trgovine:
Trgovine u jednom: Skopje (Ramstore, TC Biser, GTC, VERO Center, Skoplje City Mall) Kumanovo, Tetovo, Gostivar, Bitola 01, Ohrid, Struga, Negotino, Kavadarci, Prilep, Stip, Veles, Kočani, Strumica, Gevgelija .
Yugoton GTC 1. kat, MPM PRESS, Gogi Dračevo, Universal Hall - Skopje
Alpine Sport - Tetovo Duhan - Ohrid
a evo i online prodaje kome je lakse da ne skita po gradu..
http://www.karti.com.mk/eTickets/Ticket ... ventID=485" onclick="window.open(this.href);return false;
U Skoplju ne primaju eure vec treba pare razmjeniti u te njihove dinare.Najbolje da tamo ponesemo eure radi lakse razmjene,Skopje je malo jeftinije od Sarajeva.
1 € = 61,72 MKD
“ Vrijeme polaska se mjenja.bice naknadno obavjest.. ”
DANAS KO MOZE SVI NA TRENING(19.00),HAJMO DA SE S*EBU SVI U KLUBU,DA ZNAJU DA SMO UZ NJIH VJECNO!
Trgovine:
Trgovine u jednom: Skopje (Ramstore, TC Biser, GTC, VERO Center, Skoplje City Mall) Kumanovo, Tetovo, Gostivar, Bitola 01, Ohrid, Struga, Negotino, Kavadarci, Prilep, Stip, Veles, Kočani, Strumica, Gevgelija .
Yugoton GTC 1. kat, MPM PRESS, Gogi Dračevo, Universal Hall - Skopje
Alpine Sport - Tetovo Duhan - Ohrid
a evo i online prodaje kome je lakse da ne skita po gradu..
http://www.karti.com.mk/eTickets/Ticket ... ventID=485" onclick="window.open(this.href);return false;
U Skoplju ne primaju eure vec treba pare razmjeniti u te njihove dinare.Najbolje da tamo ponesemo eure radi lakse razmjene,Skopje je malo jeftinije od Sarajeva.
1 € = 61,72 MKD
“ Vrijeme polaska se mjenja.bice naknadno obavjest.. ”
DANAS KO MOZE SVI NA TRENING(19.00),HAJMO DA SE S*EBU SVI U KLUBU,DA ZNAJU DA SMO UZ NJIH VJECNO!

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam sta je pogresno rekao osim istine.
Mi smo pas napravili tek u 20 minuti, ali takoder je cinjenica da nikad nismo imali laksi zrijeb, a nikada ovako slabi i jadni nismo ulazili u evropu.
Adzem je lijevo ovo u teoriji pripremio, jos ostaje da vidimo kako ce to sve izgledati prakticno...
Mi smo pas napravili tek u 20 minuti, ali takoder je cinjenica da nikad nismo imali laksi zrijeb, a nikada ovako slabi i jadni nismo ulazili u evropu.
Adzem je lijevo ovo u teoriji pripremio, jos ostaje da vidimo kako ce to sve izgledati prakticno...
Zna li se koliko nas je uplatilo za gostovanje?
Kazu autobusi pounjeni?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kazu autobusi pounjeni?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
s praktičnog aspekta - prošli smo. i to je u ovoj fazi, na samom početku - puna šaka brade. a zaista nikad nismo slabiji čekali evropu.
Još se ništa ne zna, u toku su pregovori..Head je napisao/la:Sta bi sa Jamakom, nisam upratio je li ostaje u Poljskoj?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jok vraca se, poljaci ne zele placati obestecenje.Sto me u jednu ruku i raduje jer trebace nam protiv makedonaca.Head je napisao/la:Sta bi sa Jamakom, nisam upratio je li ostaje u Poljskoj?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To sigurno, je li Bekric sad aktuelan s obzirom da je Jamak tu?pile87 je napisao/la:Jok vraca se, poljaci ne zele placati obestecenje.Sto me u jednu ruku i raduje jer trebace nam protiv makedonaca.Head je napisao/la:Sta bi sa Jamakom, nisam upratio je li ostaje u Poljskoj?
Jeste prijavili onog novog iz Srbije ili sa istim igracima idete u Makedoniju?
1946
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, Levin, MoSaZeLjo1921 i 58 gostiju.