Damir nas ponekad malo naljuti jer smo svjesni njegovog potencijala i njegovih mogućnosti.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Šalim se
Damir nas ponekad malo naljuti jer smo svjesni njegovog potencijala i njegovih mogućnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam Virtual4 da vas naljuti,ne kazem da i mene ne izbaci nekad njegovo ponasaanje iz ravnoteze,ali moramo shvatiti da niko nikad ne napravi neke razultate preko noci,tako da moramo biti strpljivi svi i sacekati,jer cemo aBD u buducnosti gledati Damira samo na najvecim terenima i necemo se brinuti hoce li biti prijenosa ili ne.
SABURA

SABURA
Napredovao je čim mu djevojka ne spama više po društvenim mrežama. Prošle godine je bio pravi haos, kao da je sapunica u pitanju, navodna trudnoća, privatni problemi itd.
Lijepo da se isključivo fokusira na tenis, pratio sam Damira dok je bio 300+ teniser svijeta, sada manje pišem ovdje jer smo poznati po tome da se naši sportaši prate samo kada su uspješni (Teletović se pratio od par forumaša u ACB-u sada svako, Jusuf 20 stranica tema, sada milion itd). Svako sebi.
Sretno našima u nastavku karijere, da se prije svega obezbjede financijski, sretan sam za njih, kao da sam lično ja u pitanju.

Lijepo da se isključivo fokusira na tenis, pratio sam Damira dok je bio 300+ teniser svijeta, sada manje pišem ovdje jer smo poznati po tome da se naši sportaši prate samo kada su uspješni (Teletović se pratio od par forumaša u ACB-u sada svako, Jusuf 20 stranica tema, sada milion itd). Svako sebi.
Sretno našima u nastavku karijere, da se prije svega obezbjede financijski, sretan sam za njih, kao da sam lično ja u pitanju.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Tomo kao LL uletio na challenger Recanati..prvom kolu igra protiv Rusa Lobkova.
Mislim da je znao i prije meča, sa obzirom da je samim izlaskom glavnog žrijeba bilo 5 mjesta za kvalifikanteTMmanija2012 je napisao/la:Tomo kao LL uletio na challenger Recanati..prvom kolu igra protiv Rusa Lobkova.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Treći meč na terenu broj 4

Igraj moj Damire, samo da se riješimo ovih šugavih terena

Igraj moj Damire, samo da se riješimo ovih šugavih terena
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocekivati ga tamo oko 2 da pocne, vjerovatno nece biti stream ?
Ne vjerujem. Prva dva terena su sigurno pokrivena, jbg...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda i bolje da nema kamera...ako je spreman igrati na ovom turniru do kraja, proći će sutra...
a ako nije, bolje da ne gledamo prenemaganje...ono protiv Smirnova je bilo baš loše
a ako nije, bolje da ne gledamo prenemaganje...ono protiv Smirnova je bilo baš loše
Tomo i Lobkov igraju posljednji meč na Grandstandu, ko zna kad će to početi, ima sedam mečeva prije njih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1,4 kvota na Džumija. Ja sam ispratio na cekija, mislim da je shvatio neke stvari i da može uvetazi dva dobra turnira.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Evo Ungur se uozbiljio, ubrzo završava meč. Damir uskoro počinje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir za nekoliko trenutaka počinje, nema streama.
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881529427" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0881529427" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Idemo Damireee 
Prvo pa musko
Break odmah 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može do poena doć' 
Vratit će ovo on, samo da se malo sabere. Dok uđe u meč.
Vratit će ovo on, samo da se malo sabere. Dok uđe u meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.