BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Gubi 0-3
Gotovo, 1-4 dva mini breaka.
Gotovo, 1-4 dva mini breaka.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jul 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovaj Damir je nevjerovatno nedefinisan igrac. 
otrese ga ko slinu

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Alund

Poraz koji smo iskreno rečeno - očekivali. O meču se nema šta pričati jer nismo gledali, ali statistika pokazuje da je Alund fenomenalno servirao i da mu je to donijelo pobjedu. Sad slijedi zasluženi odmor, a onda veoma bitan turnir u Tampereu gdje je Damir postavljen za trećeg nosioca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpuno očekivano. Sad slijede 2-3 slaba turnira, tako to ide kod Damira. On još sljedeće sedmice igra na šljaci i prelazi na beton, ima još šansu sljedeće sedmice da uđwe u TOP 100, sumnjamm da može na betonu pravit ovake rezultate, nadam se da griješim.
EDIT: Izgleda da Damir sljedeće sedmice igra kvale za Umag. Vrijeme je da se jedan dobar rezultat napravi i na ATP turniru. Idemooo majstore.
EDIT: Izgleda da Damir sljedeće sedmice igra kvale za Umag. Vrijeme je da se jedan dobar rezultat napravi i na ATP turniru. Idemooo majstore.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jul 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Glavu gore Damire,toliko si me oraspolozio u nedjelju tako da ovaj poraz malo manje boli. Doci ce to sve na svoje!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir ne ide u Tampere nego ce igrati kvale za Umag
Auuu to je odlično
Ja 26og idem u Umag

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Čudi me, finci su već objavili da dolazi u Tampere, ali ako će igrati kvale za Umag onda mi je ovaj poraz još logičniji.VGS je napisao/la:Damir ne ide u Tampere nego ce igrati kvale za Umag
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti si gigant, hahahahah.Unofficialpage je napisao/la:Potpuno očekivano. Sad slijede 2-3 slaba turnira, tako to ide kod Damira. On još sljedeće sedmice igra na šljaci i prelazi na beton, ima još šansu sljedeće sedmice da uđwe u TOP 100, sumnjamm da može na betonu pravit ovake rezultate, nadam se da griješim.
Cuj 2,3 slaba turnira a hoces rezultat u Umagu.
Ovo je visi nivo za Damira, polako, nema on jos taj kontinuitet ali eto ako uzmemo u obzir oba turnira, Damir je profitiro.
Sad se odmoriti pa idemo dalje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Čekaj kako slijedeće sedmice. Našao sam info da je Umag od 17.-27. :/
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahha ma dobro jest malo nelogično, moje navijačke želje su da sve osvoji ali on tako radi 1 dobar onda 2-3 loša.bhsport je napisao/la:Ti si gigant, hahahahah.Unofficialpage je napisao/la:Potpuno očekivano. Sad slijede 2-3 slaba turnira, tako to ide kod Damira. On još sljedeće sedmice igra na šljaci i prelazi na beton, ima još šansu sljedeće sedmice da uđwe u TOP 100, sumnjamm da može na betonu pravit ovake rezultate, nadam se da griješim.
Cuj 2,3 slaba turnira a hoces rezultat u Umagu.![]()
Ovo je visi nivo za Damira, polako, nema on jos taj kontinuitet ali eto ako uzmemo u obzir oba turnira, Damir je profitiro.![]()
Sad se odmoriti pa idemo dalje.
Ako će igrati kvale Umaga, onda mi je drago što je ovo izgubio.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako ce igrati kvale Umaga onda je ovaj poraz i logican. Treba probati malo i na vecem nivou, a Umag je dobra prilika za to.
Meni nije nimalo krivo sto je izgubio,nema veze,nemojte ga kritikovati,mozda je i namjerno izgubio da bi se odmorio za naredne turnire
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nismo mi đaba rekli, jedan za sebe, jedan za kladioniceDamir05 je napisao/la:Meni nije nimalo krivo sto je izgubio,nema veze,nemojte ga kritikovati,mozda je i namjerno izgubio da bi se odmorio za naredne turnire
Šalim se, može biti da je tankirao. Ako jest da bi igrao Umag, onda mu je oprošteno.
Valjda i Mirza odigra još koji turnir do kraja godine :mgreen:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Malo je imao naporan raspored nedelja finale San Benedeta..ponedeljak putovanje do Poznana..utorak prvi mec .Ja nisam razocaran u Dzumija..ima sezonu iz snova i neka samo nastavi.Sad vidim prijavljen za Umag..logicno da nece u Poznanu ganjati neki rezultat..kad u subotu igra kvalifikacije Umaga.
Najavljeno je bilo da će ispasti odmah u prvom kolu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.