FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Posto idemo autom, na kojoj tribini cemo biti zbog karata?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- IlProfessore
- Kontakt:
i nikad nismo imali bolje protivnike u ova prva dva kola u ovih par godina, u eri Osima mlađeg 2.ChWilla je napisao/la:s praktičnog aspekta - prošli smo. i to je u ovoj fazi, na samom početku - puna šaka brade. a zaista nikad nismo slabiji čekali evropu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Bekric je aktuelan i nevezano za Jamaka samo sto se Jamakovim odlaskom stavlja pod moranje jer nemas igraca.Head je napisao/la:To sigurno, je li Bekric sad aktuelan s obzirom da je Jamak tu?pile87 je napisao/la:Jok vraca se, poljaci ne zele placati obestecenje.Sto me u jednu ruku i raduje jer trebace nam protiv makedonaca.Head je napisao/la:Sta bi sa Jamakom, nisam upratio je li ostaje u Poljskoj?
Jeste prijavili onog novog iz Srbije ili sa istim igracima idete u Makedoniju?
Kosoric je dobio papire hoce li igrati ne znam bezveze bi bilo da upadne neuigran a kvalitetom je sigurno nas najbolji stoper.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa prvo pretkolo nismo ni igrali.IlProfessore je napisao/la:i nikad nismo imali bolje protivnike u ova prva dva kola u ovih par godina, u eri Osima mlađeg 2.ChWilla je napisao/la:s praktičnog aspekta - prošli smo. i to je u ovoj fazi, na samom početku - puna šaka brade. a zaista nikad nismo slabiji čekali evropu.
s obzirom na sve okolnosti oko ekipe i kluba - puna šaka brade.
Samo naglasi da si gostujuci navijacMinhi je napisao/la:Posto idemo autom, na kojoj tribini cemo biti zbog karata?
Treba jedan Makedonac da nam kupi sutra karte...arelinho je napisao/la:Samo naglasi da si gostujuci navijacMinhi je napisao/la:Posto idemo autom, na kojoj tribini cemo biti zbog karata?
Eh to ne znamMinhi je napisao/la:Treba jedan Makedonac da nam kupi sutra karte...arelinho je napisao/la:Samo naglasi da si gostujuci navijacMinhi je napisao/la:Posto idemo autom, na kojoj tribini cemo biti zbog karata?
Samo naglasi da si gostujuci navijac[/quote]
Treba jedan Makedonac da nam kupi sutra karte...[/quote]
Eh to ne znam[/quote]
Evo jedne vijesti:
Nakon dužeg niza godina Željezničar će odigrati jednu utakmicu Makedoniji, Plavi voz će se u evropskim takmičenjima iz Petrovca zaputiti u Skoplje.
Makedonski mediji izvještavaju da će se put makedonske prijestolnice zaputiti ogroman broj Manijaka. Tamošnji Sport piše da će na Areni Filip II biti prisutno oko 1000 popularnih Manijaka koji će doputovati u 20 autobusa.
Isti list da dodaje da će navijači našeg najtrofenijeg kluba biti tretirani na pravi način te da će biti smješteni na zapadnoj tribini.
Treba jedan Makedonac da nam kupi sutra karte...[/quote]
Eh to ne znam[/quote]
Evo jedne vijesti:
Nakon dužeg niza godina Željezničar će odigrati jednu utakmicu Makedoniji, Plavi voz će se u evropskim takmičenjima iz Petrovca zaputiti u Skoplje.
Makedonski mediji izvještavaju da će se put makedonske prijestolnice zaputiti ogroman broj Manijaka. Tamošnji Sport piše da će na Areni Filip II biti prisutno oko 1000 popularnih Manijaka koji će doputovati u 20 autobusa.
Isti list da dodaje da će navijači našeg najtrofenijeg kluba biti tretirani na pravi način te da će biti smješteni na zapadnoj tribini.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na zapadu rekose valjda...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- TMmanija2012
- Kontakt:
Neka Makedonac naglasi karte za gostujuce navijace..i to je to.
Re: Odg: FK Željezničar
Mislim da će bit ipak više.TeaM87 je napisao/la:mislim da nas nece preko 500 bit tamo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Dosta !TeaM87 je napisao/la:mislim da nas nece preko 500 bit tamo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
pa valjda su dogovorili to da ako ode na probu i zadovolji da će platiti obeštećenje od 100000 eura, nije tek tako otišao i nisu ga tek tako pustili šta da se ozljedio tamo kod njih pojo vuk magarca, mislim da se on njima nije dopao prije će to bit.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Imal' neko slobodno mjesto za Skoplje, propale mi sve seme 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Bilo nas je oko 500-600 u Mariboru i ako me sjecanje sluzi, skuplje je bilo. Mislim da je sasvim moguce da bude nekih 700, max 1000 osoba tamo.TeaM87 je napisao/la:mislim da nas nece preko 500 bit tamo
na stadionu u mariboru je sa rajom iz dijaspore i još nešto malo što je uspjelo kupiti karte za drugu tribinu bilo jedno 800 ljudi, 600 u kavezu "regularno" i jedno 200 na susjednoj tribini, to se lijepo vidi na snimcima, bilo je i dozivanje. al' bilo je i atraktivnije, bila je liga šampiona, bolja situacija i sve to. interes je bio takav da mislim da bi tad otišlo i 2.000 da je moglo, možda i više. danas svakako ne bi. put je bio 80 km sa ulaznicom, ovdje je 75 bez što je bukvalno isto.
Danas ja na fakultetu politickih nauka kad svraka sa mojim drugom...i ja pridjem i pitam ga hocemo li proci ove makedonce kaze ma ovi su ti losiji od ovih sto smo sad prosli,i kaze trebali bi sigurno proci ...pitam ga hoces li ti gdje ici kaze ma znat cu narednih 4-5 dana..a za jamaka kaze danas se vraca i tesko da ce tamo ostati...
Pa jel bio neko danas, koliko je prijavljeno?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
arma je napisao/la:Danas ja na fakultetu politickih nauka kad svraka sa mojim drugom...i ja pridjem i pitam ga hocemo li proci ove makedonce kaze ma ovi su ti losiji od ovih sto smo sad prosli,i kaze trebali bi sigurno proci ...pitam ga hoces li ti gdje ici kaze ma znat cu narednih 4-5 dana..a za jamaka kaze danas se vraca i tesko da ce tamo ostati...
Neka samo dokazu na terenu.
I ovi su bili slabi pa smo jedna, ali jedva prosli.
Zato pamet u glavu.
Veliku sansu imaju svi nasi klubovi ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.