Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
ostali na mojmilu i u skenderiji, tako je bilo proslih godina.
Kolika će bit kvota na nas sutra?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
U skenderiji druga grupa igradino-92 je napisao/la:ostali na mojmilu i u skenderiji, tako je bilo proslih godina.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma mi smo veliki favoriti tu, ako bude 1.20 do 1.30 bice superAsharaK je napisao/la:Kolika će bit kvota na nas sutra?
Iako dominiramo na ovom prvenstvu i 99 % ćemo ga osvojiti dvije stvari gledajući statistiku bodu oči :
1. SLOBODNA BACANJA - 57,7 % (60 / 104)
2. IZGUBLJENE LOPTE - 17,8 po meču
a jesi li baci pogled ko je izgubio najvise lopti?TheChief je napisao/la:Iako dominiramo na ovom prvenstvu i 99 % ćemo ga osvojiti dvije stvari gledajući statistiku bodu oči :
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako se odrzi kontinuitet sa ovom ekipom, ako se budu pravilno razvijali i napredovali, za nekih 5 godina i medalja na EP nije nemoguca....
U ovom trenutku je tu 6 igraca koji ce u buducnosti sigurno igrati u A reprezentaciji (Zahiragic, Buza, Glogovac, Vrabac, Alibegovic i Nurkic). A za par godina ce tu biti i Sulejmanovic, braca Đedovic, i sigurno jos talenata koje Bosna i Hercegovina ima sirom svijeta.
Zakucavanje Alibegovica protiv Rumunije

U ovom trenutku je tu 6 igraca koji ce u buducnosti sigurno igrati u A reprezentaciji (Zahiragic, Buza, Glogovac, Vrabac, Alibegovic i Nurkic). A za par godina ce tu biti i Sulejmanovic, braca Đedovic, i sigurno jos talenata koje Bosna i Hercegovina ima sirom svijeta.
Zakucavanje Alibegovica protiv Rumunije
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Koliko mi imamo ovih mladih selekcija i u kojoj smo diviziji u tim kategorijama? I kako ide princip tih EP i SP za mlade u ovoj najjačoj A diviziji?
Malo sam zbunjen, pa kad bi neko mogao napisati bio bih mu zahvalan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
napisao ja juće, vrati se stranicu-dvije unazad i naći češFaraonTM je napisao/la:Koliko mi imamo ovih mladih selekcija i u kojoj smo diviziji u tim kategorijama? I kako ide princip tih EP i SP za mlade u ovoj najjačoj A diviziji?
nema potpisa
Evo našao sam, hvalaAdmir_Sa je napisao/la:napisao ja juće, vrati se stranicu-dvije unazad i naći češFaraonTM je napisao/la:Koliko mi imamo ovih mladih selekcija i u kojoj smo diviziji u tim kategorijama? I kako ide princip tih EP i SP za mlade u ovoj najjačoj A diviziji?
Pa kakve su nam šanse na ovim U18 i U16 prvenstvima za muške?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mnogo mi je drago kad vidim da svi mediji prenose slike Saveza i prepisuju tekstove sa sluzbene stranice. Znaci da smo i na tom planu napravili veliki progres u posljednje vrijeme..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
[quote="Admir_Sa"]nisam nešto kompetentan jer nisam gledao tu drugu grupu, ali ovako po tabeli bjelorusi izgledaju najbolje, imaju sve tri pobjede poprilicno uvjerljivom razlikom, tu su još od jacih ukraina i finska. sutra je derbi finske i bjelorusije.
-Po meni koji pratim sve utakmice u KSC Ilidza,najozbiljniji su Ukrajina i Bjelorusija.Bjelorusija danas zgazi Finsku 12 razlike,inace i Finska se borila sa Ukrajinom i Bjelorusijom.I sad 18.7 igraju medusobno za prvo mjesto.A nasa grupa se kriza sa b grupom,doduse i nema vise grupa,prolaze po dvije reprezemtacije iz grupe,i igra se polufinale(1A SA 2B ; 2A SA 1B)
-Po meni koji pratim sve utakmice u KSC Ilidza,najozbiljniji su Ukrajina i Bjelorusija.Bjelorusija danas zgazi Finsku 12 razlike,inace i Finska se borila sa Ukrajinom i Bjelorusijom.I sad 18.7 igraju medusobno za prvo mjesto.A nasa grupa se kriza sa b grupom,doduse i nema vise grupa,prolaze po dvije reprezemtacije iz grupe,i igra se polufinale(1A SA 2B ; 2A SA 1B)
juanitomaravillaa je napisao/la:Koliko jos trebamo odigrat utakmica do eventualnog finala?
tri
Ljudi svi na Ilidzu i da gori dvorana,a ne da sjedimo kao u pozoristu.HAJMO ILIDZO,HAJMO SARAJEVO!
Poprilicne jer prolaze po tri ekipe iz grupe tj potrebna nam je jedna pobjeda ako se nebi desilo nesto nepredvidjeno pa tri ekipe imale po jednu pobjedu i da mi ispadnemoFaraonTM je napisao/la:Evo našao sam, hvalaAdmir_Sa je napisao/la:napisao ja juće, vrati se stranicu-dvije unazad i naći češFaraonTM je napisao/la:Koliko mi imamo ovih mladih selekcija i u kojoj smo diviziji u tim kategorijama? I kako ide princip tih EP i SP za mlade u ovoj najjačoj A diviziji?
Pa kakve su nam šanse na ovim U18 i U16 prvenstvima za muške?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
glavni igraci U18 (gacic fali ovo ljeto) bi trebali biti: atic-polutak-djedovic (od boljih su tu jos karahodzic-lazic-aleksic-...)
a glavni igraci U16 (vidjecemo hoce li doci mutic) bi trebali biti: musa-sikiras-gagic (od boljih su tu jos dreznjak-antunovic-...)
selam i svako dobro
a glavni igraci U16 (vidjecemo hoce li doci mutic) bi trebali biti: musa-sikiras-gagic (od boljih su tu jos dreznjak-antunovic-...)
selam i svako dobro
Igraju li Nurkic i kompanija veceras kakvu utakmicu?
Za 5 minuta protiv Portugala.suhakrpa je napisao/la:Igraju li Nurkic i kompanija veceras kakvu utakmicu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
samo sto tu imamo izuzetno jake grupe. mislim, to je i svrha a-divizije, da igramo protiv najboljih. obje selekcije su izvukle domacina(turska/latvia). ali vidjet cemo, valjda se pokazu nasi.
Igra sa portugalom.
Stcarno lijepe stvarii u nasoj omladinskoj kosarci,rukometu pa I fudbalu.svijetla nam je buducnost.
Posto je tema kosarka,mislim da bi ovi momci uz sulejmanovica,sigurno bili medju 4 u a diviziji.
Dominiraju ,a nije to lako protiv bilo koga.
Sigurno je I da ne daju maximum ,jer tesko je to kad vodis po 20-30 razlike.
Jedva cekam da ih vidim u seniorskoj konkurenciji.
Stcarno lijepe stvarii u nasoj omladinskoj kosarci,rukometu pa I fudbalu.svijetla nam je buducnost.
Posto je tema kosarka,mislim da bi ovi momci uz sulejmanovica,sigurno bili medju 4 u a diviziji.
Dominiraju ,a nije to lako protiv bilo koga.
Sigurno je I da ne daju maximum ,jer tesko je to kad vodis po 20-30 razlike.
Jedva cekam da ih vidim u seniorskoj konkurenciji.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.