Vidio ga/ju (whatever IT is) neki danNeutral je napisao/la: @Tito
Odakle izvuće ponos ultrasa Marina![]()
![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: Chat
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Za one koji ne znaju "T"ko je u pitanju
Dogovoreno !Neutral je napisao/la:
Imao sam odličnu stranicu koja opisuje njih, maksimalno bolesna sa slikama, ako hoćeš pokušat ću je pronaći pa poslati ti preko pp-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Poslao sam, nadam se da čitaš na prazan želudacTribalian je napisao/la:Dogovoreno !Neutral je napisao/la:
Imao sam odličnu stranicu koja opisuje njih, maksimalno bolesna sa slikama, ako hoćeš pokušat ću je pronaći pa poslati ti preko pp-a.
STRAHOTA, PONOR,PROPAST SUNOVRAT COVECANSTVA , KATAKLIZMA INTELEKTANeutral je napisao/la:Poslao sam, nadam se da čitaš na prazan želudacTribalian je napisao/la:Dogovoreno !Neutral je napisao/la:
Šta da vam kažem, mi smo Europa
Meni je drago da je donesen taj zakon. Mogu reći napokon, jer se na njega čekalo 11 godina, budući je jedan sličan ( Zakon o istospolnim zajednicama iz 2003) uređiao odnose istospolnih parova ali nisu se mogli "ženiti" ni "udavati". Sad je to registrirano i po meni je to sasvim u redu. Jedino im ne bi dao posvajanje djece, što je ovaj zakon i onemogućio tako da je ovo fino uređeno...
Meni je drago da je donesen taj zakon. Mogu reći napokon, jer se na njega čekalo 11 godina, budući je jedan sličan ( Zakon o istospolnim zajednicama iz 2003) uređiao odnose istospolnih parova ali nisu se mogli "ženiti" ni "udavati". Sad je to registrirano i po meni je to sasvim u redu. Jedino im ne bi dao posvajanje djece, što je ovaj zakon i onemogućio tako da je ovo fino uređeno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
To i jeste poenta, boli mene ona stvar sta ce oni da rade , samo znam da nijedno dete nije zasluzilo da ga odgajaju dva pozadinca.dubrava je napisao/la: Jedino im ne bi dao posvajanje djece, što je ovaj zakon i onemogućio tako da je ovo fino uređeno...
ali, ali... vidis, to je problem. što se misli da se ovakvim zakonima njima dopušta međusobno taslačanje.. a to uopće nije poanta. oni se mogu taslačiti neovisno o zakonima, isto kao sto se ti i neutral mozete medusobno taslaciti na nekoj klupici u parku ili ja sa medvjedicom neovisno o zakonu...Tribalian je napisao/la:To i jeste poenta, boli mene ona stvar sta ce oni da rade , samo znam da nijedno dete nije zasluzilo da ga odgajaju dva pozadinca.dubrava je napisao/la: Jedino im ne bi dao posvajanje djece, što je ovaj zakon i onemogućio tako da je ovo fino uređeno...
ovdje je stvar o uredenju imovinsko pravnih, nasljednih odnosa izmedu dviju osoba.. dakle, pitanje uzdrzavanja, brige, njege, ostavine i svih onih drugih imovinskih stvari koji su uredeni Obiteljskim zakonom/Zakonom o braku i porodičnim odnosima..
sex je ovdje sasvim sporedna stvar..i nebitna...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zanimljivo je kako su mediji ipak uspjeli da smeksaju stav vecine po pitanju p3derluka.
Npr. prije 10 godina nije bilo ovog:"sta mene briga nek se j3bu kod kuce ovo,ono" znalo se samo za :"pu mater im j3bem bolesnu treba ih sve pobit" sto je istina naravno.
Npr. prije 10 godina nije bilo ovog:"sta mene briga nek se j3bu kod kuce ovo,ono" znalo se samo za :"pu mater im j3bem bolesnu treba ih sve pobit" sto je istina naravno.
p3dera je bilo i u "onaj vakat", prije hiljadu i više godina, samo se o tome nikad nije pričalo 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Pa bolje da dukatlije odgajaju djecu ako su sposobni, nego da odrastaju u domovima za djecu bez roditeljskog staranja, il u jako disfunkcionalnim porodicama, nije ni hetero paru lako usvojit djete...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Lakrdija.rambo16 je napisao/la:Teatar apsurda se nastavlja xd
Jedva cekam jesen i The Voice na HRT-u
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Naravno samo ako ne bi punili glavu djetetu i nametali mu svoje sexualno opredjeljenje kao jedino ispravno...inače zaboli me briga za ****, u životu imam puno većih problema od eventualnih gay parova koji bi se možda nekad negdje poljubili i vodili za ruku u Bosni.Heller je napisao/la:Pa bolje da dukatlije odgajaju djecu ako su sposobni, nego da odrastaju u domovima za djecu bez roditeljskog staranja, il u jako disfunkcionalnim porodicama, nije ni hetero paru lako usvojit djete...
Stvarno me to ne zanima...ebeš im mater, njihova odluka i treba je poštovat sve dok ne jedu **** i ne počnu srat o tome.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- samo_lijevo
- Kontakt:
U Bosni ce vrlo tesko da se vode za rukicu,mozda po mraku kada ih niko ne vidi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Marsal
- Kontakt:
Ma bmk, da mi je posla i para kakvih da mogu pit, pušit i hodat po svijetu a oni nek rade šta hoćesamo_lijevo je napisao/la:U Bosni ce vrlo tesko da se vode za rukicu,mozda po mraku kada ih niko ne vidi.
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
prvi glas Slavonije...jel to? xpOtelo je napisao/la:Lakrdija.rambo16 je napisao/la:Teatar apsurda se nastavlja xd
Jedva cekam jesen i The Voice na HRT-u
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.