Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Za sada bez pokašaja za 3 poena, bez ofanzivnog skoka i bez blokade

ma mi na svakom turniru imamo jedan poraz koji se na kraju pokaze glup i nepotreban.
sjecam se prije dvije godine kad je ova generacija bila u18, nas je finska dobro nabila, jedino nurkic je tad dao ovako 30 poena i 20 skokova, ali smo izgubili sa 15-20 razlike, pa poslje osvojismo prvenstvo. zadnje godine je u16 ja mislim samo u finalu izgubila. ali eto zenske selekcije ove godine i zadnje godine, jedna pobjeda falila za ulazak u a-diviziju. a-repka 2011 zjanila od finske, da bi dan poslje posramila hrvatsku. pa zadnje godine u sloveniji izgubimo prvu utakmicu protiv latvije, i onda pobjedimo jednu litvaniju. sjecam se i kad je buza igrao u16 u b-diviziji, mislim da smo tad odlucujucu utakmicu izgubili od madjarske.
ali eto ima jos vremena da se preokrene. svakako nesumnjam da cemo se plasirat u a-diviziju, ali eto valjda uspijemo da pobjedimo sve i jednu utakmicu. u ovakvim partijama ocekujem od nurkica da predvodi ekipu.
sjecam se prije dvije godine kad je ova generacija bila u18, nas je finska dobro nabila, jedino nurkic je tad dao ovako 30 poena i 20 skokova, ali smo izgubili sa 15-20 razlike, pa poslje osvojismo prvenstvo. zadnje godine je u16 ja mislim samo u finalu izgubila. ali eto zenske selekcije ove godine i zadnje godine, jedna pobjeda falila za ulazak u a-diviziju. a-repka 2011 zjanila od finske, da bi dan poslje posramila hrvatsku. pa zadnje godine u sloveniji izgubimo prvu utakmicu protiv latvije, i onda pobjedimo jednu litvaniju. sjecam se i kad je buza igrao u16 u b-diviziji, mislim da smo tad odlucujucu utakmicu izgubili od madjarske.
ali eto ima jos vremena da se preokrene. svakako nesumnjam da cemo se plasirat u a-diviziju, ali eto valjda uspijemo da pobjedimo sve i jednu utakmicu. u ovakvim partijama ocekujem od nurkica da predvodi ekipu.
Za sada nemamo raspoloženog igrača ali ima jos da se igra!
I da izgubimo ovaj mec polufinale bi sa pobjedom nad luksemburgom bilo realitet, samo sto to vjerovatno ne bi bilo sa prvog vec drugog mjesta..
Cilj je A divizija, možda jedan poraz i ne bi loše došao da se igraci malo spuste na zemlju kako bi u nastavku igrali bolje...
Sada ce se pokazati i coaching Abaza, da vidimo da li može da okrene mec!!
Sent from Angelina's bed
I da izgubimo ovaj mec polufinale bi sa pobjedom nad luksemburgom bilo realitet, samo sto to vjerovatno ne bi bilo sa prvog vec drugog mjesta..
Cilj je A divizija, možda jedan poraz i ne bi loše došao da se igraci malo spuste na zemlju kako bi u nastavku igrali bolje...
Sada ce se pokazati i coaching Abaza, da vidimo da li može da okrene mec!!
Sent from Angelina's bed
Izgleda da protiv Portugala bas i ne ide 30:19 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odmah već misle da su zvijezde. Tako se i Juka ponaša, gledajući statistiku, imam takav utisak da na terenu glubi LeBrona. Jučer je imao preko 10 TO, danas već 3, rano ulazi u probleme sa faulima...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dobiće ovo, ali vidi se da su ih podcijenili. 
-11 a sad ce poluvreme
Igrajte majka vam stara

I imamo 47% suta, Portugal 37%, samo sto smo mi sutiralu 19x a oni 37
Igrajte majka vam stara
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci
- 16Otelo je napisao/la:-11 a sad ce poluvreme![]()
![]()
Igrajte majka vam stara![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
mogu si prijustiti. oni 9 skokova u napadu, mi 1...Otelo je napisao/la:-11 a sad ce poluvreme![]()
![]()
Igrajte majka vam stara![]()
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
-14 poluvrijeme i 14 TO

Ubacivanje Delalica pogotovo nije upalilo, frajer izgubi par lopti i odoše na veliku razliku...
Izgleda da je Glogivac najstabilniji nas igrač na prvenstvu!!!
Sent from Angelina's bed
Izgleda da je Glogivac najstabilniji nas igrač na prvenstvu!!!
Sent from Angelina's bed
Ocekujem da ovo Jusuf i Adin okrenu 
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ma kakvo okretanje,trebao nam je ovaj poraz jer su se vec umislili nasi da su zvijezde,treba malo da se spuste na zemlju!!
18 razlike, jos ce nas razvaliti!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
+18 za njih.
Gotovo je ovo
Katastrofalna igra po statistici
Gotovo je ovo
Katastrofalna igra po statistici
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nedim i Amar takođelumani je napisao/la:Ocekujem da ovo Jusuf i Adin okrenu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Juka se probudio
IDEMO

IDEMO
- Ljiljani87
- Kontakt:
Kapiten povlači!!
To sad samo nastaviti!!!
Sent from Angelina's bed
To sad samo nastaviti!!!
Sent from Angelina's bed
J. Nurkic and S. Glogovac scored 29 out of 38 points for Bosnia and Herzegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.