Jest povrijedjen treba u hajduk da predje koliko sam ja upućenASD je napisao/la:Da li je Crnov i dalje u Zrinjskom?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Ajmo Katanec,Bijeljina je uz tebe!!!

Uzasni Maribor, Zrinja ako se oslobodi pritiska moze ovdje i do pobjede sigurno, Slovenci nisu ni blijeda sjena ekipe iz prosle, recimo, sezone.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
felix123
- Kontakt:
Utakmica teska za gledat ,Pero i Stoja nešto pokušavaju ,a Stevi samo mala šansa treba utrpat će ga
Inace Maribor ocajan ,a Zrinja igra koda mu paše 0:0 ,ajde komšije zabijte to
Ako prodjete Maribor ,je li igrate sljedece kolo na Pecari ??
Inace Maribor ocajan ,a Zrinja igra koda mu paše 0:0 ,ajde komšije zabijte to
Ako prodjete Maribor ,je li igrate sljedece kolo na Pecari ??
Ovo je vjerovatno idealan rezultat za minimalno ispadanhe zrinjskog. Buduci da je maribor na papiru mnogo jaci a kako kod kuce u BiH nisu uspjeli zabiti gol tako ce vjerovatno u sloveniji izgubit od maribora sa nekih dva gola razlike ako odigraju dobar mec i sa jednim i to je to. Nesto ne vjerujem da ce zrinjski ni zabit al eto.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo Zrinja!
Tamo se cuvajte losih trenutaka jer ove iskusne evropske ekipa, ako ikako mogu u 1 min bi vam odmah zabili par komada.
Tamo se cuvajte losih trenutaka jer ove iskusne evropske ekipa, ako ikako mogu u 1 min bi vam odmah zabili par komada.
Aj...
Iznenadio sam se. Dobro smo igrali, bili bolji na terenu zasigurno. Sad je Maribor odjednom los, a istina je zapravo da nisu mogli radi nas toliko doci do svoje igre. Jedino zadnjih desetak minuta kad smo malo pali i zadovoljili se nulom na semaforu. Nekako kao da smo pali kad je Stojanovic izasao, danas u Muminovica ponajbolji u nasim redovima. Makar su svi odigrali dobro. Katanec na stoperu odlican, Đuric solidan, Stevo uvijek jednako dobar. Cak me Pehar pozitivno iznenadio. Par finih prodora, samo zavrsni pas nikako da pogodi.
Steta sto je Muminovic dobio drugi zuti tj. crveni. Onako se cinilo kao cist faul, pa lik mu uklizao i on pao i da mu zuti za simuliranje. Ne vjerujem. Jos mu da u pocetku utakmice za prvi start karton, a njima tek dao pred kraj utakmice cini mi se. Los sudac.
Mislim da se imamo cemu nadati. 0:0 nije los rezultat, najvaznije da nismo primili go, a siguran sam da se gore isto mozemo obraniti s tim da sa svakim nasim golom oni moraju dati dva... Fina atmosfera, fino da je malo bolji teren, ali necemo trazit dlak uu jajetu. Ja sam zadovoljan prikazanim.
Iznenadio sam se. Dobro smo igrali, bili bolji na terenu zasigurno. Sad je Maribor odjednom los, a istina je zapravo da nisu mogli radi nas toliko doci do svoje igre. Jedino zadnjih desetak minuta kad smo malo pali i zadovoljili se nulom na semaforu. Nekako kao da smo pali kad je Stojanovic izasao, danas u Muminovica ponajbolji u nasim redovima. Makar su svi odigrali dobro. Katanec na stoperu odlican, Đuric solidan, Stevo uvijek jednako dobar. Cak me Pehar pozitivno iznenadio. Par finih prodora, samo zavrsni pas nikako da pogodi.
Steta sto je Muminovic dobio drugi zuti tj. crveni. Onako se cinilo kao cist faul, pa lik mu uklizao i on pao i da mu zuti za simuliranje. Ne vjerujem. Jos mu da u pocetku utakmice za prvi start karton, a njima tek dao pred kraj utakmice cini mi se. Los sudac.
Mislim da se imamo cemu nadati. 0:0 nije los rezultat, najvaznije da nismo primili go, a siguran sam da se gore isto mozemo obraniti s tim da sa svakim nasim golom oni moraju dati dva... Fina atmosfera, fino da je malo bolji teren, ali necemo trazit dlak uu jajetu. Ja sam zadovoljan prikazanim.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Pancer
- Kontakt:
Zrinja me pozitivno iznenadio svaka čast i sigurno imate svoje šanse i u Mariboru samo pametno i hrabro uđite u revanš za 7 dana pa možda se i zalomi dobar rezultat ... kao i većina i sam sam primjetio da vam je teren blago reći prava katastrofa

Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
nije teren los,bio na stadionu,nego su neki ovdje mjesec dana gledali HD BHT,treba se sada prebaciti na analogni signal i bh nogomet! 
cestitke momcima,ipak se nismo osramotili ,cuvamo zadnjih godina cast kakvu takvu,stojanoviceva sansa!
Malo realnosti forumasima nebi bilo na odmet!
cestitke momcima,ipak se nismo osramotili ,cuvamo zadnjih godina cast kakvu takvu,stojanoviceva sansa!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Pa teren uzivo i nije izgledao tako los kao sto neki pisu,dobar rezultat za Zrinju,da su bili malo hrabriji mogli su i pobjediti,atmosfera 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pošto me rodjeni kritikuju na PP,da vam u njihovo ime čestitam i poželim prolaz u revansu,kad oni nemaju m...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa nije to, vec kod nas izgleda nema onih sprava za pravolinijsko kosenje terena, gdje bi isti dobio pravi oblik.crnov je napisao/la:nije teren los,bio na stadionu,nego su neki ovdje mjesec dana gledali HD BHT,treba se sada prebaciti na analogni signal i bh nogomet!
cestitke momcima,ipak se nismo osramotili ,cuvamo zadnjih godina cast kakvu takvu,stojanoviceva sansa!![]()
Pa na osnovu toga oni misle da je teren los, tj ako nije pokosen pravolinijski..
Android je napisao/la:Pa teren uzivo i nije izgledao tako los kao sto neki pisu,dobar rezultat za Zrinju,da su bili malo hrabriji mogli su i pobjediti,atmosfera
Malo vise nervoze na tribinama nego na terenu,
Ovaj malo Komazec me iznenadio!
Djuric vjecito najlosiji!
Mumin ce nam faliti !
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
ma kakvi podvelešci,oni i sad žive u yugi i gledaju evropu na TV....tebi hvala na čestitkamagavran je napisao/la:Pošto me rodjeni kritikuju na PP,da vam u njihovo ime čestitam i poželim prolaz u revansu,kad oni nemaju m...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- primasquadra
- Kontakt:
Dje su likovi sto su igrali 2 i h2 i 2/2 i to
Sad su se malo usutili... Ne sumnjam da ce i pred putovanje gore bit jednako.. A nema vece uzivancije nego citat te postove
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- RockyMaivia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.