FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja se isto pokush'o registrovati i podojio ga samo tako,tim momcima koji to drzhe zhelim sve najbolje,al' se ne bi drugi put registrov'o nema tih rapa,hajmo sada malo tekmi,**** forume,po svoj prilici koliko vidim da che igrati bilbija,'nako mi je ta opcija moram vam priznati,al' kakva je situacija bila proshlih godina ovo je med i mlijeko ali bukvalno,i zamolio bih vas da se ne kurchimo prema norvezhanima,znamo dobro kakvi smo i kako se ponashamo kada smo shatro favoriti,furati U.G "makovo zrno" preklinjem vas,ljudi imaju skoro duplo vechi budzet od nas,kakvo je kurchenje
?
Ode ovo u pogresnom smjeru.
Ja nisam uvrijedjena mlada radi sebe jer sam ja potpuno nebitan ovdje. Ja dodjem do informacija u svakom slucaju. Meni je krivo radi simpatizera te bordo navijaca sirom zemaljske kugle.
Tim simpatizerima moras omoguciti sto jednostavniji pristup a ovo je odbijanje ljudi.
Za HZ se totalno slazem da treba da bude blokiran osim za ljude sa tribine, ali fksinfo info bi trebao biti mjesto svih navijaca FKSarajeva.
Kakve veze ima sto citaju novinari i navijaci drugih timova?
Sad vise ni strani simpatizeri i navijaci nemaju nacina za komunikaciju.
Takodjer sam misljenja da ce se uljezi vratiti, i sa ovim samo simpatizeri i potencijalni simpatizeri gube.
Sada nije vrijeme za ovo, ali ako je tako odluceno postujem.
Takodjer glavnu stvar sto bih vas zamolio je da se ljudi koji vode fksinfo ne vrijedjaju, ne prozivaju i da se nekaki o njima jer za ovo sto danas imamo unutar kluba, bordo prijatelja, tribine je najveca zasluga njima. Neki su otisli jednim, neki drugim putem. Znam ih vecinu licno i zato ovo govorim.
Da se neslazem sa ovim, neslazem se, ali da ih postujem, postujem ih!
Ja nisam uvrijedjena mlada radi sebe jer sam ja potpuno nebitan ovdje. Ja dodjem do informacija u svakom slucaju. Meni je krivo radi simpatizera te bordo navijaca sirom zemaljske kugle.
Tim simpatizerima moras omoguciti sto jednostavniji pristup a ovo je odbijanje ljudi.
Za HZ se totalno slazem da treba da bude blokiran osim za ljude sa tribine, ali fksinfo info bi trebao biti mjesto svih navijaca FKSarajeva.
Kakve veze ima sto citaju novinari i navijaci drugih timova?
Sad vise ni strani simpatizeri i navijaci nemaju nacina za komunikaciju.
Takodjer sam misljenja da ce se uljezi vratiti, i sa ovim samo simpatizeri i potencijalni simpatizeri gube.
Sada nije vrijeme za ovo, ali ako je tako odluceno postujem.
Takodjer glavnu stvar sto bih vas zamolio je da se ljudi koji vode fksinfo ne vrijedjaju, ne prozivaju i da se nekaki o njima jer za ovo sto danas imamo unutar kluba, bordo prijatelja, tribine je najveca zasluga njima. Neki su otisli jednim, neki drugim putem. Znam ih vecinu licno i zato ovo govorim.
Da se neslazem sa ovim, neslazem se, ali da ih postujem, postujem ih!
Ja sam vec jednom pisao,za mene bi idealno bilo krila Dulja i Okic i u spicu Krste a ne na krilu jer se vidi da momka ta pozicija gusi...vidjeli smo protiv Radnika zadnju tekmu cim je dobio priliku da bude u spicu odmah je pokazao rezultate...
takodjer bih protiv Norvezana zelio da zadnja dva vezna cine Cimirot i maalo jaci i veci igrac tipa Kostic ili Kovacevic..trebo neko jaci od Radovca sada pozadi..ostalo je ok..
ja sam licno sa 1 0 prezadovoljan..
takodjer bih protiv Norvezana zelio da zadnja dva vezna cine Cimirot i maalo jaci i veci igrac tipa Kostic ili Kovacevic..trebo neko jaci od Radovca sada pozadi..ostalo je ok..
ja sam licno sa 1 0 prezadovoljan..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 15 jul 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
------------------Krste---------------------
Duljevic--------Stojcev----------Okic-----
--------Cimirot------------Kostic--------
Protic----------Dupovac----------Tatomirovic--------Berberovic

Dulja podrska ce da bude samo vi pobjedite
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... ede/135928" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... ede/135928" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 15 jul 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Ma nezz bas ,Puzi nam je u golgeterskoj formi..bilo kako bilo..slatke Dzenine muke..mirzatele je napisao/la:------------------Krste---------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Ma Protic ce 90% bit ispred Bojana i u prvenstvu,tako da treba momka odma gurnut u vatru..Puzi ce imati kup i ulaske s klupe
Postali ste kao komšije: o svemu i svačemu ovdje pišete, a to rijetko kad rezultira nečim. ''Treba zastava biti, ma ne treba, treba pisati ovo, treba okačiti ono, na forumu papci, u klubu neradnici...''
Bujrum na Info pa tamo kontaktirajte glavne i odgovorne te im predložite neke vlastite zamisli i prijedloge. Sumnjam da će vas ignorirati ili ne odgovoriti kad je riječ o tome.
Što se utakmice tiče, neka bude 2:0 i to je to. Ovi mi liče na ekipu Orebra, ali su kvalitetniji od njih - to je sigurno. Od ovih mobilizacija i punjena Koševa me glava zaboli svaki put.
Bujrum na Info pa tamo kontaktirajte glavne i odgovorne te im predložite neke vlastite zamisli i prijedloge. Sumnjam da će vas ignorirati ili ne odgovoriti kad je riječ o tome.
Što se utakmice tiče, neka bude 2:0 i to je to. Ovi mi liče na ekipu Orebra, ali su kvalitetniji od njih - to je sigurno. Od ovih mobilizacija i punjena Koševa me glava zaboli svaki put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@ High cemu nervoza drug opusti se bruda daj malo pozitive pred tekmu, pobjedit cemo abd i ja bih bio zadovoljan sa 2-0 i onda ici mirno u Norvesku.

04.10.2009 !!
Pa j.ebemu vise hocete li prestati o infu,prijavama,prepucavanjima.Za dva dana igramo utakmicu koja moze jos pozitivnije utabati nase staze,a vi se prenemazete oko toga.Umjesto da se sve na noge digne i mobilizira za utakmicu vi se medusobno naguravate
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja sam gotovo 100 % siguran da će u četvrtak na KOševo istrčati ista ona postava koja jepočela utakmicu u subotu.
Bandović - Jer je najbolji;
Berberović - Namjenski je doveden da svojim kvalitetom i iskustvom nadomjesti nedostatke koje smo imali na desnom beku;
Tatomirović - Dupovac - Jer su u ovom trenutku najuigraniji stoperski par koji imamo, sigurno da Mitrevski ima kvalitet za prvih 11, ali sad nam treba uigranost stopera;
Puzigaća - Pokazao se kao dobro riješenje na lijevoj strani, i Protić će morati dobro da se potrudi da ga izbaci jer je Puzi postigao i nekoliko pogodaka.
Cimirot - Zašto?, svaka riječ je suvišna;
Radovac - Ako bude spreman siguran sam da će Dženo njemu dati prednost jer nam u ovoj utakmici treba igrač koji bolje igra naprijed, s obzirom da je Kostić više igrač za defanzivu, a nama u ovoj utakmici treba gol više. Dilema je samo da li Radovac ili Kovačević, ali Radovac ima prednost.
Okić - I ako je imao malo greški u subotnjoj utakmici mislim da je trenutno najbolje riješenje za desnu ofanzivnu stranu;
Stojčev -
Velkoski/Duljević - Koliko god mi željeli da to bude Dulja mislim da će Krste početi na lijevom krilu zato što Dulji fali takmičarskih utakmica, a Krste je u dosta utakmica pokazao da dosta dobro odgovori zadatku na ovoj poziciji.
Bilbija/Velkoski - Po svemu sudeći BIlbija, i ako bih ja sam volio da postiže više golova mislim da dosta posla odrađuje odvlačenjem pažnje stopera protivnika i otvaranjem prostora za krila i vezni red.
Bandović - Jer je najbolji;
Berberović - Namjenski je doveden da svojim kvalitetom i iskustvom nadomjesti nedostatke koje smo imali na desnom beku;
Tatomirović - Dupovac - Jer su u ovom trenutku najuigraniji stoperski par koji imamo, sigurno da Mitrevski ima kvalitet za prvih 11, ali sad nam treba uigranost stopera;
Puzigaća - Pokazao se kao dobro riješenje na lijevoj strani, i Protić će morati dobro da se potrudi da ga izbaci jer je Puzi postigao i nekoliko pogodaka.
Cimirot - Zašto?, svaka riječ je suvišna;
Radovac - Ako bude spreman siguran sam da će Dženo njemu dati prednost jer nam u ovoj utakmici treba igrač koji bolje igra naprijed, s obzirom da je Kostić više igrač za defanzivu, a nama u ovoj utakmici treba gol više. Dilema je samo da li Radovac ili Kovačević, ali Radovac ima prednost.
Okić - I ako je imao malo greški u subotnjoj utakmici mislim da je trenutno najbolje riješenje za desnu ofanzivnu stranu;
Stojčev -
Velkoski/Duljević - Koliko god mi željeli da to bude Dulja mislim da će Krste početi na lijevom krilu zato što Dulji fali takmičarskih utakmica, a Krste je u dosta utakmica pokazao da dosta dobro odgovori zadatku na ovoj poziciji.
Bilbija/Velkoski - Po svemu sudeći BIlbija, i ako bih ja sam volio da postiže više golova mislim da dosta posla odrađuje odvlačenjem pažnje stopera protivnika i otvaranjem prostora za krila i vezni red.
Hoce li napadac sto ga najavise, potpisati do cetvrtka. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj hajde vise!!!!!!!!!!!!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Napadac ako dodje, bici ne gine klupa.. Ja sumnjam u dovodjenje napadaca.. Bica je borben u pm.. Obavlja dosta posla u napadu bez lopte, sto se i primijeti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zabit ce ga Nemanja oooooo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
@kengur drug moj da nekako zatvorimo pricu oko infa, ja sam prvi bio malo vruce glave danas jer mi nije bilo jasno kako se mogu deaktivirati clanovi sa stranice, svi smo pitari, i onda u kontaktu sa par jarana i u prici isto se i njima desilo... poena nece niko ostati bez acc-a niti ga treba ponovo praviti, samo se potrebno javiti administraciji radi provjere clana ili na preporuku, i mene su preporucili nisam ni trazio nesto vala, samo kao i svima mi je smetalo da se svrstavamo u taj neki kos, al kad se mozda pogleda sira slika u proslosti i jeste bilo upada na onu stranicu, uzimanja informacija,pisanja lazi, furanja raje itd, ja sam za to da se uradi al je sam pristup tom problemu bio u jednu ruku los al bilo proslo, koliko vidim fino su raje vratili !!
treba snage sada usmjeriti prema utakmici koja ja za nesto manje od 46 sati, zvati raju, praviti pozitivnu atmosferu, pribliziti i nekima koji uopste nas fudbal i ne prate, predstaviti finu pricu oko kluba pa da osvjetlamo obraz i da izborimo dobar rezultat
treba snage sada usmjeriti prema utakmici koja ja za nesto manje od 46 sati, zvati raju, praviti pozitivnu atmosferu, pribliziti i nekima koji uopste nas fudbal i ne prate, predstaviti finu pricu oko kluba pa da osvjetlamo obraz i da izborimo dobar rezultat
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Mislis aa??Sarajlijc@ je napisao/la:Zabit ce ga Nemanja oooooo
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
" onclick="window.open(this.href);return false; ako je neko postavljao sorry ja tek sad vidio.
Sarajevo ljubavi moja!
- molotovljev
Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo...
norveškog predstavnika ..
F.K.SARAJEVO
Iz tvojih usta u Božije uši.. Aminmolotovljev je napisao/la:Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..![]()
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.