Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ma dobro, tada se zna ko je vladao savezom i sta je sve bilo.
Poslije tih kvala smo usli u nove za EP 2004 i startali debaklom protiv Rumunije na Kosevu 0-3, onda pocinje nas uspon do zadnje tekme sa Dancima, pa Marakana za 2006, za 2008 smo dozivjeli debakl ali je Fuko postavio temelje danasnje repke koje je nadogradio Ciro a usavrsio Pape.
Poslije tih kvala smo usli u nove za EP 2004 i startali debaklom protiv Rumunije na Kosevu 0-3, onda pocinje nas uspon do zadnje tekme sa Dancima, pa Marakana za 2006, za 2008 smo dozivjeli debakl ali je Fuko postavio temelje danasnje repke koje je nadogradio Ciro a usavrsio Pape.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To ti je isto da kažeš kako si zadovoljan sadašnjom garniturom ljudi (kažem garniturom jer to nisu ljudi nego samo odijela od kojih nikakve koristi nemamo) na vlasti jer su uspjeli naklepati kredita od MMF-a za svoje plaće i baciti nas u dužničko ropstvo, umjesto da su pokrenuli privredu.Virtu4l je napisao/la:Sad bih potpisao da ovom zemljom vladaju takvi ljudi, ako bi kao rezultat toga bio konačni uspjeh kao kod Papeta.revan je napisao/la:Safet je klasični primjer seljačina koje ovom zemljom vladaju ili bolje reći koji ovu zemlju uništavaju, već više od dvadeset godina.
Onaj ko se zadovoljava prosjekom, nikada neće biti ništa osim prosjeka. Sama kvalifikacija na SP u onakvoj grupi i sa onakvom našom kvalitetom je upravo to: prosjek. Prolazak relativno lagane grupe na SP-u bi bio zadovoljavajući uspjeh. Sve iznad toga bi bio bonus. Ali naš selektor je prije Argentine spustio gaće, protiv Nigerije išao na bod. Ne mogu poštovati čovjeka koji i prije nego što se krene boriti daje do znanja da ne želi maksimum, nego minimum.
Klinsmann je pokazao šta je mentalitet kada je rekao da se kupuju povratne karte za 13.07. Znao je da su male šanse za finale, ali sve dok postoji i najmanja, treba je probati iskoristiti. Tako se motiviraju igrači, a ne kao Safet, koji sebe i igrače aminuje od neuspjeha i prije nego što je utakmica počela. No neki od vas takvo rezonovanje ne želite ili ne možete shvatiti. Uostalom, zbog podcjenjivačkog odnosa prema svojim sposobnostima nam je i zemlja tu gdje jeste. Već stoljećima imamo podanički mentalitet i on je i dan danas u izlogu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Nije isao na bod nego na pobjedu ali sa samo njemu jasnom taktikom. Da je isao na bod zgusnuo bi zadnji i vezni red. Isao bi na posjed lopte i poneku kontru. Znaci nebi igrao bez beka. Odnosno sa jednim igracem koji je igrao i beka i krilo. Njegova taktika je bila da napadnemo Nigeriju od prve minute i da kontrolisemo igru od prve minute. Po mogucnosti da odlucimo utakmicu vec u prvom poluvremenu. Zato je nakrcao toliko dizelasa u sredinu terena. Da bi imali cim vecu kontrolu utakmice i da bi diktirali tempo. Jedino sto me cudi kada je vidio Spahine greske u prvih 10-20 min i pogresna dodavanja. Kao i to da se izvlaci na beka. Zasto nije tada uveo Kolasinca ili Salihovica na beka i pojacao tu stranu. Ili nije vidio sa Spaha izlazi na beka ( uz jos da ima generalno los dan ) ili nije zelio priznati gresku. Sta je god bio razlog greska je.revan je napisao/la:
Ali naš selektor je prije Argentine spustio gaće, protiv Nigerije išao na bod.
Neki tipkaju i sa plaze..... U Hr ima wireless na svakoj plazi..BaDa12 je napisao/la:Idete li vi na godišnji, ljudi?![]()
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
sve je to tal, druze, dobro razradjena taktika, i ta taktika je na duuugo vremena, ne na kratko...isto tako i fudbal, jer ako mi mislimo da bez nase lige, mladih selekcija, 2-3 kluba u medjunarodnom fudbalu mozemo na duze staze biti nesto u svjetskom fudbalu, onda taj ili je rodjeni optimista ili ima neki drugi problem.revan je napisao/la:To ti je isto da kažeš kako si zadovoljan sadašnjom garniturom ljudi (kažem garniturom jer to nisu ljudi nego samo odijela od kojih nikakve koristi nemamo) na vlasti jer su uspjeli naklepati kredita od MMF-a za svoje plaće i baciti nas u dužničko ropstvo, umjesto da su pokrenuli privredu.Virtu4l je napisao/la:Sad bih potpisao da ovom zemljom vladaju takvi ljudi, ako bi kao rezultat toga bio konačni uspjeh kao kod Papeta.revan je napisao/la:Safet je klasični primjer seljačina koje ovom zemljom vladaju ili bolje reći koji ovu zemlju uništavaju, već više od dvadeset godina.
Onaj ko se zadovoljava prosjekom, nikada neće biti ništa osim prosjeka. Sama kvalifikacija na SP u onakvoj grupi i sa onakvom našom kvalitetom je upravo to: prosjek. Prolazak relativno lagane grupe na SP-u bi bio zadovoljavajući uspjeh. Sve iznad toga bi bio bonus. Ali naš selektor je prije Argentine spustio gaće, protiv Nigerije išao na bod. Ne mogu poštovati čovjeka koji i prije nego što se krene boriti daje do znanja da ne želi maksimum, nego minimum.
Klinsmann je pokazao šta je mentalitet kada je rekao da se kupuju povratne karte za 13.07. Znao je da su male šanse za finale, ali sve dok postoji i najmanja, treba je probati iskoristiti. Tako se motiviraju igrači, a ne kao Safet, koji sebe i igrače aminuje od neuspjeha i prije nego što je utakmica počela. No neki od vas takvo rezonovanje ne želite ili ne možete shvatiti. Uostalom, zbog podcjenjivačkog odnosa prema svojim sposobnostima nam je i zemlja tu gdje jeste. Već stoljećima imamo podanički mentalitet i on je i dan danas u izlogu.
Jeste li vidjeli sta uradi njemacka talentovanom brazilu? a niihov centar za razvoj i taktika razvoja su u pogonu od 2001. godine...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
- The_Target
- Kontakt:
Brazilski pape 
Nepošteno je suditi o našem radu nakon jednog lošeg rezultata. Mislim da sam dobro obavio svoj posao", izjavio je Scolari.
Nepošteno je suditi o našem radu nakon jednog lošeg rezultata. Mislim da sam dobro obavio svoj posao", izjavio je Scolari.
Rođeni brato
Kamo sreće da iko na mjestu selektora BiH uradi ono što je Scolari sa Brazilom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
I da neki nas selektor bude imao privilegiju da ne poziva igrace Bayerna, Milana, Manchestera, Lazija...BaDa12 je napisao/la:Kamo sreće da iko na mjestu selektora BiH uradi ono što je Scolari sa Brazilom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Radost zbog Papeta
"U ovom slučaju, N/FSBiH je pokazao ozbiljnost. Često se neke odluke donose pod pritiskom navijača, političara, pa i novinara, koji znaju često biti zlonamjerni. Ipak, mislim da je ovo dobra odluka i jedina ispravna", kaže Halilhodžić.
'ta će Vaha
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ovaj je neizlijeciv,jos svima objasni natenaneClutch je napisao/la:Lijepo sam ja rekao, tempira formu za kantu godine..Virtu4l je napisao/la:Nije jedini, ali eto, bolje ikad nego nikad...harishp je napisao/la:Jesi mu pomogao.Tip fakat ili povrsno prati repku ili je JR.
A ko fol frcaju postovi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ja nisam za tebe ovaj jesi cuo. Da ne pocnem ja uvrede dijelit ovdje. Ne pricas sa bar 20 ljudi na ovom forumu. I meni si nasao nesto pametovati. Mislis da si svu fudbalsku pamet svijeta pokupio a veze nemas.harishp je napisao/la:
Ma ovaj je neizlijeciv,jos svima objasni natenane
harishp je napisao/la:Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.
Evo sta je gospodin harishp govorio o Izetu Hajrovicu. I on je za njega ovaj. Fudbalski strucnjak par exellence.
Svraka je imao vise minutaze u Zelji nego ovaj u galati u cemu je problem.Isto tako Izmo moze mjenjati Vrsajevica a ne Misketa.Ako iko bude mjenjao Zvjezdana to je Pjanic.Toliko o poznavanju stiva.Ajax je napisao/la:harishp je napisao/la:
Ma ovaj je neizlijeciv,jos svima objasni natenane![]()
![]()
harishp je napisao/la:Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Stevketa jos nije prica zavrsena,otom potom.
Najveci problem sto ti veze nemas o reprezentaciji I reprezentativcima unazad vise od tri godine.
A ovamo se satra pisuci,bas o tome sto ne znas.
Mozes Vockije I takve muntat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I vise nego dovoljno imam "veze" da mogu komentarisati. Pratim ovu reprezentaciju od prvih njenih utakmica. A aktivnije u zadnja dva ciklusa. Prije toga sam samo pratio rezultate, navijacki. Naravno odgledao sam sve utakmice. A zadnja dva ciklusa pratim puno detaljnije. I imam sasvim dovoljno fudbalskog znanja. Tebi smeta sto ja ne dijelim tvoje misljenje oko selektora kojeg ti branis, ma sta god on uradio. I kako ocekujes da neko sa tobom normalno komunicira. Prvo provociras jedva cekas da se nakacis na neciji los komentar. Sada sipas uvrede da ja kao veze nemam. Kao sto sam rekao ne pricas sa bar 20 ljudi na ovom forumu.harishp je napisao/la:
Za Stevketa jos nije prica zavrsena,otom potom.
Najveci problem sto ti veze nemas o reprezentaciji I reprezentativcima unazad vise od tri godine.
A sto se tice Hajrovica strucnjace. Nista se vidjeti nece. Izmet ( kako ga ti nazivas ) je bukvalno svemirski brod za Stevanovica na tvoju zalost. Nikad Stevanovic nece biti ni sijena Hajrovica. Koji ce jos samo napredovati. Razlika u kvalitetu je velika. A Stevanovic se vjerovatno vraca u neki lokalni klub.
[youtube][/youtube]
Lik objasnio
Lik objasnio
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajde drago mi je da ce mu bar kupiti odijelo kao sto je rekaoVirtu4l je napisao/la:Radost zbog Papeta
"U ovom slučaju, N/FSBiH je pokazao ozbiljnost. Često se neke odluke donose pod pritiskom navijača, političara, pa i novinara, koji znaju često biti zlonamjerni. Ipak, mislim da je ovo dobra odluka i jedina ispravna", kaže Halilhodžić.![]()
![]()
'ta će Vaha
Ajahe,duse mi podsjecas me na Tulica 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@ harishp
Sada vidim zasto te svaki dan prozivaju po ovom forumu. A prije mi nije bilo jasno. Da toliko ljudima smetas. Jako si bezobrazan. Provociras ljude takvim rijecnikom sto im najvjerovatnije nebi imao muda reci u lice. Toliko uvreda si pokupio na svoj racuna na ovom forumu od mase ljudi. Ali non stop se vracas kao da nista nije bilo, nemam rijeci. Cudi mi da imas ikako nekoga na ovom forumu koji dijeli tvoje misljenje. Uz sve to veze nemas o fudbalu. Osim da slijepo branis svaki potez jednog covjeka. Cak si presao preko onogo sto si rekao o Hajrovicu, ko da nista nije bilo. To dovoljno govori o tebi.
A tebi sve sto je preostalo je da pises gluposti i bacas smajlije. Pojma nemam ko je taj Tulic. A ti smisljaj dalje kakvu glupost ces napisati.
Sada vidim zasto te svaki dan prozivaju po ovom forumu. A prije mi nije bilo jasno. Da toliko ljudima smetas. Jako si bezobrazan. Provociras ljude takvim rijecnikom sto im najvjerovatnije nebi imao muda reci u lice. Toliko uvreda si pokupio na svoj racuna na ovom forumu od mase ljudi. Ali non stop se vracas kao da nista nije bilo, nemam rijeci. Cudi mi da imas ikako nekoga na ovom forumu koji dijeli tvoje misljenje. Uz sve to veze nemas o fudbalu. Osim da slijepo branis svaki potez jednog covjeka. Cak si presao preko onogo sto si rekao o Hajrovicu, ko da nista nije bilo. To dovoljno govori o tebi.
A tebi sve sto je preostalo je da pises gluposti i bacas smajlije. Pojma nemam ko je taj Tulic. A ti smisljaj dalje kakvu glupost ces napisati.
Nisi čuo za selektora Republike Srpske U23 i čovjeka koji je izgubio od Luksemburga?Ajax je napisao/la:Pojma nemam ko je taj Tulic.
A usput je za U23 pozvao mladića koji ima 29 godina
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gori si ti što se čudiš tome.Virtu4l je napisao/la:Nisi čuo za selektora Republike Srpske U23 i čovjeka koji je izgubio od Luksemburga?Ajax je napisao/la:Pojma nemam ko je taj Tulic.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.