Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 jul 2014, 22:37

GOLMANI:

Kenan Mujezinović - Stuttgart (1995) Germany U17

Raif Husić - FC Augsburg (1996) Germany U16

Armin Tvrtković - Hannover 96 (1995)

ODBRANA

Haris Hodzić - Watford (1994)

Dino Arslanagić - Standard Liege (1993) Belgium U19

Nedim Saćirović - Luzern FC (1994) Switzerland U18

Adis Babić - Duisburg (1993)

Benjamin Sabić - FSV Frankfurt (1995)

Allen Suvakić - AC Milan (1999)

VEZNI RED

Anjur Osmanović - Chelsea (1994) Sweden U17

Smajl Suljević - Stoke (1994) Sweden U17

Emrah Križevac - AKA OÖ West (1996) Austria U16

Daniel Džigurski - FSV Frankfurt (1995)

Andrej Modić - AC Milan (1996)

Adel Halilović - Red Bull Salzburg (1996)

Eldin Hadžić - Hércules (1991)

Adnan Bajić - Sparta Rotterdam (1994) Netherlands U17

Faruk Žerić - Rapid Wien (1995)

NAPADAČI

Adnan Ramakić - FAL Linz (1996) Austria U16

Slavisa Marković - Hoffenheim (1995)

Mihael Modić - AC Milan (1998)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 22:48

Clutch je napisao/la:Ne diraje mi @Ajaxa ! :tokralju:
Kakvo je tvoje misljenje o Hodzicu i njegovom novom klubu ?? Koliko si upoznat sa igrackim kadrom Dinama. On bi mene branio :D :D Ne treba hvala. Mani se tih komentara od jedne recenice gdje nista ne kazes.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 22:57

sajo10 je napisao/la:Pitari jedva docekali da blate nasu najvecu napadacku nadu... Eh tugo moja... Pa barem kad je dobrobit Reprezentacije u pitanju, prestani te gledati gdje ko igra...
Pricas gluposti. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:07

Sabinho je napisao/la:
Pricas gluposti. ;)
Da je igrao u bilo kojem drugom klubu u BiH presao bi u Sarajevo. A ovako :roll: :roll:
Ne ozbiljno malo vam fali da napravite iskorak. Vidi se to nekako. Imate dobar okvir i samo ga jos gradite. Jos samo da vas malo sreca posluzi u Evropi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:10

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Pricas gluposti. ;)
Da je igrao u bilo kojem drugom klubu u BiH presao bi u Sarajevo. A ovako :roll: :roll:
Ma dobar je Ara nema sta, ja ga podrzavam 100000% nego cim neko spomene u losem smislu neko Zeljino dijete ovi ga etiketiraju kao pitara. Sto se tice samog Are, mora biti jako strpljiv. Kad ode Cop bice mu lakse, samo neka radi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:15

Sabinho je napisao/la:
Ma dobar je Ara nema sta, ja ga podrzavam 100000% nego cim neko spomene u losem smislu neko Zeljino dijete ovi ga etiketiraju kao pitara. Sto se tice samog Are, mora biti jako strpljiv. Kad ode Cop bice mu lakse, samo neka radi.
Dobro si rekao kada ode Cop. A to moze biti i za dvije godine naprimjer. I opet nema garanciju da nece neko drugi iskocit. Inace jesi li procitao moj post iznad o SA ??

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 23:17

Ajax je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ne diraje mi @Ajaxa ! :tokralju:
Kakvo je tvoje misljenje o Hodzicu i njegovom novom klubu ?? Koliko si upoznat sa igrackim kadrom Dinama. On bi mene branio :D :D Ne treba hvala. Mani se tih komentara od jedne recenice gdje nista ne kazes.
Primljeno k znanju. :beba:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2014, 23:17

Sabinho je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Pitari jedva docekali da blate nasu najvecu napadacku nadu... Eh tugo moja... Pa barem kad je dobrobit Reprezentacije u pitanju, prestani te gledati gdje ko igra...
Pricas gluposti. ;)
Nazalost jarane, nepisem. To nije bio nikakav napad na vas. Ima i igraca u Sarajevu za koje ce neki Zeljovci reci ma sta on zna... Eto ja cu prvi reci daBogda Radovac posto igracina i po i zaigro za Liverpool (nekako kontam dobro bi se snaso tu :mrgreen:) i njemu slicni. Pratim omladinske selekcije nase drzave i znam da imate dosta interesantni igraca u mladjim selekcijma i nadam se da ce postat vrlo dobri igraci i zaigrati za A-repku ako to zasluze. Ali nazalost to je danas praksa medju nasem narodu da se svoji guraju a tudji, pogotovo ako su "komsije" da se blate.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:20

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Dobro si rekao kada ode Cop. A to moze biti i za dvije godine naprimjer. I opet nema garanciju da nece neko drugi iskocit. Inace jesi li procitao moj post iznad o SA ??
Drug moj mnogo stvari treba da se poklopi. Okvir postoji i dobar je, sad treba strpljenja, srece i naravno novca da se nastavi. To bi bilo od velike koristi ne samo za nas vec i za ostale klubove i za repke, od kadetske do A. :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:27

sajo10 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Pricas gluposti. ;)
Nazalost jarane, nepisem. To nije bio nikakav napad na vas. Ima i igraca u Sarajevu za koje ce neki Zeljovci reci ma sta on zna... Eto ja cu prvi reci daBogda Radovac posto igracina i po i zaigro za Liverpool (nekako kontam dobro bi se snaso tu :mrgreen:) i njemu slicni. Pratim omladinske selekcije nase drzave i znam da imate dosta interesantni igraca u mladjim selekcijma i nadam se da ce postat vrlo dobri igraci i zaigrati za A-repku ako to zasluze. Ali nazalost to je danas praksa medju nasem narodu da se svoji guraju a tudji, pogotovo ako su "komsije" da se blate.
Sajo pisam se ja po takvim "navijacima". Ja igraca gledam iskljucivo kroz njegove igre i ako je potreban reprezentaciji briga me jel Celikovac, Zeljovac... Navijao sam i da se Zola probije i sve pa i Ara a i prije toga za Sehu, Viscu itd.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:28

Sabinho je napisao/la:
Drug moj mnogo stvari treba da se poklopi. Okvir postoji i dobar je, sad treba strpljenja, srece i naravno novca da se nastavi. To bi bilo od velike koristi ne samo za nas vec i za ostale klubove i za repke, od kadetske do A. :)
Novca imate. Pojacavate se non stop. Nekako osjecam da bi ovaj tim mogao da napravi taj iskorak. Jedino mi nije jasno zasto ste prodali Komazeca. Fali vam jako malo, kao sto sam rekao malo srece u Evropi protiv ovog i sljedeceg protivnika. Zeljo nema toliko igraca kao vi ali se krpaju koliko mogu. Vi bi mogli da budete Bosanski, Dinamo za par godina.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:33

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Novca imate. Pojacavate se non stop. Nekako osjecam da bi ovaj tim mogao da napravi taj iskorak. Jedino mi nije jasno zasto ste prodali Komazeca. Fali vam jako malo, kao sto sam rekao malo srece u Evropi protiv ovog i sljedeceg protivnika. Zeljo nema toliko igraca kao vi ali se krpaju koliko mogu. Vi bi mogli da budete Bosanski, Dinamo za par godina.
Jbg druze Komazec je takav dogovor imao. Fali nam i da stvorimo velikog igraca nakon dosta vremena a imamo par njih koji bas obecavaju. Ako sve bude ok sa finansijama dovoljno da postanemo i bh maribor a kamoli Dinamo. ;)

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 15 jul 2014, 23:44

Pored igrača Zrinjskog nekoliko naših igrača upisalo je nastupe za svoje klubove u 2.pretkolu Lige prvaka.

Ibrahim Šehić - Qarabag
Nekadašnji golman Željezničara Ibrahim Šehić danas je odradio svih 90 minuta u pobjedi svog Qarabaga protiv Vallete od 0:1. Šehić je imao dobar nastup i upisao clean sheet iako je po statistici domaćin Valleta imala ukupno 11 šuteva.

Nusmir Fajić i Amir Dervišević - Maribor
Nusmir Fajić i Amir Dervišević danas su upisali 90 minuta u remiju Maribora i našeg prvaka Zrinjskog. Fajić je odigrao na poziciji napadača i nije imao prilika, dok je Dervišević igrao na poziciji zadnjeg veznog. Amir Dervišević je igrač koji nastupa za Sloveniju U21, a roditelji su mu porijeklom iz BiH tako da ima pravo na promjenu sportskog državljanstva. Nusmir Fajić je igrač koji je nastupao za Travnik i slovensku Muru.

Aleksandar Jovanović - Debrecen
U susretu između Cliftonvillea i Debrecena nastupao je i jedan bh. internacionalac. Nekadašnji mladi reprezentativac Aleksandar Jovanović danas je odigrao 86 minuta u remiju 0:0. Igrao je na poziciji desnog krila, a u 86. minuti zamjenio ga je Zsidai.

Semir Kerla - Žalgiris
Zagrebački Dinamo danas je upisao pobjedu nad Žalgirisom od 2:0. U sastavu Žalgirisa našao se i nekadašnji štoper Željezničara Semir Kerla. Kerla je odigrao svih 90 minuta i dobio žuti karton 28. minuti. Igrao je na poziciji štopera.

Toni Tipurić - Levadia
Toni Tipurić današnji dan neće pamtiti po dobrom. Njegova Levadia je doživjela debakl u Pragu od domaćina Sparte. Rezultat je glasio 7:0 za Spartu. Tipurić je danas odigrao svih 90 minuta na poziciji štopera, a u 55. minuti postigao je autogol koji je Sparti donio vodstvo od 4:0.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:46

@ Sabinho

Na pravom ste putu. Gledao sam Zeljeznicar i Zrinjski ovo sto su igrali. I izgledaju mi losiji od vas. Zeljeznicar izvlaci maksimum iz svoje ekipe a vi imate puno vise rezervi. Ali kao sto sam rekao da je ostao Komazec bili bi bar 20-30% opasniji. Nekako mi taj Bilbija nikako ne izgleda kao tako veliko pojacanje. Trebao bi vam jedan bolji napadac umjesto njega. To vam najvise fali da preskocite stepenicu i igrate grupe u Evropi. Samo to vjeruj mi. Igrac kao npr. Hodzic :D Ionako imate vec na svakoj poziciji po dva igraca. I igracki odbrana i sredina terena mozete se nadigravati i sa puno jacim ekipama od ovih iz domace lige.
Cimirot, Radovac, Stojcev, Velkoski :thumbup: :thumbup:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 jul 2014, 23:49

Vandelanoite je napisao/la:
Toni Tipurić - Levadia
Toni Tipurić današnji dan neće pamtiti po dobrom. Njegova Levadia je doživjela debakl u Pragu od domaćina Sparte. Rezultat je glasio 7:0 za Spartu. Tipurić je danas odigrao svih 90 minuta na poziciji štopera, a u 55. minuti postigao je autogol koji je Sparti donio vodstvo od 4:0.
Ja imao 7:1 na kuponu, igrao na tacan rezultat. :mrgreen:
Zar nisu ovi levati iz Levadije mogli zabiti makar jedan gol? :roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:53

Ajax je napisao/la:@ Sabinho

Na pravom ste putu. Gledao sam Zeljeznicar i Zrinjski ovo sto su igrali. I izgledaju mi losiji od vas. Zeljeznicar izvlaci maksimum iz svoje ekipe a vi imate puno vise rezervi. Ali kao sto sam rekao da je ostao Komazec bili bi bar 20-30% opasniji. Nekako mi taj Bilbija nikako ne izgleda kao tako veliko pojacanje. Trebao bi vam jedan bolji napadac umjesto njega. To vam najvise fali da preskocite stepenicu i igrate grupe u Evropi. Samo to vjeruj mi. Igrac kao npr. Hodzic :D Ionako imate vec na svakoj poziciji po dva igraca. I igracki odbrana i sredina terena mozete se nadigravati i sa puno jacim ekipama od ovih iz domace lige.
Cimirot, Radovac, Stojcev, Velkoski :thumbup: :thumbup:
Vidjecemo kroz dva dana jara. ;) Bica nije klasican centarfor i dosta je koristan u defanzivi te se odlicno slaze sa Krstom. ;) abd idemo dalje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2014, 23:54

Još da ih hoće pustiti na forum :rol: :rol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2014, 23:59

Virtu4l je napisao/la:Još da ih hoće pustiti na forum :rol: :rol:
Obrati se piscu i kompaniji, ili ih cak preporuci, meni se mrsko peglat' oko toga. :think:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 23:59

Sabinho je napisao/la:
Vidjecemo kroz dva dana jara. ;) Bica nije klasican centarfor i dosta je koristan u defanzivi te se odlicno slaze sa Krstom. ;) abd idemo dalje!
Jako malo vam fali. Ako se nastavite ovako pojacavati za dvije godine bicete klasu ispred svih u drzavi. Kao npr. Dinamo sto je u HR. Ako budu rezultati u Evropi to ce se jos ubrzati. Sada bar mozete u miru da igrate Evropu jer imate 20 igraca :thumbup: :thumbup: Mozete igrat na dva fronta. Nebi bilo lose da vratite Husejinovica i Komazeca. I onda mozete komotno igrati grupe u Evropa ligi. To bi bio pravi potez ne treba vam nista drugo samo njih dvojica plus igraci koje vec imate :thumbup: :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2014, 00:06

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Jako malo vam fali. Ako se nastavite ovako pojacavati za dvije godine bicete klasu ispred svih u drzavi. Kao npr. Dinamo sto je u HR. Ako budu rezultati u Evropi to ce se jos ubrzati. Sada bar mozete u miru da igrate Evropu jer imate 20 igraca :thumbup: :thumbup: Mozete igrat na dva fronta. Nebi bilo lose da vratite Husejinovica i Komazeca. I onda mozete komotno igrati grupe u Evropa ligi. To bi bio pravi potez ne treba vam nista drugo samo njih dvojica plus igraci koje vec imate :thumbup: :thumbup:
Eee druze grehota je da Sajo igra po ovom njivama a i Komazec donekle... Ako ovako nastavimo bice tako, nadam se da hocemo. :P

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google [Bot], jasmin10, rukometubih23, Varta i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []