Napravite sami sebi,kao svako u Bosni...i haj' zdra'o..
Evo ja imam AAA pro diplomu...nije da se hvalim ali nek' se zna...
Sad smo u TOP19Naša reprezentacija nalazit će se na 19. mjestu sa 917 bodova, odnosno napredovat će za 2. mjesta u odnosu na posljednju rang listu koju je objavila Međunarodna fudbalska Federacija.
Sto li me ovaj post,asocira na @crnugorusportVirtu4l je napisao/la:Razmazili nego šta,
Sad smo u TOP19Naša reprezentacija nalazit će se na 19. mjestu sa 917 bodova, odnosno napredovat će za 2. mjesta u odnosu na posljednju rang listu koju je objavila Međunarodna fudbalska Federacija.![]()
![]()
Safet Sušić - Pape !
Samo da ne lažeš:)Virtu4l je napisao/la:Natjerao me da budem precizan k'o Švabo.
Zakasnio samThe_Target je napisao/la:Ode li super mega ultra giga tera strucnjak sajo u Iran,zvali su ga hahaha lazov!
Treba se to pogledati, da vidimo stav ljudi koji nešto znače u BiH savezu i fudbalu.Sheyi je napisao/la:Večeras u 21:00 na BHt-u emisija "Reprezentacija BiH nakon Mundijala", bit će mnogo gostiju, čelncci saveza, bivši fudbaleri, novinari, predstavnici navijačagarant s foruma neki
nadamo se da će se pričati o nekim bitnim stvarima, tim "klanovima", dešavanjima unutar repke i onome što je Spaho govorioCartman je napisao/la:Sad ce u 9 emisija na BHT o ucinku na SP. Vjerovatno nista pametno nece rec, ali uvijek ima nada.
botovimirzatele je napisao/la:"Bilo je nerealno ocekivati da prodjemo grupu" - Pa do kad vise cemo to slusat ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.